Reacties voor: Breng je iPhone nu al in iPhone OS 3.0-stijl

De meeste functies die Apple in iPhone OS 3.0 gaat aanbieden zijn op dit moment al mogelijk met software van derden. Gizmodo heeft een overzicht gemaakt van de applicaties die je nodig hebt om Bluetooth-functionaliteit, tethering, e-mailen van meerdere foto's en copy/paste voor elkaar te krijgen.
Lees het complete artikel → Breng je iPhone nu al in iPhone OS 3.0-stijl

Reacties: 25 reacties

  1. Mooi artikel, wist van die applicatie “Search” niet

  2. Origineel geplaatst door iBoss
    Mooi artikel, wist van die applicatie “Search” niet

    probeer quickgold eens, eveneens in cydia. mooi stukje software…

  3. iPhone OS 3.0 is stabiel, updatebaar, officieel, mooier, geen ge*** met extra programma’s en tooltjes onzin, allemaal mooi in het originele pakketje.. naar mijn mening dus beter dan jailbreaken..

  4. @Gammel:

    daar ben ik het volledig mee eens, maar het is nog 2 maanden wachten op 3.0 🙂

  5. Clippy werkt voor geen meter. Het is alleen maar irritant.

  6. @albir: heb een developer account dus gebruik 3.0 BETA ^^ kun je trouwens ook gewoon aanmaken, je hoeft niet perse apps te ontwikkelen, als je als privé aanmeld betaal je 79 euro, binnen 24 uur wordt dan je account enrolled en kun je de 3.0 installeren via Xcode.

  7. Och,

    Ik doe al bijna een jaar zonder die features, dus 2 maandjes extra is geen probleem. En ben het volledig eens met Gammel. Hoe meer handige en nuttige features van Apple zelf hoe beter in mijn ogen. Optimale stabiliteit en geheugengebruik, althans, daar mag je dan wel van uit gaan 😉
    Zelf doe ik niet aan jailbreak, vooral omdat ik nu nog garantie op mijn foontje heb en ik nog steeds weer eens naar T-Mobile moet over haarscheurtjes in mijn 3e(!) toestel 😉

  8. @Gammel:

    ja, maar dan heb je een out of the box iPhone met 3.0, zonder jailbreak 🙁

  9. Voor het filmen alleen al zou ik mijn 3.0 jailbreaken. Vind het te belachelijk voor woorden dat Apple daar zelf niet voor zorgt. Net als vele andere mogelijkheden die een jailbreak wel te bieden heeft. Leuk dat 3.0 eraan komt, maar weer het trieste strategische spelletje van Apple. Voor mij in ieder geval altijd een jailbreak zolang Apple consequent vanalles blokkeert.

  10. Origineel geplaatst door Gammel
    @albir: heb een developer account dus gebruik 3.0 BETA ^^ kun je trouwens ook gewoon aanmaken, je hoeft niet perse apps te ontwikkelen, als je als privé aanmeld betaal je 79 euro, binnen 24 uur wordt dan je account enrolled en kun je de 3.0 installeren via Xcode.

    Vind jij 3.0 Beta 79 euro waard dan? Zover ik begrijp develop je dus geen apps, maar gebruik jet voor de fw

  11. Origineel geplaatst door Gammel
    als je als privé aanmeld betaal je 79 euro, binnen 24 uur wordt dan je account enrolled en kun je de 3.0 installeren via Xcode.

    Je denkt toch niet dat ik nog eens 79 euro aan Apple ga betalen, terwijl ik (net als alle andere 3G gebruikers) al bijna een jaar onbezoldigd bètatester ben? Bij een interessant product ben ik echt niet te beroerd om te helpen met testen, maar daar moet je nooit zelf voor gaan betalen, dat is de omgekeerde wereld.

  12. @Chris:

    Ze zouden de testers 79euro moeten betalen.

  13. Je denk toch niet dat ik 79 euro ga betalen voor een betaversie van 3.0, terwijl navigatie etc. er nog niet eens echt op zit..en ff wachten en het komt straks gratis..zo nodig is het nou ook weer niet hoor..hoef geen tekst te kunnen kopieren voor 79 euro..
    Maar jailbreak hoeft voor mij ook niet meer, mis het filmpjes maken ook niet echt..en zonder jailbreak is het stabieler etc. geen geouwehoer.

  14. @Dejive:

    Nou ja, geouwehoer? je hoeft maar op 2knopjes te drukken en je Iphone is gejailbreaked. Voor de rest hangt de stabiliteit van jezelf af. Installeer je allemaal rare onzin via Cydia, ja dan zou hij instabiel kunnen worden. Zolang je het houdt bij apps die goed uit de test komen, zul je weinig tot geen verschil merken. Maar goed ieder zijn ding. Ik hoef niemand over te halen om te jailbreaken al begint het er zo wel een beetje op te lijken 🙂

  15. @ijee

    Je hebt overschot van gelijk. Ikzelf blijf jailbreaken (omdat ik niet anders kan, iPhone 1e generatie) maar ook gewoon door de vrijheid die je dan hebt. Maarja ik ben dan ook IT-er. Ik begrijp dat een gewone gebruiker niets heeft aan die vrijheid. Als je niet weet wat je doet kan een jailbreak meer kwaad doen dan goed.

  16. @kd:

    Ik heb altijd gelijk.

  17. voor de diehard zijn er al torrents op de bekende plaatsen van de beta 3.0

  18. Origineel geplaatst door ihb
    Q

    Is alleen erg vervelend als het misgaat en niet omkeerbaar is zoals iphoneclub al aangaf…

  19. Ik wacht netjes af tot 3.0 er is

  20. Heb al jailbreak maar vind het wel relaxed dat ik straks veel apps kan inruilen voor officieel Apple-apps, neemt niet weg dat ik dan alsnog mijn ‘vrijheid’ mis zonder jailbreak, dus die zal er ook dan gewoon bij mij erop zitten.

  21. bij mij staat Clippy en iBluetooth er niet tussen hoor bij Cydia.

    moet zeker een link toevoge ?

  22. Hoe je het ook wendt of keert: een jailbreak maakt de iPhone langzamer… Ik heb alleen SBSettings, SSH en PDANet (en dan natuurlijk alles dat er met het jailbreaken, naast Cydia, nog meer bijgekomen is) en hij is onmiskenbaar trager dan voorheen en dan de 1st Gen. van m’n vrouw…
    Ik hoop dan ook dat tethering met 3.0 niet veel extra zal kosten en dat Apple met een alternatief komt voor SBSettings…

  23. Ik blijf gewoon in de toekomst lekker jailbreaken! Al is het maar voor de leuke afwisselingen in je icons, lockscreen en ringtones e.d. Ook kan ik intelliscreen ondertussen niet meer missen.
    Jailbreaken rules! 🙂

  24. iPhonemodem krijg ik niet werkend, kan iemand me zeggen wat ik verkeerd doe?
    PdaNet werkt wel perfect (door adhoc net te leggen)
    maar mijn trial is verstreken en 30$ vind ik net iets teveel van het goede

  25. Damn alle goede apps in Cydia zijn tegenwoordig ook betaald. 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.