Reacties voor: Braziliaanse iPhone 3G unlock werkt met speciale chip

De Braziliaanse iPhone 3G unlock werkt met een chipkaartje die je tegen de originele SIM plakt. De werking is vergelijkbaar met de Turbo SIM maar vereist geen extra software.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Huh? Dus zelfde “hardware” als bij Turbo-sim en Nextsim, maar andere software(instellingen)? Nou breekt mijn klomp. Ik ga toch maar wachten op het Dev Team denk ik… 😉

  2. ondertussen internet en bel ik gewoon door met mijn iphone van t-mobile…
    Niks mis mee.., gewoon lekker zoals het hoort… 😉

  3. @Rob:
    En internet ik ondertussen nog sneller via Vodafone 3G met mijn beglische iPhone zonder ***lock van t-mobile

  4. @rob en zonder 2 jarig wurgabo

  5. @ rob
    zo als het hoort… De meeste mensen hier zijn echte fans die naar het buitenland zijn gegaan om er een te halen. en nu er een in Nederland is gaan we betweterig doen over hoe het hoort:S

  6. Hehehe…zo is het Jan…over een paar dagen met de nieuwe Pwnage-tool…GRATIESCH. Ondertussen bel, internet en mail ik gewoon door met m’n T-Mobile sim-only abbo. En dat met een zelfgehaalde week 35 (echte USA) iPhone. Echte die-hards 😛

  7. binnekort internet en bel ik met een zwitserse iphone 😛

  8. ik ook met een Zwitserse iphone 3G die ik overmorgen ga halen! Vandaar stuurde ik dit filmpje naar iphoneclub.nl omdat het toch belangrijk is voor de mensen die ‘m uit het buitenland halen.

  9. Beetje off-topic?

  10. dat de fans er een geimporteerd en geunlocked hebben is meer vanwege het feit dat je toen niet anders kon, dan dat het met wurg contracten te maken heeft. En eerlijk is eerlijk. €30. Per maand voor 2 jaar met Apple die je iPhone up tot date houd is geen wurgen in mijn ogen. Een windows mobile of symbian telefoon is na twee jas niet alleen kwa hardware achterhaald maar ook kwa software. Dat laatste is iets waar Apple je gratis een update voor geeft mits je een T-mobile abbo neemt.
    Het is maar de vraag of de hackers bij kunnen blijven. Voorlopig is het alleen nog vapor ware die 2.0 softwarematige unlock.
    Ik ben juist blij dat ik nu de iPhone officieel kopen en gebruiken kan. Ik weet ook donders goed dat het bellen veel goed koper kan maar ik weet ook dat ik ga internetten en dan kom ik hoe dan ook duurder uit dan het T-mobile abbonnement. En dat geld voor heel veel mensen. 2 jaarlijkse contracten zijn niet nieuw sinds de iPhone. En ze bieden je de meeste korting op het toestel en de voordeligste bel minuten ik.

    Verhouding met een 1 jaar deal.
    De enige reden dat je niet bij T-mobile wil die ik snap is vanwege het berijk. Alles andere argumenten zijn onzin voor turks brood ga je ook naar een turkse bakker.

  11. Weten iemand een goedkoop abbonementje voor de iphone3g in belgie ( met internet enz )??
    Dan kan ik de 3g unlocken met deze methode of met de aankomende DEV Team methode en dan gwn een goedkoop abbotje erin gooien en klaar is kees!
    weet iemand er een voor belgie dus?

  12. Hoe zit het eigenlijk met die iPhones uit de USA? Zit daar nou een simlock op? Ze worden al zonder simlock aangeboden?!

    @ 4saus: nog een reden om hem los te kopen is dat je beltegoed niet mee kan nemen. Als het onbeperkt houdbaar was had ik wel verlengd.

  13. Euh, die abo’s van 2 jaar zijn toch lullig? Iedereen die hier van de 2G naar de 3G overgeschakeld is, had zijn vorige iPhone niet langer dan 1 jaar. Wat doe je volgend jaar als Stevie weer een nieuwe iPhone uitbrengt? Wachten? Nieuw nummer nemen? Neenee, doe mij dan maar een Belgisch toestel met mijn vertrouwd Proximus-kaartje erin… 😀

  14. @vodafone met belgische 3g

    Beetje overbodige vraag waarschijnlijk, maar:

    Zijn de belgische iPhone’s 100% simlock vrij dus?

