Reacties voor: Bol.com en txtr gaan Nederlandse boeken op iOS aanbieden

Bol.com en Txtr gaan samen de Nederlandse markt voor ebooks bestormen. Ze hebben een samenwerking aangekondigd en er komen apps op Samsung-apparaten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ze zouden het vooral kunnen stimuleren door de prijzen eens flink te verlagen. Verschil met fysieke boeken is veel te klein en totaal niet uit te leggen. Consumenten zijn niet dom.

  2. Zolang er DRM op die eBooks zit zal ik ze niet kopen.

  3. Eerst zien en dan geloven . . . . maar het lijkt erop dat er NL talige (recente) boeken voor de iPhone beschikbaar komen . . . . haleluja ! Als ze ook nog betaalbaar zijn wordt ik vaste klant.

  4. Per wanneer?

  5. Als je zes apparaten in huis hebt of je wilt mensen laten meelezen, dan is de levensduur van zo’n drm-boek niet langer dan de levensduur van je apparaten. Zou Bertelsmann zijn drukkerijen ook in leven willen houden?

  6. Blijkbaar niet bekend maar je kan gewoon digitale boeken bestellen via je iPad iPhone bij bol.com. Direct downloaden en lezen. Gewoon bluefire reader installeren uit de AppStore.
    Dit kan al een tijdje, jammer dat dat nog niet bekend is.

  7. @Dennis van oeveren Voor meer info over bluefire zie dit artikel op ipadplanet en dit filmpje dat uitlegt hoe je rechtstreeks ebooks kunt inladen.

  8. Origineel geplaatst door RoelJewel
    Ze zouden het vooral kunnen stimuleren door de prijzen eens flink te verlagen. Verschil met fysieke boeken is veel te klein en totaal niet uit te leggen. Consumenten zijn niet dom.

    Natuurlijk zou het fijn zijn als het verschil kleiner zou worden. Een aardig deel van de kosten van een boek zit echter ook in zaken als het editen van de tekst. Dat wordt niet minder. Wat wel minder wordt is transport, drukken en voorraadbeheer natuurlijk.

  9. Ik ga toch voor een papieren exemplaar. Maar nu er ook meer gangbare boeken beschikbaar komen kan ik me voorstellen dat het steeds aantrekkelijker gaat worden.

  10. Weer een andere leesapp… Jammer dat ze niet met bv stanza in zee gaan… Tot nu toe de prettigste reader wat mij betreft

  11. Sowieso, lezen op een ipad blijft ver achter bij een echte e-reader. Dus inderdaad jammer dat de focus niet meer daar op ligt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.