Reacties voor: WhatsApp-oprichter roept opnieuw op Facebook te wissen

WhatsApp mede-oprichter Brian Acton heeft een toespraak gehouden voor Stanford University. Daarin legde hij uit waarom hij WhatsApp aan Facebook heeft verkocht. Maar hij riep studenten ook op om hun Facebook-account te wissen.

Reacties: 7 reacties

  1. Eerst WA verkopen voor veel geld en dan afgeven op FB omdat ze veel geld verdienen met het verkwanselen van privacy. Precies hetzelfde dus wat hij deed met WA verkopen.

    Begrijp me niet verkeerd. WA en FB moet je ook verwijderen. Je mist er niks aan. Maar zijn statement is meer een “pot verwijt de ketel” argument dan dat hij het goed met jullie voor heeft 👎

  2. Halfjaar geleden al gedaan 👌 Mis er niks aan.

  3. Joh, de meesten zullen oud genoeg zijn geweest voor Hyves, dat is voor je gedelete. Daar miste je ook niks aan. Jammer van de baby foto’s van je schele achterneefje, dat wel.

    Maar dit is natuurlijk hypocrisie ten top: “ik moest wel verkopen…” dat had ook aan iemand anders gekund pik

  4. Facebook wissen/opzeggen?
    ✔︎ Check (2017)

  5. Hoop dat het niet aan dovemansoren besteed is

    Gebruik sinds een tijdje niets meer dat van Facebook is. Geen Instagram of Whatsapp.

  6. Hoewel ik zelf geen enkel account meer heb van de Fa. List & Bedrog, blijf ik wel vinden dat mensen zelf maar moeten bepalen wat ze wel of niet willen. Ik heb dat zeker niet gedaan omdat Brian Acton dat adviseert. Dat Facebook voor het geld gaat is zeker geen nieuws maar Brian Acton heeft precies hetzelfde gedaan met 16 miljard in zijn achterzak. De pot verwijt de ketel en met dat bedrag op zak, kan ik ook wel wat mooie uitspraken verzinnen.

  7. Tja…

    Krijg ik trouwens nu elke keer zo’n cookie flut ding in beeld omdat ik geen tracking cookies heb geaccepteerd. Wat een asociaal gedrag zeg…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.