Reacties voor: BMW’s kunnen vanaf iOS 6 berichten van de iPhone laten zien

BMW's die gebruikmaken van iDrive Office kunnen vanaf iOS 6 e-mails en berichten van de iPhone op het dashboard laten zien. Tot voorheen kon dit alleen bij BlackBerry's en een select aantal andere smartphones.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 29 reacties

  1. Iemand met een Honda al getest? 🙂

  2. Gaan audi’s dit ook kunnen? 🙂

  3. Werkt echt heel goed in mijn 1 serie

  4. Iemand een idee of dit alleen met nav pro werkt?

  5. Zal eens kijken bij de dealer. Er komen weer nieuwe motoren binnen.

  6. Jammer dat ik geen nieuwe BMW heb. Mijn BMW van 2004 heeft wel iPhone support qua bluetooth A2DP en Handsfree, en een dock kabel voor het afspelen van muziek via de stuur knoppen, maar heb helaas geen iDrive 🙁 ..

  7. Kudt heb ik net vorige week een nieuwe a6 besteld 🙁

  8. K hoop dat t ook in mn nieuwe 3 serie gaat werken met de business navi. Voor veel dingen heb je een connected drive abonnement nodig

  9. Hopelijk komt het ook voor de comand van mercedes. Deze kan ook blackberry laten zien, lijkt me hetzelfde principe als BMW.

  10. @justme: Oh ja, de keuze van je auto hangt hier alleen vanaf.

  11. En theoretisch ook alle fiat’s met een blue&me systeem ..

  12. Getest en werkt inderdaad in BMW 120i. De mails kunnen zelfs worden voorgelezen.

  13. @Dispar: Nice!!

  14. Dit viel mij ook op inderdaad. Wat mij later opviel is dat in principe alle notificaties worden weergeven. Dus dit zijn berichten, herinneringen, sms, email, maar ook van 3rd party apps, denk aan voetbaluitslagen, nieuwsberichten, etc. etc. etc. Heel vet! Al helemaal als straks de voice-button op je stuur gebruikt kan worden om siri te activeren! 🙂

  15. Over vijf jaar kan dit in alle nieuwe autoradio’s gok ik!

  16. Vraag me af of pioneer avic serie deze mogelijkheid ook zullen aanbieden

  17. @Pludgers: Heb jij een e87?

  18. @Dispar: Heb je business of pro? Bij mij office tabblad staat nu alleen “contacten” vult de idrive het zelf aan als het beschikbaar is

  19. Door de nieuwe bluetooth protocollen in iOS 6 kan de Pebble, en elke ander apparaat, dat straks ook.

  20. Kan in een Audi ook alleen met de nieuwste software van Multi Media Interface (MMI)

  21. Met geheel onbelangrijk om te vermelden is dat dit alleen werkt met iDrive gebaseerd op Wind River VxWorks (iDrive 2.0 en hoger).

    De eerste generatie iDrive gebaseerd op Windows CE kan dit niet.

  22. Het werkt ookal vanaf de eerste beta! Sinds ik op IOS6 zit kan ik gebruik maken van MAP in mijn bmw, werkt uitermate goed!

  23. Werkt helaas niet in m’n E36 M3 coupe 🙁

  24. Ik zelf rij in de nieuwe 3 serie, F30. Ik heb de business navi ( dat is het kleine scherm ) en de snapin adaptor voor de iphone en connectdrive. Bij mij werkt er bijna niks, had ik de navi Pro moeten nemen ( grote scherm ).

    BMW Apps, Plugins, ect werken bijna allemaal alleen met de Navi Pro en de snapin adapter.

    Een behoorlijke domper toen ik mijn auto ging ophalen, want ik wilde heel graag de iPhone Plugin gebruiken. Heb nu alleen het standaard scherm dat je door je muziek heen kan bladeren.

    Voor iedereen dit overweegt connectdrive te willen gaan aanschaffen, ga eerst naar de dealer en het daar uitproberen. Het is echt mega traag en het werkt pas echt leuk als je de NAVI Pro hebt. ( heb ik dus niet ) in de showroom werkt altijd alles en ziet het er mooi uit.

    De standaard BMW app op je iPhone werkt is ook niet werkend te krijgen, je raad het al, dit werkt ook alleen met de Pro versie.

    Dus het ligt echt aan welke navigatie systeem je hebt.
    Ik hoop hier wat antwoorden mee beantwoord te hebben. Is het anders dan hoor ik het graag want volgens 2 BMW garages zou het niet kunnen werken.

    Origineel geplaatst door gast
    en Mini? Is de link tussen Mini en BMW groot genoeg? hebben ze toevallig dezelfde radio?

    Bij Mini weet ik het niet, kan ik niks over zegggen.

  25. en Mini?
    Is de link tussen Mini en BMW groot genoeg? hebben ze toevallig dezelfde radio?

  26. Werkt ook in Mini’s
    In ieder geval de modellen met de laatste generatie navigatie met Connected.

    Werkt voor email en SMS

  27. Vandaag getest in m’n Ghost! Werkt prima .. Wat we tegenwoordig al kunnen. Ben benieuwd wat Siri ons gaat brengen in de toekomst

  28. @Tom Roozendaal: BMW dealer: Het werkt ook i.c.m. Navigatie Business (klein scherm) de vereiste optie is 6NL Bluetooth telefoonvoorbereiding (uitgebreide versie van de standaard Bluetooth optie) Deze heeft ook een eigen simkaart (voor ConnectedDrive) en ondersteund ook Bluetooth Audio Streaming. Uiteraard moet je dan ook de optie Uitgebreide functionaliteit Mobiele telefoon hebben. Deze 2 opties kosten samen ongeveer €500 maar bieden wel heel veel plezier van de telefoon integratie. Ditzelfde geld voor MINI en Rolls Royce. Maken gebruik van dezelfde systemen. Met Vriendelijke Groet, BMW Maaral Zaandam

  29. Ik hoop dat dit ook werkt met de RNS 510 van VW, want ik heb wel ergens gelezen dat je het ook zou moeten kunnen met een rsap module (jailbreak) maar ik heb dit niet voor elkaar gekregen. Het stomme is dat ik voor mijn gevoel, dat ik het ooit een keer gezien heb op mijn RNS510 dat ik een nieuw bericht had, maar heb het nooit meer voor elkaar gekregen. Iemand hier ervaring mee? Ik ga er ook denk ik een forum topic van maken wellicht weten ze daar meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.