Reacties voor: Britse journalisten uitgenodigd voor WWDC; toch nieuwe iPhone deze zomer? (update)

Britse journalisten hebben een uitnodiging voor het WWDC 2011 gekregen van het PR-team van Apple's iPhone. Het kan erop wijzen dat we nog in de zomer van 2011 een nieuwe iPhone gaan zien.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Wie heb dat bericht dan de wereld in geholpen dat die iPhone later komt? Dat is zooooo niet Apple als dat gaat gebeuren..

  2. @Marcoo: hoop ook dat ‘ie zoals normaal tijdens het WWDC aangekondigt word, veel die ik ken bestellen nu een 4 omdat ze niet willen wachten tot januari zoals een gerucht zei. Ik hoop dus dat me wachten word beloont tijdens WWDC. 🙂

  3. Ik denk dat niemand een volledige nieuwe iPhone moet verwachten. Het zal meer net als de 3GS worden. Een gepimpte versie van de huidige iPhone. Wat ik wel verwacht is een grotere scherm, anders zullen veel mensen uitweiden naar Android denk ik (inclusief mijzelf).

    Ik wil mijn foto’s fatsoenlijk kunnen laten zien bij klanten maar ook op feestjes. Een tablet is te groot om hem dagelijks bij mij te hebben en is 4 inch voor mij daarom ideaal. 🙂

  4. Ik ben altijd al van mening geweest dat het toestel aangekondigd zal worden op het WWDC. Levertermijn zal waarschijnlijk ergens in juli-september liggen.

  5. Wordt gewoon nieuwe iPhone. Apple houdt meestal vast aan vaste gewoonten (Daarbij meerdere buzzing)

    Verplaatsing naar iPod event zal leiden tot minder aandacht en hongerig maken. Introductie op de markt zelf zal na de zomer zijn (zoals elk jaar)

  6. Het bericht doet de wenkbrauwen fronzen, omdat tot nu toe werd aangekondigd dat de WWDC dit jaar vooral een software-evenement zou betreffen. De specifieke uitnodiging zou kunnen betekenen dat er iets groters staat te gebeuren.

    Raar verhaal, er worden weer spijkers op laag water gezocht.

    DE componen waarop Apple zich consistent onderscheidt van de concurrentie is software. Weliswaar weten ze daardoor een hoop goed beprijsde hardware te verkopen, maar software is daar de sleutelcomponent van.

    Waarom zou het dan vreemd zijn als een flinke stap in hun OS, applicatiesoftware, of diensten eromheen reden zou zijn om journalisten uit te nodigen?

    Let wel, ik zeg niet dat er geen iPhone-aankondiging gaan zijn maar de gevolgtrekking die hier wordt gemaakt is ronduit bizar.

  7. Natuurlijk wordt er tijdens de WWDC een nieuwe iPhone aangekondigd. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Dat de volgende iPhone veel later zou komen is slechts een gerucht om de iPhone 4 nog meer te laten verkopen. Want Apple weet ook heel goed dat veel mensen anders op de nieuwe iPhone zullen wachten en de iPhone 4 links zullen laten liggen.

    De komende iPhone is een geüpdate iPhone. Dus een iPhone 4S, geen upgrade. Dat laatste is voor volgend jaar wanneer de iPhone 4G komt, dus met LTE ondersteuning.

  8. Ik hoop eigenlijk dat ze gewoon tijdens de WWDC een “ge-upgrade” versie van de iPhone 4 lanceren want anders ga ik toch twijfelen om een iPhone 4 te halen.

  9. Also de update van 3GS naar 4 zoooo groot was, hoe zehet ook noemen… Gewoon net wat snellernet wat beter! De ene update was niet veel groter dan de andere als je het mij vraagt

  10. @sezgin – Ik vind het heel knap dat jij niet alleen denkt te weten hoe het volgende type iPhone eruit gaat zien, maar ons zekerheid geeft.

  11. ‘k Verwacht sowieso ‘n nieuwe versie van MacOS met leuke vernieuwingen die ook op de website van Apple te lezen zijn, zoals iOS opties 😉

    Verder allemaal weer afwachten.

  12. Lol. I give the iPhone a headstart.. 😛
    traag hoor die iPhone..

  13. @Daejji: Haha, heerlijk dit soort posts.

    Wat was een grote update geweest in jouw ogen dan? Flip phone? WP7? Ingebouwde koffiezetter? Mr. Fusion accu?

