Reacties voor: Bose QuietComfort Earbuds nu officieel aangekondigd

Eerste Bose-oortjes met ruisonderdrukking
Er zijn al heel wat draadloze oordopjes verschenen, maar ze zijn zelden een échte concurrent van de Apple AirPods. Met de aanstaande Bose QuietComfort Earbuds zou het wel eens kunnen lukken om ook de Apple-fans over de streep te trekken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Boze heeft al draadloze doppen 2 jaar, en ziet er naar uit dat ze daar niet van geleerd hebben.
    Ik heb zelf de soundsport wireless ofzo gehad, zien er ongeveer net zo groot uit wat ze te lomp maakt.

    Ze vallen hierdoor gemakkelijk uit je oren zeker met sporten, mag hopen dat ze wel iets aan gewicht gedaan hebben. Dan zal misschien iets beter blijven zitten.

  2. (Red.) De Bose QuietComfort Earbuds zijn nu officieel aangekondigd.

  3. Op de website van Bose kan je inmiddels een pre-order plaatsen. Levering is op 5 oktober. Dit als aanvulling op het artikel

  4. @Dennis: De airpods zijn ook maar gemaakt voor ca 70% van de mensen. Bij de overige, ook zo bij mij vallen ze er tijdens sporten altijd uit. Opgelost met een sileconenhouden op amazon.de nu blijven ze goed zitten.

    Heb zelf nu de 2 versie, pro geprobeerd maar geen enkel kussentje werkte bij mij, zoals veel mensen heb ik kleine oorgangen.

    De airpods leveren een redelijke kwaliteit op, voor sporten en ev thuiswerk met online vergaderingen oké. Echt relaxed luisteren in je stoel, daar zijn in de pro prijsklasse veel betere kwaliteiten te verkrijgen.

    Het is maar waar je ze voor gebruikt.

  5. Vandaag de draadloze QCY T5 ontvangen, echt heel goede kwaliteit, 13.50 bij Ali. 😁

  6. @Henk: Tuurlijk is net waar je ze voor gebruikt, echter waren de 1ste soundsport wireless free te zwaar.
    Ze waren ook eens bedoeld voor sport eigenlijk, maar doordat ze zo groot /lomp waren en gewicht er nog eens bij bleef niet goed zitten.

    Normaal nooit moeite gehad met bose oordoppen altijd gehad, echter de Soundsport wireless ook eens te zwaar om goed te blijven zitten.

  7. Bose: Best Overpriced Sound Equipment

    En ik zeg dit als iemand die voor hun gewerkt heeft.

  8. Maar de grootste en belangrijkste vraag voor mij….kan ik Youtube filmpjes bekijken waarbij beeld en geluid synchroon loopt? Want volgens mij kan ik met mijn iPhone alleen met Apple Earpods dit voor elkaar krijgen. Help mij even. Het was een soort software-matig protocol toch?

    Ik blijf voorlopig nog bedraad luisteren naar mijn Sennheiser CX-II. Bester oordopjes die ik ooit gehoord heb. En ik heb volgens mij wel 50 verschillende geprobeerd. Met of zonder draad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.