Reacties voor: ‘Boeing gaat satelliet bouwen voor Apple, Google, Amazon of Facebook’

Boeing wil een satelliet bouwen voor een technologiebedrijf, zodat ze hun internetcapaciteit kunnen verhogen. Apple staat samen met Google, Amazon en Facebook op de lijst.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Facebook heeft dit toch al? Of was dat met luchtballonen ? Vorige week of 2 weken geleden was Zuckerberg nog in India voor reclame voor zijn project

  2. Wat een kulverhaal! Het rammelt aan alle kanten! Technologie bedrijven zijn geen internetproviders. Een satelliet is interessant als onderdeel van de datapijp (samen met bv. kabel, glas, koper), en dus voor internet providers.
    Een satelliet heeft geen onderhoudskosten maar is een eenmalige investering. Eenmaal gelanceerd kom je er niet meer bij en kan je er niet meer aan sleutelen. Er zijn wel operationele kosten maar die hebben niets met onderhoud van doen.

  3. @iPadminiRemco: Ik weet alleen dat Google iets met “internet lichtballonnen” doet. Of misschien dat Zuckerberg is samenwerking met Google. Correct me if I’m wrong 😉 Ben wel benieuwd naar verdere ontwikkelingen hiervan, best wel interessant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.