Reacties voor: BMW Connected-app is klaar voor Apple CarKey in aanloop naar iOS 13.6

Apple kondigde CarKey officieel aan tijdens WWDC 2020. Het gaat werken met bepaalde BMW-modellen en de app BMW Connect is er nu alvast klaar voor.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Heb hier wel interesse in maar ben benieuwd of dit een standaard voorziening is of men dit als optie betalend gaat maken en of dit dan gaat blijven werken en we niet bij de volgende grote IOS update te horen krijgen dat het niet meer ondersteund wordt. BMW pakt soms graag uit met de Apple connectiviteit zoals Apple CarPlay maar vraagt er wel €300,00 voor om het te kunnen gebruiken voor 3 jaar. Idem dito met alle ander Connected Services van BMW, na enkele jaren worden die betalend. Op dit ogenblik vind ik de BMW Connected app niet goed werkend en mager van functionaliteit. Het doorsturen van een route van je iPhone naar de auto mislukt 1 op de 2. De voertuig locatie is niet realtime en geeft meer waar de auto gisteren stond ipv waar hij nu staat. Ik hoop dat CarKey beter zal werken, anders sta je daar maar met je telefoon aan de deurklink te wrijven.

  2. @Eddy: Wat ik begrepen heb is het een onderdeel van het Comfort Access pakket wat wel een optie is, maar vaak ook onderdeel is van de vele uitbreidingspakketten.
    Hier vind je nog meer info.

    Overigens herken ik de problemen die jij ondervindt met de BMW connected totaal niet. Het lukt mij altijd om een route te sturen en ook de overige info is altijd recent.

  3. Origineel geplaatst door Jeroen
    @[Eddy](#comment-856254): Wat ik begrepen heb is het een onderdeel van het Comfort Access pakket wat wel een optie is, maar vaak ook onderdeel is van de vele uitbreidingspakketten.

    Jammer. Heb me voorgenomen om geen comfort access meer te nemen, aangezien het gilde dan jouw auto net zo makkelijk kunnen openen als jijzelf.

    Bij mij is de app ook waardeloos: moet dagelijks opnieuw inloggen

  4. Weer een mooie mogelijkheid voor het hi-tech dievengilde…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.