Reacties voor: Bruna stopt met betaalde dienst Bliyoo voor boeken en tijdschriften

Vervangen door Leeslounge en Bookchoice
Bruna stopt met haar betaalde dienst genaamd Bliyoo. Met Bliyoo kon je voor een vast bedrag per maand zowel boeken als tijdschriften lezen. De dienst gaat nu over in Leeslounge, maar hier vind je alleen tijdschriften.

Reacties: 6 reacties

  1. Spijtig. We gebruikten een familie abonnement en er was altijd wel iets voor iemand, ook de luisterboeken waren interessant. De alternatieven gaan we op basis van wat er nu over werd medegedeeld niet proberen. Het was juist te doen, omdat als je geen tijdschrift vond, er wellicht een boek was. Het aanbod was niet erg groot, maar de combi tussen boeken – ook luister – en tijdschriften maakte dat goed. En de wijze waarop Bruna ons plots in de steek laat diskwalificeer Bruna ook als betrouwbare partner trouwens.

  2. Volkomen onbetrouwbaar. Nieuwe dienst is geen waardig alternatief. Neem maar een abonnement op de ouderwetse bibliotheek

  3. Ik heb een Bookchoice abonnement. Ik moest de abonnement in een keer betalen en niet maandelijks.

  4. Noodsprong van die uitgebluste winkel.

  5. @Hans: Die van Bol al een keer geprobeerd?

  6. Ben er gelijk uit gegooid .Jammer dat gelijk mijn boeken die ik aan het lezen was verdwenen zijn, staan alleen nog 2 al gelezen boeken in. Bookchoise ben ik al lid van geweest krijg je de keuze uit 8 boeken, die niet eens jouw keuze zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.