Reacties voor: Brief van Steve Jobs aan de Apple community

Het echte verhaal over Steve Jobs' gezondheid is vandaag op Apple.com gepubliceerd, en dan wel door Steve zelf. Hij is herstellende, het kost alleen nog een tijd.
Lees het complete artikel → Brief van Steve Jobs aan de Apple community
Ramy Mobarak -

Reacties: 36 reacties

  1. Heel goed nieuws 😀

  2. Gelukkig maar. Het is toch een hippe man :’).

  3. Beterschap Steve!

  4. weten we iig wat er aan de hand is… hopend dat ie snel terug is vind het echt een fantastische gast :p beterschap en trouwens iedereen nog de beste wensen!!! (iets te laat, srry, maar beter laat dan nooit (in 2009);))

  5. De kerstvakantie? Die’s voorbij. Ook in Amerika.

  6. Aandeel schiet omhoog met 4,22 %

  7. Foutje in het artikel:

    hij zal tegen het einde van de lente terugkomen.

    “my doctors expect it will take me until late this Spring to regain it.”

    Dat moet trouwens niet makkelijk zijn om dat allemaal zo uit te leggen, dat is toch grotendeels privé.
    Maar volgens mij voelde hij zich verplicht omdat er zo veel gespeculeerd werd over z’n gezondheid…
    En geruchten zijn niet goed voor de aandelen, zeker niet in deze tijd 🙂
    Come back soon Steve!

  8. Ech veel respect voor Steve Jobs!! Dit moet hij niet doen he. Heb je ooit Bill Gates ooit zoiets zien doen?

    veel beterschap in ieder geval!

  9. Origineel geplaatst door joppe
    Ech veel respect voor Steve Jobs!! Dit moet hij niet doen he. Heb je ooit Bill Gates ooit zoiets zien doen?

    veel beterschap in ieder geval!

    nee, maar van bill gates hangen de aandelenprijzen niet zo hard af imho. als je ziet hoe dat grapje van gizmodo vorige maand het aandeel naar beneden heeft gedrukt, is het niet meer dan eerlijk dat hij de aandeelhouders up to date houdt over zijn gezondheid.

    doet hij dat niet, en erger nog: ontkennen ze het bij apple; dan zijn ze strafbaar bezig. je mag als bedrijf immers geen foute informatie uitbrengen die de aandelen kunnen beinvloeden.

  10. Steve, WHE LOVE YOU! 🙂 Good luck mate!!

    I love my iPhone so keep going mate!! 🙂

  11. Inderdaad knap om dit naar buiten te laten komen. Interessant eigenlijk hoe 1 man zoveel invloed kan hebben op de aandelen.

  12. Steve is net als een Apple niet kapot te krijgen.

  13. Ik vraag me af wat hij thuis doet qua werk?
    Wat voor thuiswerk heeft hij.

  14. Origineel geplaatst door michal
    Ik vraag me af wat hij thuis doet qua werk?
    Wat voor thuiswerk heeft hij.

    Ik denk het dat als hij zou willen 24/7 zou kunnen werken ik denk dat hij zat heeft te doen;)

  15. Als Steve Jobs een scheet laat die raar in de oren klinkt kelderen de aandelen en verdampen de dollars op de bankrekening van Apple als sneeuw voor de zon.
    Dat geruchten dit soort uitwerking hebben is Apple (Steve) zelf schuld… En nu is het zover gekomen dat een CEO naar dit soort middelen moet grijpen om ervoor te zorgen het niet helemaal mis gaat.

  16. Ben benieuwd naar phil zijn stem voor de keynote. Hopelijk een even overtuigende stem als Steve. Anders zal het maar een saaie boel worden.

  17. @Marten – De voorbereidingen vinden wel plaats in de kerstvakantie.

  18. steve rocks !!!
    vind je het gek dat aandelen van apple zakken als hij dood gaat, mensen zijn bang zeker met de krediet crisis

  19. ik adviseer om meer appels te eten 😛

  20. Oké, ik ben er even tussenuit geweest…
    Er komt dus een keynote, en worden daar dan weer nieuwe producten enzo aangekondigd ?

    Zoals bijvoorbeeld de nieuwe 17″ MacBook Pro ?

