Reacties voor: De BookBook voor de iPhone 6s (Plus) is de perfecte case voor Sinterklaas

Als Sinterklaas een iPhone 6s (Plus) heeft, dan Twelve South met de BookBook-case precies de hoes die zijn grote boek kan vervangen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ik vind zulke hoesjes niet praktisch. Als je de iphone in een houder wil doen dan moet je hem eerst het het hoesje halen. Doe mij maar een slim case.

  2. Het is een heel mooi product maar word snel vies en is moeilijk schoon te maken. Het zachte plastic is niks meer dan een plastic case met een zacht aanvoelende coating die snel in stukjes loslaat.
    Ik heb dit aan 12South gemeld en na wat mails kreeg ik een nieuwe kosteloos toe gestuurd. Kwa service zit het wel goed bij ze!!
    De nieuwe ging ook al snel “vervellen”!!

  3. Origineel geplaatst door Ronald
    Ik vind zulke hoesjes niet praktisch. Als je de iphone in een houder wil doen dan moet je hem eerst het het hoesje halen. Doe mij maar een slim case.

    Als je de case los maakt dan kan die mak-ke-lijk in een telefoon houder.

  4. Een echte aanrader. Ik heb de bookbook voor de iphone 6 gehad, en nu voor de 6s plus gekocht. Na enkele weken/maanden gebruik, is hij nog mooier.

  5. Heb hem nu een aantal maanden en is echt een super fijne hoes. De shellcase klikt makkelijk uit de lederen hoes. Zeker handig als je je telefoon als navigatie gebruikt. Ik ben dik tevreden

  6. Vorige soort gelijke hoesje beschadigde de pasjes mn scherm (protector).
    Niet handig vind ik.

  7. Piel Frama….
    Veel meer waard.

  8. Heeft deze ook een lekkere dikke achterkant rondom de lens? Krijg je van die mooie witte foto’s bij gebruik van de flitser.

  9. Ik heb hem voor de iPhone 6 gehad maar werd er gek van, klap hoesjes zijn niks voor mij hele tijd ding open klappen als je iets moet doen enzo.

    Ik heb hem ook weg gedaan en nu gewoon alleen bescherming op de achterkant, zo kan ik hem tenminste gelijk gebruiken als ik hem pak.

  10. Heeft Sinterklaas een iPhone 6S (plus) dan?

  11. Ik wilde om mijn plus geen case, omdat hij al zo groot is. Ik heb inmiddels een leren skin van Dbrand. Het is even werk, maar het ziet wel heel nice uit.

  12. Ik heb de bookbook al enkele maanden. Gedeelte waar de iPhone in zit ging na paar dagen al de rubberen coating bladderen. Nu is het al helemaal weg aan de zijkanten. Leverancier heeft al 2 maal een nieuwe gestuurd maar probleem begint steeds weer na paar dagen. Het leer begint nu ook stuk te gaan aan de randen. Mijn pasjes beschadigen ook in deze hoes. Voor de prijs dus een slecht product. Maar als het moet lijken op een oud versleten boek, dan zijn ze geslaagd. Webshop waar ik de bookbook heb gekocht plaatst mijn reactie niet. Staan alleen de positieve reacties vermeld.

  13. Na over het algemeen zeer tevreden te zijn, heb ik besloten toch een ander hoesje aan te schaffen. Ik heb nu een paar keer meegemaakt dat de pasjes uit de cover vallen. Jammer want het is een mooi en karakteristiek hoesje.

  14. Ik heb geen hoes om m’n phone. Gewoon geen. Heb immers ook geen hoes om mijn fiets of om m’n auto. Mijn iphone is een gebruiksvoorwerp, daar hoort af en toe een krasje of butsje bij. En als-ie op is, na twee jaar, neem ik een nieuwe. Baal er sowieso al van dat er steeds van die maffe folietjes op het touchscreen moeten, ondat ik er – ondanks alle Gorillaglas-onzin – nog steeds krasjes op krijg…

  15. @Dennis: Dit is juist een van de hoesjes die ze zo hebben ontworpen dat dit wordt voorkomen. Twelvesouth heeft rond de camera een complete uitsparing gemaakt in het leer om de flitser de ruimte te geven.

  16. Ik heb deze BookBook ook sinds een week of 6 in gebruik. Na 1 dag ook al het eerdergenoemde “afbrokkelen” van de Soft Touch verf op de binnenhoes.

    Ik had de hoes bij Appelhoes gekocht maar het leek me handiger om direct met Twelve South contact op te nemen en had gratis binnen 5 dagen een nieuw exemplaar in de bus.

    Jammer dat- ook na uitvoerig contact met hun support – het probleem niet werd onderkend terwijl zo ongeveer iedereen het heeft. Zie ook dit filmpje op YouTube (4,34 ->)

    De BookBook voor de iPhone 6(s) werkt overigens prima als bescherming en is goed afgewerkt. Ook een goede oplossing voor de camera (in tegenstelling tot hun iPhone 4(S) hoesje)

    De andere producten van Twelve South die ik in gebruik heb, bevallen uitstekend. Ik ben vooral zeer tevreden over de ParcSlope.

  17. Slechte kwaliteit van de case het leer slijt erg snel en is snel slap de binnenkant is erg snel vies en lelijk en niet schoon te maken. De coating laat snel los waardoor hij erg lelijk wordt . Slechte hoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.