Reacties voor: Bose toont opvolger QuietComfort 35 met mysterieuze knop

Bose heeft een upgrade van de QuietComfort 35 laten uitlekken. Daarbij is een knopje zichtbaar, waarmee je waarschijnlijk noise cancelling kunt regelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik, mijn zus en mijn vader zijn verkocht aan de QC35. Wezenlijk fijner reizen in vliegtuig! Het is duur (2 van ons 3-en weliswaar in die MerdiaMarkt vrije btw week o.i.d. gekocht voor ‘slechts 310’ ipv 380) maar goed apparaat. Nadeel: je kan niet lekker met je hoofd kantelen om te slapen.

  2. Als je echt een gesprek wilt voeren lijkt het mij praktischer en socialer om je koptelefoon even af te zetten in plaats van aan een knopje te zitten, maar dat kan aan mij liggen …

  3. De software blijft toch wel hetzelfde mag ik hopen? Heb hem net een paar maanden en ben verkocht over de ACN, hoop toch niet dat hij nu verouderd is

  4. Dat je de noise cancelling nu (bijna 1,5 maand al denk ik) kunt uitzetten is echt fijn. De kwaliteit van het geluid is namelijk echt een stuk beter dan met de nc. Dan klinkt alles toch wat vlak (viel mij wat tegen dat geluid nadat ik eerst een B&W P3 had gehad). De nc is wel heel erg fijn idd in het vliegtuig, trein etc.

    Zijn er meer mensen die het verschil in geluidskwaliteit hebben opgemerkt?

  5. Ben benieuwd of het geluid nu ondertussen wat beter is dan voorgaande modellen. Ik ben geen audiofile, heb geen perfect gehoor en weet dat smaken verschillen. Maar wat een verschil tussen de Bose headsets en de Sony MDR-1000X, met Bose als zwaar ondergeschikt. Absoluut, kijk verder dan Bose, want ze zijn absoluut niet de beste.

  6. Origineel geplaatst door Sander
    Ben benieuwd of het geluid nu ondertussen wat beter is dan voorgaande modellen. Ik ben geen audiofile, heb geen perfect gehoor en weet dat smaken verschillen. Maar wat een verschil tussen de Bose headsets en de Sony MDR-1000X, met Bose als zwaar ondergeschikt. Absoluut, kijk verder dan Bose, want ze zijn absoluut niet de beste.

    Ben dat denk ik helaas wel met je eens…. Heb er zelf 1 en ook ik ben geen audiofiel, maar de B&W P3 die ik had klonk echt heel veel beter. Helaas beviel de on-ear niet zo en is ook de noise cancelling in sommige situaties echt perfect, maar qua geluid ben ik er op achteruit gegaan.

  7. @Sander: Compleet met je eens. Ik heb de Sony MDR-1000x nu 4 maanden en heb de QC35 voor aankoop er mee vergeleken. En ben zeer tevreden met mijn keus om de MDR-1000x te halen.

  8. Die functie zat al op de Denon GC-20. Eén van de redenen waarom ik die toen boven de Bose koos.

  9. @Robert: Ik vond het geluid van de QC inderdaad tegenvallen. Heb hem ingeruild voor de Sony MDR-1000X. Helaas weer wat duurder maar met beter geluid en enkele handige functies (zoals de dingen waar in dit artikel over gesproken wordt).

    De Sony bevalt erg goed. Het enige minpunt vind ik dat hij zichzelf uitschakelt als ie niet verbonden is via bluetooth of kabel. Onhandig als je alleen maar NC wilt bijv. in een vliegtuig.

  10. Wacht op een update van de Beats studio wireless. Iemand een idee of die eraan zit te komen? Wellicht ook met W1 chip

  11. Ik ben nog steeds héél erg blij dat ik de QC35 heb ingeruild voor de Sony MDR-1000x. Het enige puntje wat ik zou kunnen opnoemen is dat het comfort van de QC35 iets beter is, maar van de Sony is zeker niet slecht. Qua functionaliteit en geluidskwaliteit is Sony stukken beter.

  12. @Sander: Dat ligt niet aan jou, Sander. Bose maakt gewoon troep, vooral voor de prijs. Qua bouwkwaliteit is het ook zeer matig.
    Ze geven genoeg uit aan marketing waardoor genoeg (naive) mensen het kopen. Kijk maar hier in de comments.

  13. En gaan ze met deze ook lekker gegevens verzamelen van de gebruikers?

  14. Hoewel bovengenoemde modellen over het algemeen inderdaad beter klinken, onderdoen ze ZWAAR aan de kwaliteit van noisecancelling, de voornaamste reden dat naar deze headset gekeken wordt, en waar het succes aan te danken is.

  15. Ik ben super tevreden met de Bose koptelefoon. Heb hem nu 2 maanden maar ben echt heel blij met mijn aankoop. Noise can. is echt heel goed om even rust en stilte te creëeren. Verder zit ie heerlijk. Kan er uren mee op m’n hoofd rondlopen zonder dat het gaat irriteren.

  16. In mijn zoektocht naar de ideale hoofdtelefoon heb ik diverse modellen getest. Daar ik zelf thuis een prima stereo heb met speakers van Bowers (CM 10S2 aangevuld met een sub uit de serie) hecht ik waarde aan een goed geluid. In mijn top 3 kwamen uiteindelijk de Bose QC35, Sony MDR 1000X en uiteraard de Bowers P7 voor. Al snel viel de Sony af en bleven de Bose en de BW over als reden de geluidskwaliteit en zitcomfort. De Sony klinkt erg goed hoor maar smaken verschillen. Ik heb de Bose vergeleken met de Bowers P7 wireless. (Deze heeft geen NC). Meet resultaten, testverslagen en revieuws zullen de Bowers P7 als winnaar aangeven. Dat klopt ook de Bowers klinkt over het algemeen beter maar het verschilt ook per liedje en kwaliteit van wat je afspeelt. Dan het comfort. Ondanks dat de Bowers betere, mooiere materialen (echt leer, mooi chrome afwerking) en een mooie luxe uitstraling heeft voelt de QC35 toch prettiger. Zeker als het om langere tijden gaat zoals bijvoorbeeld bij een lange reis in het vliegtuig. Kortom ik ben geen naieve koper en probeer altijd voor de combinatie kwaliteit en comfort te gaan. Juist voor het comfort en toch ook goed geluid ga ik de QC35 aanschaffen en niet de Bowers. Het blijft een kwestie van persoonlijke smaak. Is al bekend wanneer de nieuwe update versie gaat komen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.