Reacties voor: Bluetooth voetschakelaar slaat automatisch bladmuziek om op iPad

Een bedrijf heeft een Bluetooth voetschakelaar ontwikkeld om de pagina's op de iPad automatisch om te slaan, wanneer je bladmuziek op de iPad speelt.

Reacties: 12 reacties

  1. Haha voortaan een iPad op mijn lessenaar ipv bladmuziek (: wel grappig.

  2. Zeker handig voor die mensen leuk dat er steeds meer ding worden bij bedacht zo kan je de ipad steeds ergens anders voor gebruiken!!

  3. Zou het niet nog handiger zijn wanneer de pagina met bladmuziek luisterd naar wat je speelt en zelf de pabina omslaat. Met de ingebouwde microfoon en melodie herkenning zou dat mogelijk moeten zijn.

    Het zelfde princiepen lukt anders ook aardig met singstar op de PlayStation

  4. Automatisch omslaan lijkt me ook het meest handig. Er is ook al wel een app die automatisch draait op het ritme van de muziek, ook al best handig (TabToolkit)

    Je hebt ook apps waarmee je app een piano wordt. Lijkt me ook handig als ze die integreren: dus onderaan de piano en erboven de bladmuziek die meedraait op wat je speelt (hoeft niet eens via de microfoon mee te luisteren)

  5. Handig. Kijken wat de prijs wordt. Als het te betalen is ga ik m halen.

  6. Zijn er, naast de genoemde apps, ook sheet music apps waarmee je ook PDF kunt inladen en bladzijdes omslaan?

  7. @Marc:
    Ik gebruik forScore dat gebruikt gewoon PDF. Ik hoop dat ze die ook zullen ondersteunen.

  8. Thanx Bernd, die ga ik checken!

  9. @Marc: Misschien mis ik iets (ben een iphone gebruiker, geen ipad gebruiker), maar in iBook kun je toch gewoon pdf documenten bekijken? Ik iig wel op de iPhone

  10. @edwin: dat klopt, maar dan mis je een metronoom ed 😉

  11. Marc: Zoiets is er al wel, bijvoorbeeld Etude. Maar automatisch omslaan door te luisteren wat je speelt zou inderdaad nog mooier zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.