  15. @nupa: Belgische iphones hebben een countrylock.
    @MdG: de juiste link:
    http://blog.iphone-dev.org/post/42583223/safe-code

    Voorlopig dus nog geen 3G unlock. (Ik heb het niet nodig ik heb een prachtig t-mobile contract) Maar binnenkort wel jailbreak etc.

  16. Nou, de 2 jaarabbo’s bestaan al een tijdje, dat ligt vooral bij de duurdere toestellen, het toestel wordt dan geheel gesubsidieerd. Nu sluit men bij de iPhone een 2 jarig abonnent af. Maar nu krijg je het…misschien ligt er volgend jaar wéér een nieuwe in de schappen en dan willen de meeste mensen DIE weer hebben. 2 jaar is in mijn ogen te lang, ook voor 30 euro in de maand.
    Of de hackers de snelheid bijhouden is de vraag, tot nu toch wel.
    Het begint altijd weer met een vorm van een turbo-sim, zoals boven afgebeeld.
    Het dev-team is ook erg ver, die zal ook wel snel komen. De iPhone werkt al, dat is het belangrijkst, denk ik zo 😉

  17. @ThinkBeyond:

    Oeps, thanks for the fix 😉

  18. @MdG: thanks! Dus via devteam voorlopig nog geen unlock voor 3G, maar wel activate and jailbreak (!), alsmede voor de 2.0 op de 1st gen (die natuurlijk wel unlock heeft).

  19. njah, ik heb bijna een half jaar een iPhone 1.0 gehad en ben nu heeeeeeeel erg blij dat ik dit bericht typ op een legale iPhone 3g met tmobiel umts abbo.

  20. @4saus:
    @rico:

    Die uit belgie werkt ook perfect hier hoor, met updates van apple, legaal, lock-vrij.
    Heb je geen t-mobile voor nodig. En sim-only is 10 euro per maand, lol.

  21. @Laurens:

    Check Vodafone, ook een uber 3G netwerk, Gaat als een trein hier met me belgische iPhone3G.

  22. @iPieter:

    Dat is volgens mij juist, ze zijn wel nog bezig met een un-lock, maar bij de eerste release zal dit niet bij zitten.

    I wil een Apple 3G icm mijn huidig Vodafone abbo (hekel aan T-Mobile)… dus geduld is in mijn geval een schone zaak. 🙁

  23. @ Belgische iPhone3g werkt perfect:

    Dus een gewone Belgische iPhone 3G werkt zonder hacks of dergelijken met een Nederlandse SIM? of kan er iemand nog verder bevestigen?

    Ik zou namelijk heel graag deze zomer als ik naar Canada ga een prepaid kaartje daar kopen, aangezien roaming nog heel duur is en alles in Noord-Amerika toch goeikoper is 🙂

  24. Wel grappig…………..

    Ik heb het 10 dagen geleden al over een “selflearning” (zelflerende ad-on-SIM van STK)
    op dit forum gehad…….

    Stop em met origineel bijgeleverde SIM kaart in een andere telefoon, vervolgens komt er op de GSM telefoon een optie bij. Kies iPhone other country (anders dan USA) vervolgens
    “COPY” vraagt om password van chippie. Werkte met de O2 uit Engeland, dus ben niet zo bang dat dit chippie weer zal werken…………..

    Maar daar waren ze in Brazillië al achter gekomen !

  25. de chip is al te kopen op marktplaats voor 50,-

  26. Wat kunnen jullie zeuren om een abo van 30euro. Kom even de andere kant van de grens naar BE kijken, hier vindt je niets voor die prijs waar al die minuten bellen, sms’en en ongelimiteerd data inzitten. En jullie krijgen er dan nog een flink goedkopere iPhone bovenop.
    Maar ik begrijp idd wel dat vast zitten aan een abo niet zo leuk is, maar dat hebben wij hier even goed… Alle abo’s hier zijn ook 2 jaar… ZONDER toestel aan een prikkie, en VEEL minder voordelig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.