Reacties voor: Boze klanten door T-Mobile’s overige kosten

T-Mobile probeert uitleg te geven van de overige kosten op de factuur, maar klanten weten nog steeds niet waarom ze zoveel extra kosten berekend krijgen.
Lees het complete artikel → Boze klanten door T-Mobile’s overige kosten
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. bij de reparatie alsnog de kosten omhoog? Ze ‘testen’ um zeker of ie het doet haha

  2. precies ik heb al 1.62 aan overige kosten en geen idee waarom dat is? de vorige keer had ik dit ook en toen bleek dat ik een sms abbo had gesloten op steenbok terwijl ik waterman ben heel bizar, dit schept geen vertrouwen.

  3. Als je het aan mij vraagt zijn het echt een stelletje beunhazen daar bij TMobile. Sowieso, het vervangen van een nieuw maar defect product: 2-3 weken, WTF :S

  4. Ik werd vandaag gebeld door T-Mobile aftersales die mij volgende week gaan terugbellen met een oplossing voor de gescheurde behuizing hehehe.

    OT, ik heb ook extra kosten waarvan ik geen enkel idee heb waar die vandaan komen…

  5. Zelfde probleem hier, als Radar daar nu even wat aandacht aan besteed! 0,25 cent p/m buiten de bundel is ook wel schandalig veel! Wat nog veel schandaliger is, is dat 4 seconden bellen, berekend wordt als één volle minuut.

    Ik heb zelf voor het contract getekend, dus zeuren doe ik niet, maar het zijn toch wel vreemde praktijken van T-Mobile. Hoop dat er met de oktober wetgeving wat gaat veranderen.

    I

  6. 0.25€ per minuut om te bellen? Wat een afripperij!!! Dat tarief is zo 1998… 😀

  7. Heb vanmorgen T-mobile aan de telefoon gehad.
    Zij vertelden me dat er een storing is. De belminuten worden niet afgetrokken van je belbundel, maar als extra kosten berekend.

    Op de vraag, hoe ik nu kon zien wat mijn extra kosten zijn en hoeveel ik nog daadwerkelijk kon bellen, had ze niet veel te zeggen. Belachelijk natuurlijk. Als ik deze maand alsnog extra kosten hebt, vind ik dat ze die maar zelf moet betalen. Hoe kan ik nu precies weten hoe ik het een beetje binnen de maat kan houden wat betreft de kosten.

  8. 25 cent buiten de bundel is heel normaal hoor. Binnen de bundel is dat lager. Bijna elke provider hanteert dat tarief alleen tele2 heeft dat tarief bij hun nieuwste sim only naar beneden gegooid.

  9. Enige oplossing is door met T-Mobile te bellen en aan te geven dat jij geen extra kosten gaat betalen als je niet weet waar het vandaan komt en zij dat ook niet aan kunnen geven. Zo had ik bij het afsluiten van het contract op 11 juli al extra kosten gemaakt die vielen op 10 juli, wat dus niet kan. Hiervoor gebeld en hier een credit nota voor gekregen. Gewoon netjes bellen en vriendelijk zijn en vragen om een credit nota. Meestal kom je er dan wel uit. Blijft uiteraard raar dat er kosten zijn die niet geclassificeerd kunnen worden…

  10. ik had ook buitenland internet kosten gemaakt in Frankrijk ?
    gebeld met de helpdesk, en gaf de aardige mevrouw toe dat als je het niet specifiek laat aan zetten het niet mogelijk is om in het buitenland te internetten.
    vraag ik weer hoe dat dan mogelijk is ??, daar had mevrouw weer geen antwoord op dus stuurt ze het door naar de technische dienst die me zullen terugbellen………
    je raad het al, niet terug gebeld 🙁

    en ook de teveel gerekende aansluitkosten €50,- ipv. €25,- was nog steeds niet verrekend, dat duurt even zei de aardige mevrouw, ahum drie maanden ??, moet jij eens je rekening niet betalen voor drie maanden GRRRRRRRRR !

  11. Ik krijg hier een zeer ongemakkelijk gevoel bij ! Zoals ik het begrijp proberen ze eerst mensen te strikken om een iphone aan te schaffen met abbo, en daarna pas duidelijk te zijn wat de klant te wachten staat !

    Ik wil een Iphone met Abbo nemen, maar dan de aansluitkosten betalen en maandelijks 29,95 voor 150 sms/belminuten met de mogelijkheid om zelf de controle te hebben of ik wel of geen extra kosten wil maken !

