Reacties voor: BowBlade maakt van iPhone pijl en boog

De BowBlade is een nepboog, waar je de iPhone in kunt hangen om boogschietspelletjes te spelen.
Lees het complete artikel → BowBlade maakt van iPhone pijl en boog
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Dit is toch wel de meest nutteloze gadget voor de iPhone ooit.

  2. Men spreekt in de eerste zin van “absurde iOS-accessoires” terwijl men het hier wekelijks zelf niets anders doet dan absurde iOS-accessoires posten. :p

  3. Origineel geplaatst door Dekon
    Men spreekt in de eerste zin van “absurde iOS-accessoires” terwijl men het hier wekelijks zelf niets anders doet dan absurde iOS-accessoires posten. :p

    Dat klopt helemaal en ook onzin apps.

    Je ziet het aantal reacties op de geposte artikel dan ook terug lopen.

  4. @Zimmie: Dit soort feedback vinden we natuurlijk erg nuttig. Noem eens een paar voorbeelden van onzinapps die we besproken hebben? En lag dat dan aan het feit dat het jou persoonlijk niet aansprak (bijvoorbeeld wij bespreken de AT5-app en jij woont in Breda), of moeten we meer schrijven over serieuze apps, zoals agenda-, weerbericht- en adresboekapps?

    Om even te illustreren welke apps we gisteren besproken hebben: Tumblr, NUsport, Netbot, Mijn Cijfers, Fitapp, AT5, Evernote Hello, PhoneClean, Angry Birds/Hay Day. Welke zijn onzin?

  5. @Gonny van der Zwaag: Je moet het niet persoonlijk zien. Sommige mensen hebben niets anders te doen dan zeuren.
    Dit lijkt me leuk voor mensen die zelf al boogschieten, en het dan in de winter enzo ook kunnen.

    Maar die spanning, word dat nou doorgegeven door die ticker die ik heen en weer zie gaan? Zelfde manier als dat onscreen game pad?

  6. @Gonny van der Zwaag: Daar moet je gewoon niet op reageren. Het lijkt de nationale hobby te zijn geworden (zie ook m.n. Nu.nl); anoniem zeuren en zaniken zonder enige onderbouwing. Het toont maar weer eens aan wat voor zielig en verwend volkje we zijn geworden. Juist die houding maakt dat we (itt andere EU landen) maar zeer matig uit de economische dip kruipen. Jullie maken een uitstekende blog/site die ik al vele jaren lees en waar ik erg veel nuttige informatie uit haal. Mijn complimenten en ga zo vooral door! Een item als deze is zeker vermakelijk genoeg om hier te plaatsen. Qua zinnigheid; wie weet hoeveel (m.n.) Amerikanen zo’n ding kopen. Die handelen zeker niet altijd rationeel maar dát wist je zelf ook vast al wel :-)!

  7. Het nut van een app kan er voor iemand wel of niet zijn. Dit ding is een heel ander verhaal. Extreem duur, extreem nutteloos, alleen te gebruiken bij een bepaald soort app en veel te groot om ff mee te nemen.

  8. @Zimmie: Daar moet je even op tegenspreken.
    De apps die hier gepost/besproken worden zijn wel degelijk nuttige informatie. De meeste ken ik zelf al maar regelmatig komen ze met een app waar ik nog nooit van gehoord heb en eigenlijk nog best handig is.
    Je mag apps posts niet vergelijken met de accessoires (al dan niet absurd) zoals de iphone cases in kreeft-of walwis vorm die hier een tijd geleden gepost waren).

  9. @Gonny van der Zwaag: Inderdaad gewoon links laten liggen dit soort types. Ik kom ook al 2 jaar dagelijks julile site bezoeken voor leuke tips, info en/ of apps. Gister mooi PhoneClean meegenomen. Ik heb WhatsApp al in geen 3 jaar verwijderd van mijn iPhone 4 en nu 5 en er stond ruim een halve GB aan temp bestanden in.. Bleh

  10. Origineel geplaatst door Harm Sanders
    @Gonny; daar moet je gewoon niet op reageren. Het lijkt de nationale hobby te zijn geworden (zie ook m.n. Nu.nl); anoniem zeuren en zaniken zonder enige onderbouwing. Het toont maar weer eens aan wat voor zielig en verwend volkje we zijn geworden. Juist die houding maakt dat we (itt andere EU landen) maar zeer matig uit de economische dip kruipen. Jullie maken een uitstekende blog/site die ik al vele jaren lees en waar ik erg veel nuttige informatie uit haal. Mijn complimenten en ga zo vooral door! Een item als deze is zeker vermakelijk genoeg om hier te plaatsen. Qua zinnigheid; wie weet hoeveel (m.n.) Amerikanen zo’n ding kopen. Die handelen zeker niet altijd rationeel maar dát wist je zelf ook vast al wel !

    Beste Harm,

    Waarin zeik ik deze site af?
    Ik kom iedere dag op deze site en zie dat er af en toe echt onzinnige dingen worden geplaatst mag dit dan niet gemeld worden? En wanneer er goede dingen worden geplaatst ben ik namelijk niet te beroert om daar positief op te reageren.

    Verder is het niet verstandig om deze discussie hier voort te zetten. Ik zal Gonnie persoonlijk mailen om haar mijn feedback te geven zo dat ze er iets mee kan of natuurlijk niet.

  11. @zimmie: Je hebt gelijk, een discussie hier is niet wat we willen. Toch valt me op dat er een discrepantie zit in je uitingen; eerst reageer je instemmend op de opmerking dat …men het hier wekelijks zelf niets anders doet dan…, om vervolgens verbolgen te reageren op een weerwoord, met als argumentatie dat je sprak over af en toe.

    Wellicht is het een idee om ook bij impulsreakties de nuance niet uit het oog te verliezen.

  12. Ik zie er wel wat in, dit kan natuurlijk met een neppistool of geweer t.b.v. o.a. de schietsport ook. Dan krijg je gelijk een hoop minder wapens in omloop die soms wel eens bij de verkeerde mensen in de hand komen.

  13. Het zou leuk zijn als je het touw kon laten schieten, ipv een rare katrol erin en schieten terwijl de boog gewoon gespannen blijft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.