Reacties voor: Bobby 2.0: abonnementen-app heeft nu Touch ID, iCloud-sync en veel meer

Handige abonnementen-app Bobby is aanbeland bij versie 2.0. Deze nieuwe versie heeft veel nieuwe functies, waaronder Touch ID-beveiliging en iCloud-sync.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dit soort financiële gegevens wil ik persoonlijk niet in de iCloud hebben.

  2. Dit doen de banken toch ook al?
    KBC laat je op 2 manieren scrollen door je rekening: naar beneden voor de al afgeschreven betalingen en naar boven voor de nieuwe betalingen? Op die manier zie je perfect wat er nog aan staat te komen.
    Recurring abbo’s die je via Paypal hebt lopen zie je niet in detail natuurlijk, maar dit kun je zelf aanpassen zodat de app het ook weet.

  3. Origineel geplaatst door dries6951
    Dit soort financiële gegevens wil ik persoonlijk niet in de iCloud hebben.

    Ja stel je voor!

  4. @dries6951: ik ook niet. Maar bij de meeste apps is dat geen verplichting en hoef je iCloud niet te gebruiken. Helaas heb je dan ook de voordelen van de cloud er niet bij.

  5. Sorry maar als je al niet kunt onthouden welke abonnementen je hebt en wanneer ze worden afgeschreven denk ik niet dat je een app nodig hebt maar een arts.

  6. @Nick Seamore: Sure, zeker met alle abonnementen die er iedere maand bijkomen. Van apps tot weet ik veel haha. Alles gaat over op maandbetalingen tegenwoordig, dus daar is geen arts voor nodig..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.