Reacties voor: Bodyguardz maakt aluminium schermrand voor iPhone 6

Bodyguardz maakt The Crown, een aluminium schermrand voor de iPhone 6, waardoor het glas minder snel breekt en screenprotectors mooier op het scherm zitten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik gebruik al jaren de screenprotectors van Bodyguardz en nu ook bij m’n 6 . Die vrije rand herken ik eigenlijk totaal niet, zelfs niet na goed zoeken. Je voelt wel iets van een randje maar zien kun je het niet.

  2. Origineel geplaatst door Sebastiaan
    Ik gebruik al jaren de screenprotectors van Bodyguardz en nu ook bij m’n 6 . Die vrije rand herken ik eigenlijk totaal niet, zelfs niet na goed zoeken. Je voelt wel iets van een randje maar zien kun je het niet.

    Het gaat ook niet om het zien, het gaat om de afgeronde hoeken en randen die niet mee beschermd worden, en met dit product dus wel 😉 ben wel benieuwd hoe dit er in het echt uit ziet.

  3. Ik geloof niet dat dit meer protectie geeft.

  4. Dit ga ik wel proberen. Heb al 2x m’n ZAGG Glass protector moeten vervangen omdat de hoekjes snel kapot gaan.

    Ben wel benieuwd of de siliconen cover van apple er nog om past.

  5. Vraag me af waarom je überhaupt nog een screenprotector op je scherm zou willen plakken. Het glas is zo hard, dat het vrijwel niet meer kan krassen. Daarbij helpt het niet tegen een impact als je je foon laat vallen en hij komt op een hoek terecht. Afgezien van de bubbels onder de folie is een schokabsorberende case nog altijd de beste protectie.

  6. Origineel geplaatst door Knarf
    Vraag me af waarom je überhaupt nog een screenprotector op je scherm zou willen plakken. Het glas is zo hard, dat het vrijwel niet meer kan krassen. Daarbij helpt het niet tegen een impact als je je foon laat vallen en hij komt op een hoek terecht. Afgezien van de bubbels onder de folie is een schokabsorberende case nog altijd de beste protectie.

    Krasjes krijg je altijd, vooral van die kleine haarkrasjes die goed zichtbaar zijn in het zonlicht, pas op het moment dat ze gebruik gaan maken van saffierglas, dan pas is het echt bijna krasbestendig.

  7. iPhone 6 Case Neo Hybrid Metal van Spigen is van en betere kwaliteit en beschermt beter.

  8. Mijn 6 zit al vol krassen. Slechts 1 onder de bank vandaan gehaald. Zal best een korreltje zand gelegen hebben maar ik schrok ervan hoe beschadigd hij daarna was.

  9. Origineel geplaatst door Micky: Mijn 6 zit al vol krassen. Slechts 1 onder de bank vandaan gehaald. Zal best een korreltje zand gelegen hebben maar ik schrok ervan hoe beschadigd hij daarna was.

    Daarom vanaf dag 1 al een screenprotector er op geplakt, ik loop liever geen risico, dit ivm met de verkoop voor als de 6S uitkomt 🙂

  10. Heel mooi filmpje met veel woorden. Maar weinig close ups van het daadwerkelijke product op de iPhone. Als ze vinden dat het zo mooi aansluit laat het dan zien!

  11. @Knarf:
    Dat zei iemand van een Apple Premium Reseller ook tegen mij.. Het glas van de iPhone 6 is zo sterk dat er geen krassen in komen…
    Vorige week keek ik ernaar en er zaten een paar grote krassen in… Viel uiteindelijk toch mee, want vrijdag was ie gevallen en het hele scherm kapot…

  12. Ik heb in December de Imos Solid EX 3D Corning Glass Screen Protector gehaald in Hong Kong. Deze is wel wat dikker maar bedekt het hele scherm en is perfect voor mij! Een introductiefilmpje.

  13. Ik krijg van de week m’n iPhone 6 plusMocht het nodig zijn met het randje Lijkt mij dit erg handig Maar is nog even afwachtenDegenen die hem in m’n naaste omgeving hebbenVinden dit niet noodzakelijk

  14. 2 weken geleden de Crown besteld bij BodyGuardz. Kosten $39.95 + $12.95 verzendkosten. ( Total $52.90 )

    M’n bestelling is op 25 maart jl. verstuurd, maar tot op heden nog niet binnen. Krijg zojuist bericht dat het morgen afgeleverd gaat worden. Of ik nog wel even € 20.92 inklaringskosten aan Post NL wil betalen bij aflevering…..

    Nu maar hopen dat het inderdaad zo goed werkt als ze doen geloven, want anders is het een zeer duren aankoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.