Reacties voor: Bragi stelt oordopjes uit en maakt PDF voor onder de kerstboom

De Bragi HeadPhones zijn vertraagd omdat de fabrikant onvoldoende stuks kan produceren. Bragi HeadPhones zijn een goed alternatief voor de AirPods.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Komt er straks ook een vergelijking van jullie (gebaseerd op de reviews) van deze, de EarPods en vergelijkende producten? Die van Jabra bijvoorbeeld?

  2. @Niels: Ik kan een korte review geven van mijn ervaring met 3 verschillende draadloze dopjes.

    The Dash van Bragi (de uitgebreide variant van The Headphone: wat mij betreft het geld niet waard. Connectie tussen de twee earbuds viel bij mij steevast weg als ik buiten was en mn telefoon onder de schouders kwam (wanneer ik muziek streamde via Spotify). Telefoon in je broekzak terwijl ik buiten muziek luisterde was hierdoor onmogelijk, wat dit product voor mij waardeloos maakte.

    Daarbij moest ik heel erg wennen aan hoe ze in mn oren zaten. De contactjes om op te laden jeukten heel erg in mijn oren. Ook was de geluidskwaliteit niet erg goed, misschien zelfs slecht, en ik vond het lompe grote dingen die n beetje aan mn oren hingen. Ik heb ze dus terug gestuurd. De touch bediening is daarentegen wel prettig.

    Earin: De geluidskwaliteit hiervan is stukken beter dan van The Dash. De dopjes zitten erg lekker en de oplader past veel beter in je broekzak dan die van The Dash. Jammer is dat je de muziek niet kunt pauzeren dmv een knopje op de dopjes zelf. Het enige probleem wat ik hiermee had was dat wanneer ik ze een paar uur niet gebruikt had ik geen Bluetooth verbinding meer kreeg met mn telefoon. Dus terug gestuurd omdat ze dat niet gefixt kregen.

    Fireflies: Op dit moment gebruik ik deze, welke een paar weken geleden via Kickstarter geleverd zijn. Ik ben erg tevreden wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. De Bluetooth verbinding is stabiel en het de geluidskwaliteit is best prima. De dopjes zelf zitten vanaf het begin meteen goed en vallen niet uit mijn oren tijdens het hardlopen. Wat ook fijn is, is dat je de muziek kunt pauzeren door een knopje op de dopjes in te drukken. De oplaadcase is ook fijn klein.

    Alleen de batterij gaat naar mijn idee korter mee dan de bovenste twee, maar gezien ze aanzienlijk goedkoper zijn kan ik daar wel mee leven. Ik ben heel erg blij dat ik geen draad meer heb!

    Waar alle draadloze dopjes nog meer eer kunnen behalen wat mij betreft is de batterijduur en de geluidskwaliteit. Maar draadloos muziek luisteren is het voor mij helemaal.

  3. Ik kan je review lijstje nog aanvullen met een paar headphones.

    Bose Soundsport Wireless
    Ik heb m’n bedrade Bose Soundsport vervangen voor de nieuwe Bose Soundsport Wireless en ik kan alleen maar zeggen: een grote teleurstelling. Waar de bedrade versie een soort semi in-ear was, is de wireless een in-ear. In mijn geval vallen ze uit m’n oren met de S dopjes en met de M dopjes blijven ze zitten. Uitstekend geluid, maar zitten onprettig met de M dopjes. Dan het grote nadeel: met de genoemde M dopjes is het alsof ik een nijlpaard ben tijdens het hardlopen. Iedere stap dreunt door in m’n oren alsof ik naar house muziek luister. Daarnaast valt regelmatig de verbinding weg wanneer ik mijn iPhone op mijn heup draag. Ik heb geklaagd bij Bose en het antwoord was dat ik m’n iPhone maar in een houder op mijn arm moet dragen zodat hij dichterbij m’n oren komt. Whuuuuut??!! Over het gedreun kreeg ik als antwoord dat ik de andere opzetdopjes maar moet gebruiken. Hallo, lees eens: te klein of te groot. Ik wil ze retourneren en Bose is niet thuis. Ohja, bellen met in-ear is ook waardeloos. Je hoort jezelf dan van binnenuit praten… Dus ik gebruik m’n EarPods verder overdag.

    Powerbeats 3
    Ik was zo boos vanwege het Bose debacle en wilde toch iets hebben voor hardlopen dat ik de Powerbeats 2 van een vriend geprobeerd heb. Deze blijven tenminste zitten door de haken en dan kan ik kleinere dopjes gebruiken zodat ik niet van dat gestamp in m’n oren heb. Echter klinken ze dan wel heel mager. Ondanks dat toch de Powerbeats 3 gekocht en deze gebruik ik nu voor hardlopen en dat bevalt verder goed. Door de W1 chip kan ik de iPhone tenminste op m’n heup dragen.

    Apple AirPods
    Gisteren binnen gekregen. Omdat ik de Powerbeats met die haken niet prettig vind om dagelijks te gebruiken op kantoor en in de auto voor bellen direct de AirPods besteld toen ze beschikbaar kwamen. Na 1 dag gebruik is mijn conclusie dat ze super zijn! Geluid is voor een semi-in ear best goed. Voller en meer midden dan de EarPods. Voor op straat en in de auto gewoon perfect. Ze vallen niet uit en de connectivity is als een droom. Ben alleen bang dat als ze tijdens hardlopen uitvallen (niet zomaar, maar als ik er eens onhandig tegenaan stoot) ik ze moeilijk terug kan vinden. Ik hou het dus bij deze voor overdag en de Powerbeats tijdens sporten.
    (Red.) Reactie aangepast. Verkoop niet toegestaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.