Reacties voor: Bose SoundDock Series II wordt iPhone-vriendelijk

Bose brengt vanaf begin september de Bose SoundDock Series II op de markt. Die is aangepast voor de iPhone 3G, heeft een Works With iPhone-certificaat gekregen en een nieuwe AUX-aansluiting.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. ik vondt de kwaliteit niet echt spetterend van de Bose sound dock, te veel hoge en lage tonen met weinig er tussen in, dan klinkt de JBL Radial stukken beter en is met een RF remote ( en dan bedoel ik de grote uitvoering)

  2. op de oude sounddock met accu zat al een aux aansluiting

  3. Toch zal de Bose-speaker alleen al vanwege de merknaam goed gaan verkopen

    idd, want voor de geluidskwaliteit of design hoef je het niet te doen!

  4. Weet iemand of er al een goede wekkerradio is waarop de iPhone gezet kan worden zonder ‘s nachts wakker te worden van die irritante interferentie?? Voor zover is zijn er alleen wekkerradio’s voor de iPod’s. Iemand?

  5. Wat Benuked zegt, daar zoek ik ook nog steeds naar. Iemand nog tips? 🙂

  6. @Benuked
    Google is je grote vriend op dit soort vragen, gebruik em dus ook!!!
    http://www.brookstone.com/store/product.asp?product_code=595702&search_type=search&search_words=iphone&prodtemp=t2&cm_re=Result*R1C1*T

    als je meer wilt, googlen dus..

  7. Logitech komt zeer binnenkort met een opvolger van de Audiostation die ook een wekkerfunctie zal hebben. Verkoopprijs is erg aantrekkelijk, ik meen zo rond de 100 euro. Maar daar moeten we nog even op wachten. Deze is volledig compatible met de iPhone 3g: zelf getest namelijk.

    De Bose Portable Sounddock is een geweldig apparaat met een uitstekende geluidskwaliteit. Het is een van de weinige apparaten in die prijs/kwaliteitscategorie die compact en draagbaar is. Qua geluid valt hij goed te vergelijken met een Harman & Kardon systeem (ongev. zelfde prijs) en daarboven zit de B&W die toch een veel rijker geluid heeft. Maar dat mag wel voor 600 euro.

    Geluid is persoonlijk. Ik heb mensen gehad die een 149 euro JBL beter vonden klinken dan de Bose Sounddock. Tja… wat is voor die persoon ‘beter’ dan? Ik ga daar nooit tegenin. Kan ik ook niet. Het is persoonlijk.
    Oja, vergeet ook niet dat Bose qua service echt heel erg goed is.

  8. @ Jack:
    En nu nog een wekkerradio die ik eerst kan zien in een winkel, voordat ik iets uit de USA laat komen……????

  9. Nou waar blijft die dan? Begin september is al geweest!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.