    En als ik het goed opgezocht heb is die keynote dus morgen op de expo ?

  21. Origineel geplaatst door joppe
    Ech veel respect voor Steve Jobs!! Dit moet hij niet doen he. Heb je ooit Bill Gates ooit zoiets zien doen?

    veel beterschap in ieder geval!

    Hij moet niets nee, maar het is wel handig, ook voor hemzelf, aangezien z’n loon voor een groot deel uit aandelen Apple bestaat…

  22. Origineel geplaatst door MacBeer
    Als Steve Jobs een scheet laat die raar in de oren klinkt kelderen de aandelen en verdampen de dollars op de bankrekening van Apple als sneeuw voor de zon.
    Dat geruchten dit soort uitwerking hebben is Apple (Steve) zelf schuld… En nu is het zover gekomen dat een CEO naar dit soort middelen moet grijpen om ervoor te zorgen het niet helemaal mis gaat.

    HAHAHA

  23. Het staat zelfs nu ook in BBC World News, onderin in de scrol bar.
    “Steve Jobs, head of Apple, had disclosed in a statement that he is being treated for a hormone imbalance.”

    Even om aan te geven hoe belangrijk dit is, Steve verzint en ontwikkeld toch niet alles zelf:P? Dan kan Apple ook zonder hun oprichter en belangrijkste persoon verder?

    Steve is een geweldige presentator enzo hoor, maar er is meer;)

  24. Atkins dieetje er tegenaan?

  25. @Robin

    Steve Jobs heeft nogal de neiging om op iedere afdeling van Apple controle te hebben. Natuurlijk verzint hij niet alles zelf, maar hij levert wel een groot aandeel op iedere afdeling…. en dat blijkt maar weer hoe belangrijk deze man is voor Apple

  26. nou steve. het beste ermee.. neem lekker een jaartje rust :P. je hebt de laatste jaren hard gewerkt aan de iphone. :D. thanx ouwe

  27. Hoezo is het knap om als Steve Jobs zijnde te vertellen over je gezondheid. Hij is van het volk, net als Oprah Winfrey, Brad Pitt….
    Als je alles dat dagelijks over hem en door hem geschreven wordt achter elkaar plakt heb je iedere dag 5 nieuwe boeken….Hoe is het dan knap dat hij naar buiten komt met deze verklaring. Je bent een publiek persoon of je bent het niet…

    Daarbij komt dat hij Apple heeft gemaakt tot waar het nu is, en mensen weten dit. Men denkt nu dat Apple zonder hem niet blijft draaien. Dit is een keuze, dit is zoals de persoon Steve Jobs gemarket is….allemaal keuzes!

  28. Goed nieuws

  29. Steve Jobs heeft Apple in de afgelopen jaren naar de top geholpen, en daar heb ik het diepste respect voor. M.i. is het een goede zet om dit nieuws naar buiten te brengen, door oneindig lang speculeren daalt de koers van het aandeel alleen maar.

    De man heeft gewoon een ontzettend goed oog voor kwaliteit, en weet wat de consument wil. Hij wordt absoluut geassisteerd door ontzettend veel mensen bij Apple, maar hij is toch maar de man die verantwoordelijk is en die de presentaties moet doen (wat hij overigens altijd goed doet, hij bouwt spanning op!). Ben wel benieuwd hoe nu verder, ik hoop dat hij na zijn herstel weer een groot deel van de leiding op zich neemt en nog meer revolutionaire producten teweeg gaat brengen! Ik zit namelijk wel te wachten op een MacBook Touch met handschriftherkenning.

    Dus Steve: take care of yourself.

  30. Ik vind het niet zo gek dat hij een beetje openheid van zaken geeft aangaande zijn gezondheid. Steve Jobs drukt erg zwaar op Apple en het is daarom belangrijk voor consument als aandeelhouder om enigszins te weten hoe het met zijn gezondheid staat als daar vraagtekens bij staan. Ik had dit vorig jaar al verwacht na de WWDC 08 keynote. Door dat geheimzinnige gedoe wordt iedereen alleen maar zenuwachtig. Nu weet iedereen wat er aan de hand is, kunnen we Jobs beterschap wensen en verder met de orde van de dag. Prima zo.

