Reacties voor: BMW toont iPad-autohouder voor de achterbank

BMW heeft houders voor de iPad en de iPhone laten ontwikkelen door het merk Bimmer. Ze kunnen in de 2011-collectie standaard worden ingebouwd.
Lees het complete artikel → BMW toont iPad-autohouder voor de achterbank
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Iets voor papa’s nieuwe BMW:)

  2. Eigenlijk verbaas ik mij erover dat de iPad als in-car entertainment nu pas word toegepast bij de grote automerken.
    Aan de andere kant denk ik niet dat door deze extra’s de verkopen bij BMW zullen stijgen.
    Wel hoop ik dat andere merken in dit concept mee zullen gaan.

  3. Ze zouden beter een integratie voorzien voor de iPad vooraan 🙂

    Mommenteel gebruik ik een autohouder voor de iPad die aan de vooruit moet met een zuignap (Voor gebruik als GPS), gelukkig heb ik een grote voorruit (Citroën Jumpy) want in de gewone wagen van mijn vrouw neemt de ipad behoorlijk wat zicht weg aan de voorruit :/

  4. Ik zit eigenlijk te wachten op een app die de besturing overneemt van de auto. Dan toets ik op de iPad de plaats van bestemming in en ga ik zelf lekker achterin zitten met een kopje koffie.

  5. @Fred: ‘k zou je kopje koffie nu vast nemen dan, want als je daar op moet gaan wachten is je koffie wel koud ondertussen 😉

  6. @DjoeN:

    ik heb ook een houdeer voor de ipad in de auto maar niet aan de voorruit bevestigd maar via een beugel op het dashboard. eigenlijk ook niet handig omdat het deels over de radio heen valt maar die kan ook via stuur bediend worden. gekocht van brodit via pdmshop.nl geloof ik in rotterdam. gratis geleverd ook dat nog!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.