  14. Bestaat er een link om die test op je eigen iPhone te doen? Heeft iemand die link?

  15. Pijnlijk om de html5 speed reading test te zien in het filmpje.
    Doe hem zelf

  16. @Paulo – De link is duidelijk te zien in de video: http://ie.microsoft.com/testdrive/
    Klik dan op ‘speed reading’.

    Op de iMac (27″ i3, 4GB RAM) krijg ik maar 2 fps, zowel met Safari als Google Chrome. Hardstikke nep dus, want je maakt mij absoluut niet wijs dat een WP7 telefoon een betere performance heeft dan een desktop computer van €1300,-

    Gewoon dikke fake dus, hij registreert ook welke browser dat je gebruikt en op die manier kunnen ze de snelheid ook omlaag houden zodat het LIJKT alsof de rest veel beter presteert.

  17. De iphone 4s zal er als volgende uitzien:

    Zelfde vorm, wel dunner,metalen achterkant 8mp camera en flitser van elkaar af, het beeld is breeder, en hij wordt sneller,.

    Zo wordt ie, en dan kun je wel gaan zeggen, wat een onzin enzo,.. maar geloof mij nou maar, zo gaat ie worden, en niet anders, en bewaar dit berichtje nou maar want ik ga gelijk krijgen!!”:@

  18. Zou wel lachen zijn (niet) als er een nieuwe iPhone komt.. Heb sinds november een iPhone 4 met AT&T simlock en heb er tot nu toe nog niet mee kunnen bellen.. Is er straks een nieuwe uit, kan ik met mijn ‘nieuwe’ nog niet bellen.. Heb dan wel een 3G waarmee ik uit de voeten kan, dus een heel groot probleem is het niet, maar t zou toch leuk zijn als die unlock nou es uitkomt met respect voor de hackers!

  19. Of de vervanging van Steve wordt aangekondigd??!!

  20. Ik ben er denk ik wel uit. Deze zomer verleng ik met de Galaxy SII om volgend jaar weer over te stappen op een iPhone. Ik heb een beetje het idee dat de opvolger van de 4 een slap aftreksel wordt en de volgende 5 (?) weer een klapper wordt.

  21. Ik verwacht ‘gewoon’ een update voor iOS (iOS 5 anyone?) en meer informatie over OS X Lion. Waarschijnlijk zullen de laatste beta’s verstrekt worden en Lion zal mogelijk zelfs gereleased worden. Dit is in lijn met de verwachtingen.

    iPhone 5 wordt misschien ook wel aangekondigd, maar met een releasedatum na de zomer. Al lijkt het me logischer dat hiervoor een apart event komt en dat er dus met geen woord over een nieuwe iPhone gerept zal worden.

  22. Cycli draaien om software bij Apple, niet per sé hardware. Dit is toevallig altijd zo al gebleken in het verleden zegt Apple. Waarom denkt precies niemand aan hun iCloud-dienst? Wie weet lanceert die wereldwijd? En daarom worden ook Europeanen uitgenodigd…

  23. Aangezien ze met de iOS 5 aankomen,en dat de 3GS niet meer op de nieuwe software kan updaten ga ik er een beetje vanuit dat ze met de iPhone 5 gaan komen.
    Ze zullen wel met iets nieuws moeten gaan komen,want er zijn al genoeg mensen die voor andere toestellen gaan zoals de Samsung.
    Ik hoop en denk dat ze met een vernieuwde iPhone 5 aankomen……….

  24. Ik denk zelf dat Apple er slim aan doet om gewoon in zomer een nieuwe iPhone uit te brengen ik dat net als bij mij er in de zomer veel abonnementen van huidige iPhone bezitters af zouden lopen als er dan geen nieuwe iPhone uit is zouden er waarschijnlijk veel mensen verder kijken. En overstappen na een concurrent.
    Ik ben van de week gebeld door T-Mobile om mij abonnement te verlengen ik heb gezegd dat ik me abonnement wil aanhouden tot er meer duidelijk is over wanneer de nieuwe iPhone komt.
    Verder is het ook zo dat ik me niet nogmaals aan T-Mobile wil binden ik vindt de kwaliteit van het netwerk toch wel erg tegen vallen, ze promoten met onbeperkt internet omdat het voor hun het enige is waardoor ze nog klanten kunnen binden.

