Reacties voor: Bookmarklets voegt nieuwe functies toe aan Mobile Safari

Bookmarklets is een bundel handige bookmarklets voor Mobile Safari die je in één keer kunt installeren. Het bevat handige browseraanvullingen zoals iTransmogrify om Flash af te spelen en iCopy om teksten te knippen en plakken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb het geinstalleerd, maar kan helaas geen Flash-Content afspelen!

  2. flash werkt bij mij ook niet
    is er een oplossing? K heb ipod touch 1.1.1

  3. Je moet even restarten, dan naar Safari gaan, bookmarks -> play flash 😉

  4. Dit is een lang bestaand app genaamd Safari Addon-Features van iSpazio…

  5. Ok, het is gelukt Diviance, alleen het werkt niet.

    Ik ga dus naar me website, waar een flash-content is geplaatst, ik klik op bookmarks dan play flash, en dan gebeurd er verder niets. Toen ben ik naar een site gegaan die helemaal uit flash bestaat, en daar dezelfde handelng verricht, ook geen verschil.

    Helaas, dan maar geen flash (maar ik hoop dat er op een of andere manier flash op de iphone komt)!

    //EDIT
    Hej, ben er wel achter gekomen, dat SAFARI een QUICKTIME filmpje, die ik op me website heb geplaatst, afspeelt Geil! Wist ik niet

  6. Altijd handig… Maar ook geen flash bij mij

  7. Flash komt pas naar de Iphone als er een hack bestaat en iedereen desbetreffende hack gaat gebruiken. Dan pas heeft Apple een reden om het te doen. Ik weet dat ik door de fanboys/girls “gebashed” ga worden door de vergelijking, maar kijk naar de PSP van Sony. Niks was mogelijk, totdat men merkte dat iedereen hun speeltje ging hacken om de o zo gewilde applicaties te draaien. Toen was men er wel als de kippen bij om zelf iets aan te beiden en te cashen. Het is simpel “business 101” wat Apple nu doet.

  8. Dit is geen flash player hoor..het werkt alleen bij YouTube en dan de filmpjes die je ook met YouTube.app kunt kijken,hij opent dan gewoon de link met YouTube.app Beste manier is VideoHamster, een flash naar mp4 converter die het bij een aantal grote sites al doet, en er worden steeds meer portals toegevoegd…Zie iphone.videohamster.com

  9. wat is installeren via repository? Sorry, ben nieuwe gebruiker. Installer heb ik er wel opzitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.