Reacties voor: Mailapp Boxer opent aanval op Outlook met ingebouwde agenda

Mailapp Boxer heeft een bekend uitziende functie gekregen. De app heeft nu een agenda-tabblad, net als in Outlook voor iOS.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Het enige wat ik zou willen is synchronisatie tussen de Outlook agenda op mijn Mac en de iOS agenda op mijn telefoon. Maar dat schijnt maar niet te kunnen

  2. @MLVC: Daar ben ik al 4 jaar mee aan het vogelen maar dat lukt mij ook niet, onbegrijpelijk dat dit nog niet is opgelost. Het zou niet uit moeten maken welke agenda je gebruikt het zou allemaal onderling met elkaar gedeeld moeten kunnen worden. Dat niemand hier nog niet op in heeft gespeeld. (die dat kan) ๐Ÿ™‚

  3. In feite is bovenstaand probleem op te lossen. Via iTunes kun je syncen, maar dan zul je steeds opnieuw moeten verbinden. In het PC-Free tijdperk sync ik 0,0 via iTunes.
    Een andere oplossing vroeger was via Google Sync. Sync werkt niet meer op nieuwe toestellen die je aanmeld, maar met Google Apps bereik je hetzelfde. Is het omslachtig? Ja helaas wel. Google Apps is daarnaast ook niet meer gratis.

    Kijk ook eens naar: How to Sync Outlook 2011 for Mac with Mac Address Book

  4. Origineel geplaatst door MLVC
    Het enige wat ik zou willen is synchronisatie tussen de Outlook agenda op mijn Mac en de iOS agenda op mijn telefoon. Maar dat schijnt maar niet te kunnen

    Ik neem aan dat je het over Outlook 2011 voor Mac hebt. Helaas is dit programma blijven steken in de Snow Leopard, MobileMe, SyncServices en iSync tijd. OS X ondersteunt die functies niet meer en Mickey$oft heeft nooit serieuze updates uitgebracht, afgezien van een eigen brakke versie van SyncServices.

    Misschien dat het met Outlook 2016 for Mac iets beter gaat werken.

  5. Ik heb precies ditzelfde probleem.
    Na uuuuren prutsen had ik het werkend : iOS met een Android toestel. Yehhh.
    Toen kocht ik een Mac en kan t t makkelijkst via Gmail (volgens Apple support).
    Best irritant

  6. Deel jullie frustratie. Gewoon mijn iPhone synchroniseren met Outlook, al dan niet op een Mac of PC. Zoals vroeger. En dan niet met Office (Excel enz) maar gewoon de agenda, contacts en notities. Hoe moeilijk kan het zijn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  7. Origineel geplaatst door Michel: Ik heb precies ditzelfde probleem.
    Na uuuuren prutsen had ik het werkend : iOS met een Android toestel. Yehhh.
    Toen kocht ik een Mac en kan t t makkelijkst via Gmail (volgens Apple support).
    Best irritant

    Via gmail volgens mij de meest makkelijke oplossing.

  8. ik heb gewoon een vast emailadres dat bij al mijn klanten bekend is, ik ben niet van plan om dat te gaan veranderen, dat gaat me opdrachten kosten, iets dat ik me als kleine zelfstandige niet kan veroorloven. In de toekomst zal er vast wel iets komen waarbij je alles met elkaar kan synchroniseren, maar tenzij ik overstap naar een iCloud mailadres, kan dat nu nog niet.

  9. Voordeel aan Outlook is wel dat de app in het Nederlands is

  10. Gratis? Voor een Exchange account moet je betalen.

  11. Mwah, getest en er weer afgegooid. Switchen tussen accounts is nog steeds niet overzichtelijk. De standaard Apple mail app nog steeds mijn voorkeur.

  12. Allen, ik begrijp jullie frustraties niet zo goed. Mijn Exchange-account (mail en agenda) benader ik op de Mac met de Apple mail en agenda apps en op iPhone met Fantastical en diverse mail-apps (met Boxer als favoriet). Synchroniseert zonder een centje pijn. Met contacten ligt het iets ingewikkelder, maar zo lang ik ze op beide apparaten aan iCloud koppel gaat het goed.

  13. Goede app. Let echter wel op, je kan je signature alleen aanpassen in de betaalde pro versie. In deze staat standaard “i use boxer” of zoiets…

  14. @Peter Hulsen:

    Dank voor je reactie! Je oplossing werkt echter misschien maar is voor mij te omslachtig, vind ik, en ik gebruik niet al jouw apps en programma’s. Ik wil gewoon dat mijn iPhone weer – zoals vroeger – via iTunes (?) met mijn Outlook (op mijn PC of Mac) synchroniseert. That’s all.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.