Reacties voor: Brando brengt Portable Power Station uit voor iPhone 3G

Brando heeft een 2200 mAh-reservebatterij voor de iPhone uitgebracht, die tegelijk dienstdoet als inklapbare dock.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Nee danku. :p

  2. Bij welke andere telefoon hebben we dit eerder meegemaakt? GEEN! Een telefoon heeft geen externe oplader nodig om 1 dag mee te kunnen gaan, dat mag niet!!

    De Iphone begint me echt te irriteren… terwijl ik weet dat er GEEN alternatief voor is!

  3. ik kan 2 dagen met mij accu doen hoor, ik weet niet hoeveel jullie je iPhone in een dag gebruiken maar ik red het prima

  4. Bij welke andere telefoon hebben we dit eerder meegemaakt? GEEN! Een telefoon heeft geen externe oplader nodig om 1 dag mee te kunnen gaan, dat mag niet!!

    De Iphone begint me echt te irriteren… terwijl ik weet dat er GEEN alternatief voor is!

    Ik zou zeggen, koop een autolader. Je iPhone mooi in beeld plus nooit meer een lege batterij! Works for me.

  5. Lijkt me toch een handige unit voor onderweg.
    De nieuwe firmware zou toch voor zuiniger gebruik zorgen?? Ervaringen?(off-topic).

  6. Hm… wat maf, die screenshots… “Probable Power Station”? 🙂

  7. @erik: lol! ‘t is ‘waarschijnlijk’ een powerstation, maar ze weten het niet zeker…

  8. nou inderdaad merk ik dat mijn batterij iets langer meegaat als normaal. Voorheen was hij in 2,5uur gebruiken leeg. Nu doet hij er meer dan 3uur over

  9. Misschien wat voor die trend watcher die niet te spreken was over de batterijduur? :p
    Ik vind het meer iets om in je tas mee te nemen, niet om je iPhone constant in te hebben, ook als je em bv. in je zak hebt.
    Geeeeen gezicht!!

  10. ik weet niet wat jullie doen met jullie iphone maar sinds de update naar 2.1 heb ik em al 4u10 gebruikt en is hij 21u standby (batterij staat nog meer dan 30% vol), 3G staat al de hele tijd aan net als wifi en push. Geen klachten over de batterij hier…

  11. Jeeej ik doe lekker langer met mijn batterij dan 1 dag! Woepppie, heb vast een betere dan de zeikneuzen hier..haha.. Als je hem gewoon normaal gebruikt is er niks aan de hand!!
    Ik laad hem snachts op, loop er dan 2 dagen mee en die avond doe ik hem er weer op! No prob…. Het feit blijft dat als je met al die verbindingen bezig bent dat het batterijen slurpt, heb dat ook nooit eerder met een andere phone gedaan dus kan het niet vergelijken! ^_^

    P:S kun je de batterij status in % opvragen of niet?? Haha..

  12. @Mertoglu

    zeker nog nooit een smartphone gehad?

    met mijn HTC deed ik ook een dag, mijn collega’s met blackberry’s doen er net twee dagen mee, een collega met een ipaq doet er een dag mee. het is normaal, wen er aan. het is geen nokia met weinig functies, dit is een telefoon met 3G, wifi, een giga touchscherm en een bizar besturingssysteem. wat had je dan verwacht?

  13. @Arawn. Het klopt inderdaad, mijn htc p3300 deed ook net geen volle dag als je gprs gebruikt en of gps

  14. ik vind hem wel handig als beetje veel internet is hij zo leeg en dat gebeurt mij nou net altijd in de trein.

    Ik zie het meer als een noodaccu.

  15. ik wacht wel op dealextreme, die had deze voor de 1ste generatie. 20 dollartjes, gratis verzonden. Ook cases vind je daar veel.. deze is overpriced.

  16. bij mij ook geen problemen met de batterij… Als ik gewoon wat muziek luister op de trein en af en toe mijn mails lees gaat hij 2 dagen mee, indien ik er ook nog veel mee surf, 1 dag. Geen probleem, ‘s nachts gewoon opladen en je kan weer verder…

  17. Bij mij gaat mijn accu meer dan 5u meer hoor :S.. Weet ook niet wat jullie allemaal met je iphone doen, sinds de update kan ik wel 3 dagen standby blijven. Daarbij internet ik ook nog etc. Alleen GPS gebruik ik niet veel, zet het gewoon uit, dan kun je er gemakkelijk een dag mee doen !