  31. Ik vind hem niks. Al die mensen die hem als een soort god aanbidden. Apple wordt een godsdienst, een sekte, eng hoe die gemeenschap rond een bedrijf zo blind alleen is; kwijlend elke keynote weer naar de alsmaar zichzelf herhalende Steve ‘god’ Jobs luisteren als hun profeet. En maar blijven klappen. “We are really excited about this” is wat ie na alles zegt. Alles is zo gesloten, niks mag bij Apple, ze willen de touwtjes zelf in handen houden en iedereen trapt erin. Doe mij dan Microsoft maar. Mss wat instabieler maar meer vrijheid. En of ie een zware baan heeft? Ja hoor, maar daar kiest ie toch echt zelf voor en krijgt ie meer dan nodig naar betaalt. Sorry vandaag ff geen goed woord voor Steve Jobs. Ja ze leveren goede producten en dat is dan ook het enige waar het mij om gaat.
    Amen.

    Zo en nu weer positief! 😛

  32. @Pr4n4:
    Een heel neagtief verhaal dat je vervolgens op het eind tegenspreekt “Ja ze leveren goede producten en dat is dan ook het enige waar het mij om gaat.” Om goede producten te bedenken, te ontwerpen, te maken en te verkopen moet je hard werken en moet je hoofd er 24/7 naar staan; dat vraagt om toewijding, bevlogenheid en dat krijg je niet van rommel, ik niet in elk geval. Ik hoop dat meneer Jobs snel weer beter is want ik kijk met spanning uit naar het vervolg van Apple.

  33. Wat een geweldige marketing toch weer… vooral daar is Apple goed!

  34. Steve is al jaren lang een “fruitarian” en overall gezondheidsfreak. Het is daarmee wel cynisch dat zijn gekozen lifestyle van fruit, fruithapjes, fruitsapjes en een occasional joghurtje of salade’tje hem niet de perfecte gezondheid brengt die hij graag zou hebben. Ik vraag me af in hoeverre hij dit aan zichzelf te danken heeft. Alles in het extreme heeft zijn prijs. Naja, ik hoop dat ie snel opknapt. Het zal toch niet hetzelfde gevoel zijn zonder hem.

  35. Beterschap..en inderdaad..teveel aanbidden of overdrijven gaat mij ook te ver zeg.
    Apple maakt leuk producten, maar je hebt figuren erbij die echt alles wat Apple maakt ook gelijk kopen, dat gaat mij ook te ver.
    Voor mijzelf is de iphone het eerste product wat ik van apple heb gekocht.
    Maar Apple maakt zeker hele mooie producten en marketing zijn ze de beste in. Maar nogmaals..niet overal zo in doorslaan.

  36. Origineel geplaatst door peter
    Wat een geweldige marketing toch weer… vooral daar is Apple goed!

    Apple was juist nooit goed in marketing want ze dachten jaren lang heel arrogant dat het beste product ook wel het beste zou verkopen; helaas pindakaas, zo werkt dat dus niet met alle typen producten. Dhr. Gates is echt een veel betere marketeer want die heeft gewoon een realtief vergelijkbaar product op de markt gebracht tegen een lagere prijs en bijna elke hardwarebouwer licenties verkocht van “zijn” OS. Dat veruit de meerderheid van de kopers geen professionele inkopers zijn die goed kijken naar prijs/kwaliteit/prestatie/onderhoud etc. is gewoon een feit, en dat heeft Apple destijds flink onderschat.

    Nu doet Apple de marketing stukken beter en dhr. Steve Jobs plukt nu ook de vruchten van de Microsoft Moeheid die onmiskenbaar optreedt vanwege de welbekende nadelen van Microsoft producten.

    Dat het geloof in Apple behoorlijk stevig aan dhr. Jobs gekoppeld is, zou de marketing afdeling van Apple eens onderhanden moeten nemen want ondertussen zijn er naar mijn idee best een aantal personalities bij Apple gekomen die het merk Apple goed kunnen (uit)dragen.

    Meneer Jobs, nogmaals:van harte beterschap want ik vind uw presentaties magnifiek!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.