Reacties voor: Brando brengt iPhone-batterij met ingebouwde speaker uit: iPower

Brando heeft als eerste een externe batterij voor de iPhone uitgebracht met ingebouwde speaker. De batterij, iPower, voorziet je iPhone van drie uur stroom.
Ramy Mobarak -

Reacties: 23 reacties

  1. Dit zou juist voor de iPod Touch op de markt moeten komen lijkt mij…

  2. Maar 3 uur extra? Beetje weinig niet? Ik ben nog steeds aan het wachten op een batterij waar je je iphone +/- 3x mee kan opladen. Dat vind ik pas interessant voor als je bijvoorbeeld op een festival bent. De ingebouwde speaker vind ik dan wel weer leuk maar niet voor 44 euro.

  3. wellicht aardig als TomTom op de iPhone draait. Tot die tijd is ie vooral erg lelijk.

  4. Wat een lelijk ding zeg

  5. is hij ook passend voor de iPod Touch of is die daar te smal voor?
    Zou hier ook graag een review over zien vooral vanwegen de geluidskwaliteit.

  6. Op eBay staan deze dingen, wellicht niet onder zelfde brand, al enige tijd. Deze zijn daarnaast stukken goedkoper en beschikken verder over dezelfde specs, waar de prijs ongeveer uitkomt op zo’n 35 inclusief verzenden.

    Verder mij ook niet gezien met deze onbegrijpelijk lelijke dingen. Dat ze durven zoiets te marketen, en dan ook nog voor een iPhone; het is duidelijk dat het gemaakt is voor 1 doel: het levert makkelijk geld op (mits iemand zo gek is om zoiets te kopen). Tot nu toe kan je beter een 1800 mAh externe batterij aanschaffen (ook op eBay ;))

  7. off topic : weet iemand toevallig hoe je berichten kan toetsen in landscape mode? Iphone 1e Gen 1.4

  8. Ik zou ook wel graag weten of de geluidskwaliteit meevalt en of de iPod Touch er in past. Anders zou ik het wel kopen.

  9. @Rob
    Het is 44$ niet 44€

  10. WTF is dat ding Lelijk

  11. Laatst kwam ik deze oplader tegen, misschien ook wel handig.

  12. Waar je meer aan hebt is via Sysinfo (1.14) checken welke app de meeste processor load veroorzaakt en die killen. Op mijn 1e gen. iPhone heb ik een system load van < 0.03 en die doet in rust 3 dagen met een batterijlading. Als er een app crazy gaat kan je met accu’s blijven zeulen – tot je zelf platzak bent.

  13. waar kan je die sysinfo vinden??
    Greedzzz

  14. Inderdaad $44 en $3 verzekenkosten per order, dus ca. 32 euro. Heb goede ervaringen met Brando (http://shop.brando.com.hk/) ook unlock SIM clip, cases en protectors en alles dus in dollars en lage verzendkosten (in tegenstelling met veel eBay winkels).

  15. is die speaker beter als die van de iphone?

  16. Lijkt me wel, anders heeft het geen nut he….

  17. @alex
    Bij installer van firmware 1.14.
    Ik vraag me af of er ook zoiets is voor 2.0x?

  18. ik irriteer me mateloos aan de kwaliteit van de iPhone speaker. Hij is niet alleen zacht maar ook het gaatje waar het geluid uit komt is zo klein dat je het snel per ongeluk afdicht. Ik hoor smsjes en emails vaak niet eens aankomen!

    Niet dat dit product dat oplost ofso…..

  19. Hallo,

    Ben ik nou gek?
    Je camera zit toch vanuit de achterkant gezien rechts, dus op deze foto zit het gaatje daarvoor toch fout?

    Of niet?

  20. IK vin dhet vervelend dat er maar 1 speaker in zit. De rechterspeaker (zo ziet hij er tenminste uit) doet het niet eens. Of ja HEEEEl zacht.

    Iemand hier meer over?

  21. @Mike, de rechter is geen speaker, maar de microfoon.

  22. ik ga hem waarschijnlijk bestellen dus als ik hem heb deel ik mijn ervaringen wel en btw als hij een capaciteit van 2400mAh heeft en de iphone zelf 1150-1400mAh dan verlengt hij de batterijduur toch met 1,5-2x?

  23. @Digocom
    Think again?
    Op mijn iPhone zit de camera aan de linkerkant van achter, en dat gat zit ook aan de linkerkant als je dat ding omdraait, en zo ver ik weet zit die bij de 3G op dezelfde positie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.