  18. Na de update is de batterijduur bij mij zeker vooruit gegaan. Voorheen deed ik moeizaam 2 dagen met een batterij en dan stond 3G zelfs uit. Nu red ik de 2 dagen goed met 3G aan. Ik gebruik hem dan niet echt intensief, maar ik bel af en toe, sms af en toe, haal me mail meerdere malen per dag op en af en toe even iphoneclubben of ergens anders op internet surfen. Ohja en muziek luisteren ongeveer 2 uur per dag. Zo’n batterij heb ik dus echt niet nodig.

  19. Mijn accu gaat bijna 2 dagen mee terwijl ik een intensieve gebruiker ben. Alles staat aan, bluetooth, wifi, gprs. Ben een 1ste generatie iphone gebruiker die nu sinds kort (2 dagen) op 2.1 zit. De powerstation heb ik al een half jaar in gebruik en is ideaal en wel degelijk geschikt voor de 1G iPhones!!
    Op momenten dat je de iPhone niet kunt opladen biedt de powerstation de oplossing. Je kan er bijna 2x je iPhone mee opladen. Prima apparaat dus voor weinig geld.

  20. kan zoiezo een hele dag met mijn eerste gen iphone doen, en dat is bij vrij intensief gebruik, anders doet hij het 2 dagen bijna…

  21. @MrMaikey (14:21)

    Je lacht, maar het is inderdaad mogelijk om je batterijstatus in procenten te veranderen (enkel voor jailbreakers: dit zit ingebouwd in BossPrefs, blijkbaar heeft Apple ‘verzuimd’ een switch ervoor in te bouwen, want het zit wel al standaard in de firmware). Het batterijtje rechtsboven wordt dan percentage (of terug een batterijtje) als je erop tikt… Simpel maar elegant en ideaal.

  22. Bij normaal gebruik gaat de iPhone makkelijk mee. Ga je de hele dag gamen, films kijken, muziek luisteren en internetten (en eventueel “GPS-en”), dan kun je verwachten dat-ie snel leeg is. Dan is zo’n Brando Portable Power Station een handig apparaat.

    Hij is dus voornamelijk voor de veelgebruikers en de kampeerders 😉

  23. Ik heb ‘m al een tijdje voor een 2G.

    Ik vind het een topper! Heel simpel met de iPhone tegelijk op te laden en de afmetingen van de iPhone nemen nauwelijks toe. Hij is uiteindelijk bedoeld om de iPhone op te laden, niet voor constant gebruik.

    Oh ja. Ik heb ‘m op eBay gekocht voor 3pond50. Alleen de PowerStation met niets erbij. Had ik ook niet nodig want werkt met de standaard iPod/iPhone kabel en een gebruiksaanwijzing is compleet overbodig! 🙂

  24. Veel van jullie toestellen zijn nog nieuw & hebben nog een vrij nieuwe batterij, welke nog niet verl is opgeladen. (Ja, batterijen verliezen nu eenmaal vermogen na een tijdje!).

    Zelf heb ik vandaag een zogenaamde ‘iPower’ ontvangen. Het zelfde als hierboven maar dan
    Met ingebouwde speaker & 2400mah.
    Toegegeven, het maakt je iphone dikker & lomper.. Maar voor het eerst in een jaar hoor ik -duidelijk- wanneer iemand mij belt & moet ik iphone niet langs mij hebben liggen om de iphone te horen!

    Ik heb ongeveer 45$ betaald (een kleine 35euro – geen last gehad van de douane overigens) en de verzending heeft iets minder dan 1week geduurd. (besteld 9/9, verzonden 10/9. 16/9 stond de post al voor de deur met een ‘internationaal getekend pakje

    Het geluid is goed, niet overweldigend (maar welke gsm speaker wel?). Het geluid gaat goed hard:1,5watt (meeste GSM slechts enkele milliWatt).. Het geluid gaat ook niet vervormen en kraken zoals de ingebouwde speakers wel doen (iphone 1). Wel is er na gebruik van de speakers een soort ruis, maar dit staat beschreven in de handleiding en is normaal, het is ook niet storend!

    Over het batterij gedeelte kan ik niet veel zeggen, behalve dat de batterij zijn werk doet en de iphone oplaad! ( batterij slechts 1dag in bezit)

    Afwerking is dik in orde, ik had niet veel verwachtingen van de afwerking.. Maar het voelt solide aan!

    Nog een leuk detail: de doos waarin de ipower werd geleverd is zoals die van de iPhone (zwarte doos welke lang boven openschuift)

    Al bij al een goede koop & goed afgehandelt van Brando

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.