Reacties voor: Bose laat kinderen zelf een Bluetooth-speaker bouwen

Bose heeft de BoseBuild Speaker Cube voor kinderen aangekondigd, waarmee kinderen leren een Bluetooth-speaker te bouwen, die echt werkt.

Reacties: 8 reacties

  1. Past idd mooi bij Bose, alles van karton. Zelfs hun gewone line-up bestaat uit kartonne drivers.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Dit lijkt me sterk meebewegen “kleuren leds” 😉
    Maar vraag me wel af wat je dan verder kan experimenteren?

  4. Een verschrikkelijk leuk idee! En het ziet er ook cool uit. Ik wil er ook één! 😄 Ik ben wel benieuwd of er wat valt te equalizen en in te stellen. Dit zou wel eens goed kunnen gaan lopen. De prijs vind ik wel wat hoog.

  5. Plastic en karton met domme gimmicks, een typisch Bose product. Een kind kan inderdaad beter klinkende speakers bouwen van generieke componenten dan Bose.
    Ben ik een troll die loopt te haten? Nee, ik vind het wel jammer dat er hier zo vaak mensen reageren op een artikel met beats spullen “bose klinkt wel goed”. Nee het zijn allebei bedrijven die het puur van hun marketing moeten hebben. Bose is alleen nog 10 keer smeriger en agressiever in hun marketing. Beats heeft dan nog een beetje design(niet mijn smaak verder).

  6. Als Bose dit doet is het natuurlijk prachtig. Wanneer Nike kinderen inzet om schoenen in elkaar te zetten is het een schande 🤔

  7. 150 dollar. Dus hier zal het wel dik 200 euro gaan kosten. Voor een speakertje. Dat mensen het kopen is een raadsel.

  8. Origineel geplaatst door Yoran
    Als Bose dit doet is het natuurlijk prachtig. Wanneer Nike kinderen inzet om schoenen in elkaar te zetten is het een schande

    Ik kom niet meer bij 😂😂😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.