Reacties voor: Bouw je eigen iPhone 5 van aluminium

Een concept van de iPhone 5 gemaakt door Giga.de laat zien hoe de telefoon er uit kan komen te zien. Een aluminium achterkant, groter scherm en nieuwe homeknop zijn de grote veranderingen.
Lees het complete artikel โ†’ Bouw je eigen iPhone 5 van aluminium
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Tja.. het blijven geruchten.
    Maar een alu achterkant zoals de originele iPhone zie ik wel zitten. Dan kan ie na een flinke tijd gebruiken er zo uitzien.
    Het Apple logo op de achterkant is wel te groot imo.

  2. Ik heb al heel lang de hoop dat ie zo wordt, maar nu ik net die foto van de zijkant zag met black & white.. ik verwacht nog wel een leak foto iig!

  3. Nou het lijkt er wel op dat hij er zo uit gaat zien.
    AT&T heeft namelijk de hoesjes voor de iPhone 5 al in de winkel hangen, lijkt me niet dat AT&T hoesjes verkoopt die er niet op gaan passen.

  4. Ben ik met je eens Julian. Echter zagen we net die foto van de zijkant waar opstond zwart. Dus 1 van de twee klopt niet. Ik denk dat die stickers van de versies dan fake is.

  5. Ik moet er nog even aanwennen, hoop ik. Vind de Ipad 2 niet mooier dan zijn voorganger. En ik denk als ik de iphone 5 zo ziet niet mooier vind dan de iphone4, echter zal ik de iphone 4 inruilen voor de iphone 5.

  6. Origineel geplaatst door Juppe
    Tja.. het blijven geruchten.Maar een alu achterkant zoals de originele iPhone zie ik wel zitten. Dan kan ie na een flinke tijd gebruiken er zo uitzien. Het Apple logo op de achterkant is wel te groot imo.

    Apple-logo is inderdaad aan de grote kant. De iPhone-tekst op de achterkant staat voor m’n gevoel ook te laag, maar goed, dat zijn allemaal kleine cosmetische dingetjes. Ergens vind ik het design wel prachtig, en zeker des Apples. Hij lijkt erg op de iPad2, maar die vind ik juist weer niet zo mooi als de iPad1 (allebei gehad).

    Vind ‘m van de voorkant wel heel mooi, maar hij lijkt ook wel HEEL erg op de Galaxy S2. Vraag me af wat Samsung hier tegen doet, want vind ‘m net erg lijken als de Galaxy Tab 10.1 lijkt op de iPad… En waar ik vind dat Apple gelijk had (dat ze het echt naar het gerecht hebben gesleept is een andere kwestie), vind ik dat de rollen precies zijn omgedraaid…

    Maar goed, hoewel ‘t allemaal steeds tastbaarder wordt wil niet zeggen dat het mindere geruchten zijn. Geruchten zijn geruchten, en pas komende dinsdagavond kunnen we met zekerheid zeggen dat we er allemaal weer een jaartje tegenaan kunnen ๐Ÿ˜‰

  7. achterkant super mooi,, alleen apple logo te groot..

    voorkant ultra lelijk

    ps: mijn helige mening!

  8. Ik zou wel graag een MBP stijl achterkant willen zien. Zelfde materiaal en met een lichtgevende appel!

  9. Nice. Een Pokerkoffertje. ๐Ÿ˜€

  10. als die zo is koop ik hem nie

  11. Waarom maken ze het niet aan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.