Reacties voor: BrowserChooser maakt van Google Chrome for iOS de standaard webbrowser (jailbreak)

De jailbreaktweak BrowserChooser laat je Google Chrome instellen als standaardbrowser op de iPhone. Hierdoor worden sitelinks automatisch geopend in Chrome, in plaats van in Safari.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Gister gelijk maar gedaan, ik vind Chrome echt een ontzettend handige browser!

  2. Ik gebruik(te) BrowserChanger (voor iCab Mobile). Die ondersteunt sinds gisteren ook Chrome.

    Heeft iemand al concrete voor-/nadelen van de ene of de andere tweak ontdekt?

  3. Hij installeert dan gelijk Applist.Heb ik een paar keer eerder gezien.. daarom dingen niet geïnstalleerd kan iemand uitleggen wat Applist precies doet..? Thanks

  4. @wolf: Ik zeg het waarschijnlijk verkeerd maar komt op het zelfde princiepe neer, applist is een api module voor developers die ze kunnen toevoegen aan hun tweak/app zodat ze een app lijst makkelijk kunnen implenteren, Dus bijvoorbeeld voor browserchooser zodat je kan kiezen welke app uit de app lijst (applist dus) die moet gebruiken als browser.

  5. @wolf: Jz heeft gelijk, kort gezegd: AppList zorgt ervoor dat tweaks en apps kunnen zien welke andere tweaks en apps er op je iOS Apparaat zijn geïnstalleerd. Apple staat dit normaal gesproken niet toe uit veiligheids- en privacyoverwegingen.

  6. THANKS iPhoneclub, ik was hier al naar op zoek. Dank dank

  7. BrowserChanger is een alternatief dat hetzelfde kan alleen deze zit al bij één v.d. standaardsources.

  8. Wel jammer dat bookmarks op je homescreen alsnog in Safari worden geopend, maar het is een mooi begin! =)

  9. Bedankt @jz en @Bubbly voor de uitleg.Maar eigenlijk is dat ook wel hetgeen wat ik er op tegen heb dat ze dus blijkbaar mee kunnen kijken naar wat ik op mijn iphone heb geïnstalleerd ik bedoel wie controleert dit en waar stop het? Of ben ik nu te argwanend?

  10. Koop dan gelijk een Android Smartphone, dan kan het er gelijk op zonder jailbreake!

    Chrome > Android.
    Safari > iOS

    Toch?

  11. Grappig dat Petrich zelf een tweak maakt terwijl BrowserChanger allang zn nut bewezen heeft (en een dag later ook chrome ondersteunde). Bovendien kan die ook webapps op het homescreen in de browser naar keuze openen.

  12. @Pim Brussee: Mogen we gewoon even lekker zelf bepalen welke browser we op de iphone willen? Dank u!

  13. Google zou ook een Cydia chrome moeten uitbrengen, waardoor ze geen restricties hebben.. Volgens mij is ie dan veel sneller…?

  14. …hoe kan het dat apple safari wel standaard bij ios mag levereren zonder de consument te laten kiezen tussen andere browsers en microsoft met windows en IE niet….?

  15. Toen chrome uitkwam had ik meteen de dev de aanvraag ingestuurd om chrome toe te voegen. Wat een geweldige usability in chrome zeg!

  16. @bear, heb ik gezegd van niet dan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.