Reacties voor: Bose voegt AirPlay 2 toe aan reeks slimme speakers dankzij update

Bose heeft een update uitgebracht voor haar slimme speakers, waardoor AirPlay 2 mogelijk is. Hierdoor kun je de speakers bedienen met Siri en via de Woning-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat een afschuwelijke rotpartij!
    Al twee jaar wordt er door Bose actief beloofd dat Airplay 2 voor de surround-systemen zoals Soundtouch 520 uit zal komen. Meerdere door Bose gestelde deadlines zijn niet gehaald. Behalve deze belofte weigerd Bose om ook maar iets meer detail of updates van de vooruitgang te delen.

    Nu komt het uiteraard wel uit voor de nieuwe lijnen. Tot nu toe lijkt het er enorm op dat Bose hun klanten aan het lijntje houden. Zo zijn er (op genoeg fora te lezen) heel wat klanten die alvast een aanschaf gedaan hebben van Bose producten omdat er aangekondigd en beloofd is dat Airplay binnen korte tijd beschikbaar zou komen. Voor de voorbeelden die ik ken duurt het nu al meer dan een jaar langer dan dat beloofd is.

  2. Inderdaad.
    Wat een ongelooflijk stel oplichters dat BOSE.
    AirPlay 2 beloven op bestaande speakers en dan alleen op de nieuwe generatie uitbrengen!

    Mijn advies
    koop NOOIT een BOSE product!!

  3. Ik ben ook wel klaar met Bose!

    Geen Apple Music in de SoundTouch App en nu geen AirPlay II. Al een jaar lang AirPlay II beloven op bestaande SoundTouch producten, die voorzien zijn van Bluetooth functionaliteit, en dan vervolgens alleen op de nieuwe generatie uitbrengen!

  4. Ik sluit me aan bij de overige klagers! Ik heb meerdere sound touch 10 speakers en een SoundTouch 30 speaker. Gouden bergen omtrent de AirPlay 2 support. Maar helaas was het te mooi om waar te zijn.

  5. @Richard: ik werk in een winkel waar heel veel bose verkocht wordt en als jullie wisten waarom er geen airplay2 in oudere speakers komt dan vindt je het volledig logisch en is het niet bose maar apple die gewoon geen airplay 2 wil verlenen aan oudere speakers. Waar een bepaald chipje van hun niet in zit. Voor een airplay 2 licentie moet de speaker door apple goedgekeurd worden en hebben ze een bepaalde interne chip nodig. Bose zou het maar al te graag willen. Maar kijk maar naar andere speaker metken zoals bluesound hun serie 2 geen airplay2 hier moet je ook upgraden naar serie 2i. Sonos play 1 geen airplay 2 alleen vanaf de One mogelijk. Heos geen airplay 2 in hun speakers. Software matig zou elke speaker het wel kunnen maar apple heeft gewoon bepaalde eisen voor airplay 2 en daarom komt het in de oudere generatie niet.

  6. Bose heeft aangekondigd dat op korte termijn soundtouch ook AirPlay 2 krijgt.

  7. Hetzelfde geldt voor mij. Al lange tijd de soundbar 300 in bezit met de belofte dat deze airplay zou gaan ondersteunen. Het was te mooi om waar te zijn

  8. Ik wacht ook op het beloofde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.