Reacties voor: Nieuw boek vertelt hoe de iPhone BlackBerry in problemen bracht

De iPhone verscheen in 2007. Sindsdien is een ooit zo populair telefoonbedrijf in de problemen geraakt: BlackBerry. Een nieuw boek 'Losing the Signal' vertelt wat er misging.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Weet nog wel dat een vriend een Storm had gekocht.. Wat een kutding was dat zeg, in alle opzichten. O zo gecompliceerd. En dan dat scherm wat je in moest drukken.. Enige wat je op zo’n moment kan doen is hetzelfde maken maar dat kan uiteraard niet, ofwel BB was ten dode opgeschreven. Samsung kopieerde wel goed uiteindelijk.

  2. Er is niets aan de hand hoor, met BlackBerry.

  3. En nu willen ze met dit boek toch nog geld maken ..ik heb apple nog geen boek zien schrijven lol

  4. Dus brengen zij nu maar een boek uit om de kosten van 100 miljoen te compenseren? 🙂

    BlackBerry is een soort van Jeugdsentiment (in mijn geval de Nokia Banaan) maar de BlackBerry en dat Pingen was toch even revolutionair.

  5. De BB was vooral om mij heen een zakelijk apparaat. Later werd het populier bij de jeugd vanwege het snel kunnen smsen.

  6. Relevant verhaal.De zelfgenoegzaamheid zoals indertijd bij het BB mgt. herhaalt zich inmiddels ook bij Apple (wellicht in iets andere vorm)Mag ik in dit verband wijzen op de laatste Xiaomi met 4Gb werkgeheugen, 64Gb uitbreidbaar, 4 processorkernen in het $200 prijssegment ?Misschien iets waar Apple een keer een echt antwoord op kan geven ipv. “slechte bouwkwaliteit, matig OS, geen hoogwaardige materialen”

  7. Absoluut niet te vergelijken. De iPhone was een revolutie. Dit is een goedkopere kloon die op papier betere specs heeft maar verder niet bijzonder is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.