Reacties voor: Bose SoundLink Revolve is de Siri-speaker die Apple had kunnen maken

Bose heeft een nieuwe Revolve-speaker, die geschikt is voor Siri-opdrachten. De Bose SoundLink Revolve is ook spatwaterbestendig en kan op een statief worden geschroefd.

Reacties: 6 reacties

  1. De Apple iPod Hi-Fi gebruik ik zelf al sinds deze uitkwam. Ik ben er erg tevreden mee in combinatie met AirPort van Apple. maar gezien de prijs en de concurrentie kan ik me voorstellen dat deze speaker van Apple destijds niet zo’n succes was als gehoopt. Apple zou de prijzen in zijn algemeenheid eens wat lager moeten zetten. Volgens mij verkoopt Apple dan veel meer en dat levert uiteindelijk meer winst op lijkt mij.

    PS: Mooie speaker van Bose.

  2. Mooi! Wel een beetje ‘gejat’ van Libratone Zipp. Deze Boze speakers zien er wel wat strakker uit maar missen helaas AirPlay. Ben benieuwd naar het geluid!

  3. Heb sinds kort de JBL Flip 3, die kan zo’n beetje alles wat de Bose kan, incl. Siri, maar is wel plm. 3x goedkoper.

  4. Bose is altijd dure rommel wat matig klinkt. Qua sound vergelijkbaar met een €20 BT speakertje van de action. Ik heb een koptelefoon van de Lidl die beter klinkt dan een €200+ boss koptelefoon.

    Ben blij dat Apple dit niet heeft gemaakt.

  5. Wij waren al lang op zoek naar een mooie geluidbox voor in huis of op de camping en ik moet zeggen dat dit design echt schitterend is.
    Het geluid wat eruit komt is mooi vol en niet dat je denkt: wat een bas komt eruit. Nee het geluid is super vol en aangenaam. Het geluid had voor ons nog wel iets harder gemogen maar ja je kunt niet alles hebben. Klein en compact maar niet lelijk dus je kunt hem ook mooi ergens neer zetten. Echt een aanrader!

  6. Origineel geplaatst door Erik-jan
    Bose is altijd dure rommel wat matig klinkt. Qua sound vergelijkbaar met een €20 BT speakertje van de action. Ik heb een koptelefoon van de Lidl die beter klinkt dan een €200+ boss koptelefoon.

    Ben blij dat Apple dit niet heeft gemaakt.

    😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.