Reacties voor: ‘Bouw Apple Store Haarlem verloopt langzaam’ (foto’s)

De Apple Store in Haarlem bevindt zich nog in een vroege verbouwingsfase. Dit ontdekte een iPhoneclub-lezer, die ook met een bouwvakker sprak.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Eerst moet den haag nog open. daar zijn ze nu personeel voor aan het werven.
    Ik denk dat ze bewust geen haast hebben. 😉

  2. Ik snap dit soort berichtgeving niet, de verbouwing van een pand wordt op de voet gevolgd. Lijkt wel op het gedoe bij de intro van een nieuw model Iphone, zelfs de verpakking is nieuws. Tja.

  3. Is dit niet het verkeerde gebouw? Paar winkel aan de andere kant wordt ook groot verbouwd.

  4. Wie o wie heeft er een recente foto dan?

  5. @John: Deze foto’s zijn van hetzelfde pand dat we eerder al bespraken in Apple Store-geruchten. Deze locatie is sindsdien vaker voorbijgekomen.

    @kasuja: De foto’s in dit artikel zijn van vandaag.

  6. Volgens mij wordt dit hem toch echt:

    “Een andere locatie in de Grote Houtstraat die Thijs toestuurde is een voormalig pand van Cosmo Kappers en Free Record Shop. Die is wat groter en daarom ook wat geloofwaardiger”

    Volgens mij wordt dit pand een kleding zaak: zara

  7. Bijna alle bouwprojecten in Nederland duren te lang of lopen uit. Ik noem een Noord Zuid lijn, Station Arnhem, Station Rotterdam en kan zo uit mijn regio nog heel wat bouwprojecten opnoemen die al ver over de aangekondigde deadline heen zitten. Gelukkig zijn wij in Nederland zo geduldig he,en speelt geld vooral geen lol..

  8. 30 meter verderop is een groot pand bijna af en dat oogt veel meer als toekomstig applestore, volgens mij worden we voor de gek gehouden

  9. Ik denk dat DenHaag eerder open gaat dus het zal nog wel even duren voor je hier de contouren van een apple store in gaat herkennen

  10. Ghans de noordzuidlijn is niet echt te vergelijken met een Apple store in Haarlem of wel dan

  11. Origineel geplaatst door Bastiaan Vroegop
    @John: Deze foto’s zijn van hetzelfde pand dat we eerder al bespraken in Apple Store-geruchten. Deze locatie is sindsdien vaker voorbijgekomen.@kasuja: De foto’s in dit artikel zijn van vandaag.

    Ik woon in Haarlem en ze zij toch wel een stuk verder dan dat de foto laat zien.
    @Victor: ik denk het ook, ik heb beide panden van binnen gezien toen er nog winkels in waren en die waar die kapper was is dieper en biedt meer mogelijkheden ook ziet de voorkant er mooier uit dan van het pand van de foto, het zou mij toch echt verbazen als Apple een pand kiest dat zo lelijk aan de voorkant is en dat zo veel gedoe met zich meebrengt.

  12. Anderhalf jaar (ver) bouwen lijkt mij zeer overdreven… Misschien hadden ze beter een aannemer uit de regio kunnen nemen ipv 1 die veel reisuren heeft 🙁

  13. Ik denk eerlijk gezegd ook dat dit niet de Applestore wordt.. Reden, omdat ik 4 juni m’n laatste gesprek met Apple heb voor locatie Haarlem. Ben in Januari begonnen met dit traject en tussen m’n 1e en 2e ronde zat hele erg lang omdat er nog geen datum bekend was. M’n 2e en 3e ronde daarentegen ging heel snel achter elkaar. (lees vorige week!) En ik denk niet dat degene met wie ik in gesprek ben die tegen mij gezegd heeft dat er nu haast achter zit vanwege den haag, me nog tot volgend jaar gaat laten wachten om daar te werken… Het lijkt mij onlogisch. Dit is hoe ik erover denk. Kan er ook totaal naast zitten. Maar na 4 juni weet ik meer.

  14. @Rudra: Precies. 1 juni was de eigenlijke datum dat hij open zou gaan, nu is er wat vertraging, maar tot 3e kwartaal 2014 lijkt me wat veel.
    Heb vandaag nog ff foto’s gemaakt van het andere pand, 30 meter verderop dat bijna klaar is en ik snap niet dat niemand ziet dat dit hem gaat worden, prachtig pand. De gevel van het pand waar iedereen nu al tijden over spreekt is zo lelijk en bovendien komen er woningen boven het pand. Denk niet dat apple daar op zit te wachten.
    Als de redactie me mailt kan ik de foto’s ff opsturen.

  15. @Rudra: Is het wel slim om deze info los te laten ? Voor het verloop van je sollicitatie bedoel ik?

  16. Wat is de strategische gedachte achter een Apple Store in Haarlem met Amsterdam om de hoek en de rest van het land nog niet gedekt?

  17. Origineel geplaatst door kasuja
    @Rudra: Is het wel slim om deze info los te laten ? Voor het verloop van je sollicitatie bedoel ik?

    Wat maakt het uit, is hij gaat niet voor de geheime dienst werken 🙂

  18. Lijkt me niet 3e kwartaal van 2014 als ze nu sollicitatiegesprekken doen met mensen?
    Het lijkt me niet mogelijk om goede enthousiaste mensen te vinden terwijl je ze pas een jaar later werk kan beloven.

  19. @Zimmie: ik denk dat ze bij Apple ook ok zoek zijn naar een stukje integriteit bij personeel. Iets dat niet naar buiten HOEFT moet je stil kunnen houden.

  20. Ik weet niet of het in nederland net zo zal gaan als in Amerika. Een vriend van mij in Amerika is bij Apple gaan werken en die is zelfs in cupertino geweest voor die opleiding. Er was strikte geheimhouding over wat en hoe er dinge plaats vonden. Maar het was meer dan verkooptraining alleen. Je hebt sowieso een opleiding van een paar maanden afhankelijk van je functie. Daarna ga je op stage in een bestaande winkel en dan pas kan je pas definitief aan de slag. Dus als het nog een paar maanden duurt voor de winkel open gaat dan lopen ze misschien wel lekker op schema.

  21. Origineel geplaatst door Wim
    Ik snap dit soort berichtgeving niet, de verbouwing van een pand wordt op de voet gevolgd. Lijkt wel op het gedoe bij de intro van een nieuw model Iphone, zelfs de verpakking is nieuws. Tja.

    Preciezzzzzz!

  22. @victor: Dat pand, 30 meter verderop, waar jij het over hebt, daar staat toch met vrij grote letters ZARA op. Van een projectontwikkelaar heb ik toch echt begrepen dat zara daar ook echt komt. Ik denk dat het uiteindelijk best snel kan gaan hoor, kijk maar naar de oude bioscoop, die verbouwing (tot esprit winkel) was toch ook ineens heel snel klaar.

  23. Apple is eigenlijk met alles vrij langzaam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.