  25. He, gelukkig kunnen de geruchten weer van start.
    Gelukkig nog maar een paar weekjes w88 tot we echt weten wat ons te wachten staat!

    ohh en @Baris Karagoz, veer plezier met je Android.

    Ik weet nu al dat er voor mij toch geen andere telefoon ooit meer komt dan een iphone, ik zie graag een ander design in de opvolger van maar bij gebrek aan stap ik toch echt over naar de opvolger zoals die Apple gaat uitbrengen.

  26. Wat mij opviel aan dat filmpje, is dat ze laten zien hoeveel sneller de browser is. maar ze gebruiken ios 4.2 want ze weten dat de browser in ios4.3 sneller is gemaakt.

  27. hoe beter je telefoon ook maakt, ik blijf kiezen voor Apple, sorry microsoft sony blackberry en nokia…

  28. Origineel geplaatst door SezginNatuurlijk wordt er tijdens de WWDC een nieuwe iPhone aangekondigd. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Dat de volgende iPhone veel later zou komen is slechts een gerucht om de iPhone 4 nog meer te laten verkopen. Want Apple weet ook heel goed dat veel mensen anders op de nieuwe iPhone zullen wachten en de iPhone 4 links zullen laten liggen.De komende iPhone is een geüpdate iPhone. Dus een iPhone 4S, geen upgrade. Dat laatste is voor volgend jaar wanneer de iPhone 4G komt, dus met LTE ondersteuning.

    Grapjas, alsof de 3gs slecht wers verkocht na de introductie van de 4…. Niet dus!

    Origineel geplaatst door jochem lWat mij opviel aan dat filmpje, is dat ze laten zien hoeveel sneller de browser is. maar ze gebruiken ios 4.2 want ze weten dat de browser in ios4.3 sneller is gemaakt.

    In 4.2 bedoel je.

  29. Origineel geplaatst door Marcoo
    Wie heb dat bericht dan de wereld in geholpen dat die iPhone later komt? Dat is zooooo niet Apple als dat gaat gebeuren..

    Het was ook zooooo niet Apple om een half jaar later een witte versie uit te brengen van de iPhone, maar toch is het gebeurd!

  30. Ze blijven proberen bij windows en Nokia. Maar sorry, het oog wil ook wat! Hebben ze de kwaliteit van Apple wel eens gezien?

    Ik wil een mini iPhone voor in de broekzak!

  31. Inmiddels zijn ook Australische journalisten uitgenodigd. Hoop echt op een nieuwe iPhone, ook al heeft het dezelfde design als de iPhone 4. Als hij pas vorig jaar kom ga ik toch twijfelen om een iPhone 4 te halen.

  32. Origineel geplaatst door Jorto
    Inmiddels zijn ook Australische journalisten uitgenodigd. Hoop echt op een nieuwe iPhone, ook al heeft het dezelfde design als de iPhone 4. Als hij pas vorig jaar kom ga ik toch twijfelen om een iPhone 4 te halen.

    Als “hij vorig jaar kom” ?? Back to the Future?
    Doe er dan inderdaad een Mr. Fusion op !! haha

  33. Origineel geplaatst door Martijn
    Origineel geplaatst door JortoInmiddels zijn ook Australische journalisten uitgenodigd. Hoop echt op een nieuwe iPhone, ook al heeft het dezelfde design als de iPhone 4. Als hij pas vorig jaar kom ga ik toch twijfelen om een iPhone 4 te halen.Als “hij vorig jaar kom” ?? Back to the Future? Doe er dan inderdaad een Mr. Fusion op !! haha

    hahaha, my bad. Bedoel natuurlijk volgend jaar 😛
    ‘t is nog vroeg 😛

  34. als de politie pers uitnodigd bij een onderzoek, betekend dat ook niet dat er een nieuwe iphone komt… er zijn 1000 mogelijkheden wat dit kan betekenen… hou er maar over op te speculeren en wacht het gewoon af!

  35. Origineel geplaatst door ferry
    als de politie pers uitnodigTTTTTTTTTTT bij een onderzoek, betekenTTTTTTTTTTT dat ook niet dat er een nieuwe iphone komt… er zijn 1000 mogelijkheden wat dit kan betekenen… hou er maar over op te speculeren en wacht het gewoon af!

    Er is geen verband tussen politie en een nieuwe iPhone, wel tussen technologiejournalisten en een nieuwe iPhone. Maar dat had je zelf al wel door.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.