    Overwegende de nieuwe ipod Touch te kopen of een Iphone, heeft mij nu doen beslissen om Geen Iphone aan te schaffen ! NIeuwe Ipod Touch heeft nu een Speaker ingebouwd en mogelijkheid tot uitbreiden van een Microfoon.

    Dan maar Geen Mobiel Internet, maar wel zonder verdere Verborgen Kosten genieten van Dezelfde mogelijkheden zonder Mobiel Abbonement, De nieuwe Ipod Touch !

    Ik heb hem gelijk besteld, want ik ben er helemaal klaar mee, dat gerommel met die Iphone en Abbo’s !

  12. @Surfer: Als je dan Wifi hebt, kun je gewoon via een App bellen over Wifi… Heb je helemaal geen iPhone nodig 😉

  13. Daar had ik niet eens aan gedacht ! Ik had wel de gedachten om de Bel-Functie uit te schakelen van de Iphone en wel te genieten van het Mobiele Internet 😉

  14. 25 cent voor bellen of smsen is inderdaad schandalig duur en niet van deze tijd. Jaren geleden zulke tarieven voor het laatst gezien. Bij mijn orange abonnement betaalde ik binnen en buiten de bundel hetzelfde tarief: 13 cent per minuut voor bellen en 1 cent per sms. Het sms tarief ligt bij tmobile 25 keer hoger dan welke andere provider dan ook. Mijn inziens het allergrootste probleem van het iPhone abonnement!

  15. Overige kosten € 1,62

    ik zal het in de gaten gaan houden
    die 1.60 houd ik wel voor lief
    heb vandaag toch 2 maand 50% korting gekregen op mijn abbo

  16. ik kreeg vandaag te horen dat ik deze maand niks hoef te betalen vanwege een klacht die ik ze had gestuurd.

  17. Alle aanbieders rekenen 25cpm buiten de bundel… Snap niet waarom iedereen daar over zeurt.. Onverklaarbare extra kosten zijn natuurlijk niet goed praten. Kan liggen aan het afluisteren van de Voicemail. Visual Voicemail is gratis, maar gewone Voicemail niet. Die wordt zelfs buiten de bundel berekend.

  18. @whistler:
    Geen enkele aanbieder rekent 25 cent. Iedere aanbieder heeft namelijk de mogelijkheid een SMS bundel toe te voegen aan je abonnement. Bij de één komt dit erboven op, bij de ander gaat het van je bundel af. Erbovenop of eraf: je SMS’t daardoor voor een tarief van deze tijd: 1 tot maximaal(!) 8 cent. T-Mobile geeft voor de iPhone abonnementen GEEN mogelijkheid tot het toevoegen van een SMS bundel. Daarmee creëert T-Mobile een bijna onwerkelijke situatie die voor veel-smsers GIGANTISCHE kosten met zich mee kan brengen.

  19. Naar aanleiding van dit artikel maar eens gekeken bij mijn belstatus…..

    Deze informatie is bijgewerkt tot: 10-09-2008
    i-150
    Resterende belminuten voor deze maand: 89:10 min.
    Relax SMS 50
    Resterende SMS-berichten voor deze maand: 52
    Totaal overige kosten:
    De overige kosten zijn: € 1,82

    Ik heb dus nog belminuten en sms berichten over maar toch zijn er “overige kosten”

    Beetje vreemd is het wel.

  20. @Anne Jan:

    Leuk bedacht, maar dan nu nog een ingebouwde mic.

  21. @job:

    Zonder nu een welles nietes spelletje te gaan spelen maar lees GOED: Buiten de bundel is bellen 25 cent zoals bij elke provider!!

    Ik wil ook wel eens weten waar jij een orange abonnement vandaan haalt? Ans voor 1 cent binnen en buiten de bundel? Dan hoef je ook geen bundel meer af te sluiten!

    Ga sub geen sensatie zoeken!!!

  22. @ niels:
    Bij orange koop je voor 10 Euro een sms bundel die van je belbundel AF gaat. Vanaf dat moment sms je voor 1 cent per sms zonder limiet.

  23. hmm moet je tijdens deze overbrugperiode ook voor dataverkeer zelf betalen? Hoop dat echt niet want heb flink lopen uittesten:S

  24. Ik heb gisteren de iPhone 3G aanschaft bij T-Mobile. Ik heb een i-150 abo. 1 dag verder, en ik heb al 11,79 aan overige kosten. Hoe komen die kosten er?? Ik snap er niets meer van.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.