Reacties voor: B&O’s nieuwe Beoplay H9 is draadloos en heeft ruisonderdrukking

Bang & Olufsen heeft de B&O Beoplay H9 aangekondigd, een draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking gemaakt van aluminium en lamsleer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. €499,- alsof het een zak aardappelen zijn……

  2. Origineel geplaatst door Tja
    €499,- alsof het een zak aardappelen zijn……

    Onze aardappelen kosten 4,99😁😁

  3. Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn draadloze Bose QuietComfort 35, minder duur en met de hoogste reviews van zowel pers als gebruikers (4,5 ster op Amazon).

  4. Nou als het echt een grote overear koptelefoon qua schelpen tov kleine H7, dan wil ik hem wel overwegen. Vond model 6 en 7 mooi klinken en beter dan mijn bose QC25.

  5. Staat genoteerd op mijn verlanglijstje voor de kerst

  6. Het eerste stukje van het artikel klopt niet. Bang & Olufsen heeft al ruim 1 jaar, zelfs al 2 jaar, een draadloze koptelefoon met ANC (active noise cancelation) namelijk de BeoPlay H8. Alleen deze koptelefoon was on-ear. Afgelopen jaar is daar de H7 bijgekomen, die is over-the-ear en draadloos….maar geen ANC. De H9 is hetzelfde als H7 alleen met ANC en dus duurder. De H8 en H9 zijn overigens hetzelfde geprijsd. Het is dus niet de eerste draadloze koptelefoon met ANC die B&O op de markt brengt zoals het artikel suggereert.

  7. @Ralphies: Dit is een H7 met H8 technologie, het formaat van de oorschelpen van H6, H7 en H9 is identiek. Er waren klachten van diverse brildragers over het on-ear principe van de H8 vandaar nu een H9 als over-ear.

  8. Origineel geplaatst door iFreek
    Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn draadloze Bose QuietComfort 35, minder duur en met de hoogste reviews van zowel pers als gebruikers (4,5 ster op Amazon).

    Noisecancellation van de Bose is beter maar tot nu toe heeft iedereen bij mij in de winkel de B&O hoofdtelefoons als ‘muzikaler’ beoordeeld, ik heb geen reden om aan te nemen dat die mening gaat veranderen bij dit model. (Mag ook wel voor ca. €120,- verschil😋). Veel plezier met je Bose, is een superlichte, fantastische reis-koptelefoon.

  9. Toch altijd grappig die discussie over geluidskwaliteit. De marketing doet zijn werk. Iedereen luistert mp3 achtige bestanden op hun overpriced headphones. Dus vraag me echt af of je met een veel duurdere headphone beter af bent. Tuurlijk, qua klank zullen ze altijd iets anders zijn. Zo zal bijvoorbeeld een bose altijd overbluffen qua bas. Maar een echte audiofiel (waar ik me niet onder schaar) luistert geen mp3tjes en zeker al niet draadloos.

    Ik ben momenteel zelf ook in de markt voor een overear hoofdtelefoon, maar houd daarbij de voetjes stevig aan de grond 😊

  10. En wéér geen woord over de ondersteunde codecs 😢

    Terwijl dat het verschil is tussen de B&O’s en bv de in de reacties genoemde Bose’s maar bv ook BT ANC Sennheisers, en juist voor Apple (iPhone, iPad en iPod) gebruikers zeer relevant. De B&O’s ondersteunen wel AAC, op de Bose’s en Sennheisers zit je bij draadloos gebruik gewoon via die trieste SBC codecs te luisteren 😖

    Dan mag Bose relatief goedkoop lijken, hij klinkt icm een iDevice nog veel goedkoper 😛
    Die reviewers van @iFreek hebben kennelijk geen van allen draadloos een Apple gebruikt, of allemaal ernstige gehoorschade. Iedereen met ook maar enigszins onbeschadigd gehoor kan het verschil tussen SBC en AAC duidelijk horen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.