Reacties voor: Bouw zelf een iPhone 6, die ook nog opstart

Feld & Volk maakte zelf een iPhone 6 van onderdelen, die verrassend genoeg zelfs opstart en het iTunes-logo laat zien. Een video laat zien dat het echt werkt.
Lees het complete artikel → Bouw zelf een iPhone 6, die ook nog opstart
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Ik heb zo’n vermoeden hij uiteindelijk wel op de zelfgebouwde versie die je hier ziet gaat lijken. Dat zou in ieder geval erg mooi zijn!

  2. Behoorlijk sexy!

  3. Wat zullen ze raar opkijken als je daarmee een Apple Store binnen komt lopen.

  4. Mooi gemaakt maar er zit een 5 in, kijk maar naar de te grote ruimte tussen kabel en home knop

  5. Zoals meerdere mensen al opgemerkt hebben, is dit het iTunes-connectscherm van iOS 7. Het zou erg onwaarschijnlijk zijn, als dit echt zou zijn, dat Apple niet bijvoorbeeld de GM iOS 8 op zijn testversies van de nieuwste iPhone heeft staan. Mooi in elkaar gezet, maar er zitten nogal wat rare dingen aan.

  6. Het is gewoon een zooitje onderdelen van Chinese klonen bij elkaar gegooid.

    “Dat ze goede bronnen hebben is nu wel bewezen” vind ik dan ook heel ongepast want daarmee wil iculture dus zeggen dat dit 100% echte iPhone 6 onderdelen zijn.

  7. @PO: Waarover ben jij bezig? Dit is niet uit Apple zijn handen hoor..

  8. @Kivanc: Nee, niet direct nee, maar de chip in dat knutselprojectje bevat iOS 7, terwijl als het nieuwe onderdelen waren geweest het een van de (interne) iOS 8 testversies zou moeten bevatten

  9. Ik dacht dat het vanaf iOS 7 of 6 al niet meer nodig was om je iPhone via iTunes te activeren.
    Correct me of i’m wrong.:)

  10. Wat ik vooral een toevoeging vindt is het licht bij de iPhone, zo zou je bijvoorbeeld notificaties kunnen ontvangen zonder dat je iPhone trilt of geluid maakt, want de flitser van je camera gebruiken, dat is erg vervelend.

  11. Wat doet dat rare tandwiel in beeld, vlak voordat het “connect to iTunes” logo in beeld komt? Dat lijkt wel erg veel op het “settings” tandwiel van Windows of Android. Ik vraag me dan ook af wat hier in elkaar gesleuteld is.

  12. Het mode klopt niet helemaal hij heeft geen dubbele flitser zoals de iphone 5s

  13. Lol, net echt.
    In een oudere mockup zag je bij de fingerprint home button een kartelrandje (niet zo goed gerenderd)
    Bij deze lijkt dat ook zo te zijn, volgende keer nog iets beter plz.

  14. Wanneer komt de update van dit artikel waarin staat hoe duidelijk fake dit is Gonny? Of heb je het filmpje niet gezien?

    Hint: Tandwiel

  15. Het zou me niets verbazen als men met deze nep telefoon op de markt komt. En dan bedoel ik dus de zwarte markt of de markt die zegt een leuke iPhone te hebben en dat het uiteindelijk gewoon helemaal niets is.

    Heb laatst een programma op TV gezien waar men ook op straat een iPhone verkocht en je zag gewoon echt de iPhone opstarten, het begin scherm en je kon zelfs nog bladeren door het scherm. Maar dat was het dan ook en verder deed dat ding niets. Overigens gaf die na een paar seconden door dat de batterij leeg was en viel die uit. Stukje nep software en een heel nep ding heb je in handen voor 250,- euro of minder nog. Jij blij… nee, juist niet, hij is nep.

    Dus ik bedoel maar… ze kunnen veel maken 🙂

  16. @René: haha! Ik zag t ookal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.