Reacties voor: Brando levert goedkope SIM-unlockchip voor de iPhone

Webwinkel Brando uit Hong Kong levert een SIM-unlock-chip die op dezelfde wijze werkt als de TurboSIM en StealthSIM. Door de chip te combineren met je bestaande simkaart denkt de iPhone dat deze op het AT&T-netwerk is aangemeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. dus als ik het goed begrijp heb ik al rond de 20 euro zo een ding

  2. Voor €22.49 heb je hem & word ie opgestuurd 😉
    Deze ga ik dus binnekort bestellen 😛

  3. kan ik door het gebruik maken van deze sim mijn iphone updaten als een “legaal” toestel?

  4. bij mij was de chip (in het hoekje) te groot en raakte dus beschadigd bij het inbrengen van de simkaart! echt zuur!

  5. mta: je moet ook een stukje van je simkaart eruit knippen haha anders gaat de chip idd stuk ja 😀

  6. Kan je hiermee van 1.0.2 naar 1.1.2. ? Eigenlijk wil je ook naar 1.1.3 met dat ding….

  7. is er nu nog steeds geen makkelijke hardware oplossing mogelijk?

  8. dit is een makelijke hardware oplossing…

    er is nog geen software oplossing

  9. Voor 1.1.3 zie stealth sim. 😉

    *Brando SIM-Unlockchip besteld!
    Ik zal even laten horen of die goed werkt!

  10. hansje: heb ik ook gedaan… mocht helaas niet baten (maar wel balen!)

  11. @ Headshot

    Werkt die dan met OTB 1.1.3? Aangezien die Stealthsim ook werkt met 1.1.2 en bootloader 4.6?

  12. Denk niet dat ie werkt met OTB 1.1.3. Er zal nog steeds gejailbreaked moeten worden geloof ik. Ik snap ook niet waarom er nog geen oplossing is die er voor er zorgt dat je gewoon een chipje kan inschuiven en klaar.

  13. Afgaand op de afbeeldingen is dit exact het type chip dat ik vorige week heb ontvangen van een verkoper onder de naam “kingsim”. Hij werkt overigens prima in een jailbroken 1.1.2 OOTB US iPhone.

  14. werkt deze chip ook bij IPhone uit week 46 (uit de VS) met software 1.1.2? Iemand ervaring mee? Beter nog: iemand ervaring met T-Mobile Simkaart en de Brando-chip?

  15. Een kennis is nog een paar dagen in NY , ik vermoed dat de iphones die daar te koop zijn firmware 1.1.3 hebben. Is het mogelijk deze te downgraden naar 1.1.2 , zodoende dat deze bruikbaar is met deze chip?

  16. Kan iemand verklaren waarom TurboSIM is doorgestreept in het artikel? (eerste alinea onderaan)

  17. @Jerry:
    Zoals het artikel aangeeft, Turbo sim IS programmeerbaar. Deze NIET, dus is het niet echt te vergelijken met Turbo sim. Overigens is het wel vergelijkbaar met StealthSim omdat die ook niet programmeerbaar is.

  18. Ik ben er achter gekomen dat je met een iphone 1.1.3 out of the box momenteel niet kunt bellen.Maar dat hij wel kan werken als een veredelde itouch. Ik ga hem kopen en dan maar hopen dat ze een unlockmethode uitvinden.

  19. @jv:
    Ik kocht op vrijdag een iphone in vs. Daar zat gewoon 1.1.2 op. Volgens mij moet je echt pech hebben om een 1.1.3 OTB te krijgen.

  20. wat is het voordeel van een herschrijfbare/programeerbare sim. als je ermee kunt bellen, lijkt me gewoon genoeg.

  21. Toekomstige updates…

  22. aha. ik heb Brando al besteld. ik laat wel weten of het werkt.

  23. Een vriend van mij neemt deze week een Iphone (OTB) uit de V.S. voor mij mee. Aangezien het deze week is gekocht, ben ik een beetje bang dat v1.1.3 erop zit. Begrijp ik het goed dat dit nieuwe kaartje niet werkt voor deze versie? Welk kaartje raden jullie dan aan voor deze versie?

    gr.

  24. Ik heb hem op 30-01 besteld, betaald via Paypal (wat tegenwoordig gekoppeld kan worden aan je girorekening middels een machtiging, zodat het daar gewoon automatisch van afgeschreven word): 22,95 euro.

    31-01 is hij verzonden en vandaag aangekomen (06-02), heeft er dus 5 dagen over gedaan uit Hong Kong (minder dan de 7-20 dagen die ze zelf opgaven). Zat in een bruin envelopje met daarop de douane declaratie (“$100 card reader”).

    Ik had m’n iPhone al gejailbraked (ik heb btw een 1.1.2 OTB met bootloader 4.6) en nu een alleen maar een hoekje uit m’n simkaart gesneden, samen met de chip in de iPhone gedaan. Het werkte meteen! Ik moest nog wel even iWorld doorlopen (zoals bij allemaal), maar hij werkt nu als een tierelier :).

    Goede ervaringen dus met http://shop.brando.com.hk :).

  25. Ik heb mijn iphone, aan de hand van het serienummer kan ik zien dat hij van week 3 is.
    Dus ik vermoed dat hij firmware 1.1.3 heeft. Nu wil ik hem ondertussen gebruiken als itouch.
    Maar hoe krijg ik hem geactiveerd zonder itunes te gebruiken geen enkele pagina spreekt over 1.1.3 OTB? En bestaat er ondertussen een iets of wat redelijk werkende handleiding om een iphone 1.1.3 OTB te jailbreaken?

  26. Hoe werkt deze kaart met de iphones uit de UK (jailbroken 1.1.2 otb uit de UK)? Hoor daar namelijk verschillende verhalen over dat deze wellicht niet zou werken..

    Thanks alvast voor reacties!

  27. Ik geef even zelf antwoord op mijn vraag: ik heb met tevredenheid stap 1 tot en met 8 uitgevoerd van volgende pagina.
    https://www.iculture.nl/forum/f1/iphoneclub/f5/wiki/5276-downgrade-1-1-3-voor-bootloader-3-9-windows.html

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.