Reacties voor: Bose QuietComfort voor het eerst draadloos

Bose heeft de QuietComfort 35 aangekondigd, een ruisonderdrukkende headset die ook draadloos werkt. Daarnaast verschijnen de QuietControl 30 oordopjes.
Lees het complete artikel → Bose QuietComfort voor het eerst draadloos
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Mooi spul. Wel jammer van de forse prijs. Dat maakt het toch een minder waarschijnlijke kandidaat om snel op te pikken.

  2. Iemand een idee waar deze nu al in NL verkrijgbaar zijn? In de VS zijn ze al verkrijgbaar maar in Europa lijken ze pas op 15 juni op de markt te komen en ik zou ze graag al deze week in mijn bezit hebben.

  3. Hoppa, weer honderd piek duurder! Zijn zeker mooie dingen wel, ben zelf zeer tevreden over mijn 25, geweldig ding.

  4. Je kunt de bestaande QuietComfort-headsets al zonder kabel gebruiken als je stilte wilt (er zit namelijk wel een batterij in), maar zodra je muziek wilt luisteren zul je toch de kabel moeten inpluggen.

    Informatie 2x gecontroleerd?
    Muziek zonder kabel is bij de vorige toestellen ook mogelijk!

  5. Jammer dat Bluetooth geluid op de iPhones ondermaats is. Een kabeltje levert veel betere kwaliteit op en dat hoor je goed, zeker met een goede koptelefoon.

  6. Eindelijk! Beter laat dan nooit😀 Alleen die prijs…

  7. Je kunt de bestaande QuietComfort-headsets al zonder kabel gebruiken als je stilte wilt (er zit namelijk wel een batterij in), maar zodra je muziek wilt luisteren zul je toch de kabel moeten inpluggen.

    Origineel geplaatst door Simoncello
    Informatie 2x gecontroleerd?
    Muziek zonder kabel is bij de vorige toestellen ook mogelijk!

    Dit klopt niet wat je zegt. Dit model QC25 kun je zonder kabel gebruiken voor enkel NC. Wil je ook muziek luisteren dan zul je echt de kabel moeten gebruiken.

  8. Eindelijk! De beste hoofdtelefoon is nu ook draadloos 😊

    Zo te zien werkt deze straks ook met de Apple Watch. Draadloos muziek luisteren maakt de Apple Watch een stuk aantrekkelijker.

    De reviews op Amazon waren al uitzonderlijk hoog. Deze nieuwe versie krijgt ook goede eerste reviews van recensenten. Er is wel een probleem met Macs, maar dat ligt aan Apple.

  9. Origineel geplaatst door Henk

    Je kunt de bestaande QuietComfort-headsets al zonder kabel gebruiken als je stilte wilt (er zit namelijk wel een batterij in), maar zodra je muziek wilt luisteren zul je toch de kabel moeten inpluggen.

    Origineel geplaatst door Simoncello

    Informatie 2x gecontroleerd?

    Muziek zonder kabel is bij de vorige toestellen ook mogelijk!

    Dit klopt niet wat je zegt. Dit model QC25 kun je zonder kabel gebruiken voor enkel NC. Wil je ook muziek luisteren dan zul je echt de kabel moeten gebruiken.

    @Simoncello verwijst vast naar de third-party bluetooth ontvangers voor oudere Quiet Comforts… Ik laat me er graag een aanbevelen die goed geluid geeft; de twee die ik tot nu toe probeerde klonken alsof je door een dikke kussen luisterde… maar er komt idd ‘muziek’ zonder kabel 😖

  10. In zowel het artikel als op de gelinkte pagina van Bose zelf mist info welke bluetooth audio codecs worden ondersteund. Lijkt me voor een hoofdtelefoon in deze prijsklasse toch vrij wezenlijk dat je niet afgescheept wordt met uitsluitend SBC, en dat zelfs aptX nergens wordt genoemd voorspelt imho niet veel goeds 🤔
    Voor deze website, waar veel lezers ‘m zullen willen gebruiken met iPhone, iPad of iPod die aptX nog steeds niet ondersteunen, is verder AAC onmisbaar om ook draadloos ‘high-end’ pretenties geloofwaardig te kunnen houden.

    Zou het heel erg waarderen als iCulture voortaan bij berichten over draadloze hoofdtelefoons de ondersteunde codecs al tevoren voor ons zou uitzoeken – en gezien de bedenkingen die veel medelezers hier regelmatig uiten over een toekomstige iPhone zonder 3,5mm aansluiting ben ik vast niet de enige…

    Tipje (met dank aan een mede-lezer die mij hier eerder tipte): B&O en Denon horen tot de schaarse merken die op (sommige van) hun topmodellen AAC ondersteuning bieden.

  11. @Jan: Ik volg even je reactie. Wil hem namelijk ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.