Reacties voor: Bonus $100 alleen voor mensen met iPhone-abonnement

De belofte dat vroege iPhone-kopers $100 retour krijgen, blijkt alleen te gelden voor mensen die een AT&T-abonnement hebben afgesloten. Je moet bij het claimen van je tegoed namelijk een geldig Amerikaans telefoonnummer invullen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik denk dat niemand in Nederland een AT&T abo heeft genomen, dus het is voor ons niet mogelijk.

  2. Ik weet niet of AT&T in staat is om makkelijk te controleren of op een bepaald telefoonnummer wel een iPhone-abonnement is afgesloten. Gezien de blunders die ze de afgelopen maanden hebben gemaakt zou het mij niets verbazen als je gewoon elk willekeurig AT&T (of zelfs elk willekeurig Amerikaans) nummer kunt invullen. Moet het natuurlijk wel een nummer zijn, dat echt in je bezit is, zodat je de SMS ontvangt.
    Ik ken in ieder geval één Nederlander die het AT&T-abonnement heeft afgesloten, maar die maalt vast niet om die 100 dollar korting.

  3. Ik zit nog steeds in de USA en heb het zojuist geprobeerd. Maar het mocht niet baten. Ik heb er een AT&T prepaid kaartje inzitten. Ze controleren dus wel degelijk of er een AT&T nr aan de betreffende S/N is gekoppeld.

    Ik kreeg de volgende melding:

    You may not be eligible.

    We show that this iPhone was purchased on or after August 22 and may be eligible for a price protection credit of $200. Apple Online Store customers should call 800.676.2775 through September 19 to receive their credit. Apple Retail Store and AT&T Retail Store customers should visit the store where the purchase was made by September 19 to receive their credit. Please see the terms and conditions for more details about eligibility.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.