Reacties voor: Bluetooth toetsenbord werkt straks ook bij iPhone OS 4

Bij iPhone OS 4.0 is het straks mogelijk om Bluetooth-toetsenborden te gebruiken. Je kunt typen en ook de functietoetsen gebruiken.

Reacties: 30 reacties

  1. Nice kan handig zijn.

  2. Hoe vet is dat, gewoon een toetsenbord meenemen naar school en klaar is kees, haha

  3. Ziet er inderdaad handig uit.
    Maar…

    – kun je het wel allemaal goed zien op zo’n klein schermpje als je er wat verder vanaf zit?
    – zegt dit ook niet iets over het typen op een ‘mutitouch toetsenbord’? Bijvoorbeeld dat dit toch niet zo lekker werkt als een ‘fysiek toetsenbord’?

    Nja, wel leuk dat het kan!

  4. Bestaan er toevallig ook toetsenborden die numpad beschikken heb deze namelijk altijd nodig maar wil ook een draadloos hebben eigelijk.

    Dit ziet er namelijk wel erg mooi uit aangezien ik dan alles draadloos heb ^^ Hoop dat jullie als iPhoneclub misschien iets meer erover weten. Ik krijg het niet gevonden tja ik weet niet denk dat ik dom ben ofzo of dat er gewoon geen draadloos met numpad bestaan.

  5. Dus mijn HP toetsenbord zou ik dus ook kunnen gebruiken. Hij is namelijk bluetooth verbonden

  6. Was dat niet al sinds de introductie bekend?

  7. Ik heb dit al ook al een keer uitgeprobeerd met apple toetsenbord en het werkt goed. Met de toets om de cd lade te openen kan je ook je toetsenbord op je telefoon er bij hebben. Ook kan op de iPhone heel makkelijk geluid afgespeeld worden en de achtergrond verlichting werkt ook perfect.

  8. Zalig!! En dan de Bluetooth muis erbij (die namelijk ook werkt op onze jb iphones) ..ga ik me wel eens aanschaffen (2dehands) denkik 😉

  9. @Danny Bevers:
    Ik heb een MX5500 van Logitech, bedoel je zoiets?

  10. op het filmpje zie je een jailbreak iphone.

  11. @W: Ik denk niet dat je ooit iemand hebt horen beweren dat een on-screen telefoontoetsenbordje beter werkt dan een full-size fysiek toetsenbord. Beetje vage opmerking.

  12. Alleen jammer dat dit niet werkt met de 3g, en ga me nou niet vertellen dat het door de hardware komt, want ze hebben precies dezelfde bleutooth chip. Ik hoop dat apple het later nog gaat toevoegen voor de 3g

  13. Hier ook getest met BT toetsenbordje van Apple en iPhone 3Gs, je ziet mensen wel ff raar kijken als je met een los toetsenbord aan het typen bent op je telefoon…

  14. Bij mij werkt hij nog niet op 4.0 iemand een idee? Hij ziet hem wel krijg geen connectie.

  15. Origineel geplaatst door
    Bestaan er toevallig ook toetsenborden die numpad beschikken heb deze namelijk altijd nodig maar wil ook een draadloos hebben eigelijk. Dit ziet er namelijk wel erg mooi uit aangezien ik dan alles draadloos heb ^^ Hoop dat jullie als iPhoneclub misschien iets meer erover weten. Ik krijg het niet gevonden tja ik weet niet denk dat ik dom ben ofzo of dat er gewoon geen draadloos met numpad bestaan.

    Heb deze zelfde vraag aan Apple gesteld toen ik ke draadloze toetsenboord kocht bij me iMac als antwoord kreeg ik download numpad op je iPhone en verbind hem met wifi op je iMac en werkt super Jan ik je zeggen 😉

  16. Werkt alleen niet met een iphone 3G 🙁

  17. kun je het draadloze keyboard met meer dan 1 device “pairen” m.a.w. kan ik deze straks zowel voor iPad én iPhone gebruiken ?

  18. Cool, ik heb nog een logitech dinovo mini liggen, ben benieuwd of de trackpad op dat toetsenbordje ook gaat werken

  19. Werkt met een G3 jailbreak, bijzondere tekens zoals ë krijg ik niet.

  20. i.p.v. een numeriek toestenbord op mijn iPhone zou ik liever de functies van mijn macbook trackpad daarop zien zodat ik deze kan koppelen met mijn iMac om de iPhone zo als trackpd te gebruiken. (oei is dat duidelijk?)

  21. Origineel geplaatst door Wyando
    i.p.v. een numeriek toestenbord op mijn iPhone zou ik liever de functies van mijn macbook trackpad daarop zien zodat ik deze kan koppelen met mijn iMac om de iPhone zo als trackpd te gebruiken. (oei is dat duidelijk?)

    Zeker duidelijk en dat gaat ook prima. Zoek maar eens op “trackpad” in de app store.

    Origineel geplaatst door Mark
    Cool, ik heb nog een logitech dinovo mini liggen, ben benieuwd of de trackpad op dat toetsenbordje ook gaat werken

    Dat kun je vergeten, de muiscursor bestaat niet in het iPhone OS.

  22. @larss: bedankt, dat ik daaraan niet gedacht heb. There is really an app for everything… Kun je toevallig nog eentje aanraden?

  23. @Wyando: Begin eens met dat ding van Logitech, die is gratis.

  24. Origineel geplaatst door W: Ziet er inderdaad handig uit.Maar…- kun je het wel allemaal goed zien op zo’n klein schermpje als je er wat verder vanaf zit?- zegt dit ook niet iets over het typen op een ‘mutitouch toetsenbord’? Bijvoorbeeld dat dit toch niet zo lekker werkt als een ‘fysiek toetsenbord’?Nja, wel leuk dat het kan!

    Ik vraag me eigenlijk af waarom iemand een iPhone als computer zou willen gebruiken. Ik geniet elke dag van mijn toestel, maar als ik een desktop of laptop wil gebruiken dan pak ik die wel. Heb ook nooit gebruik gemaakt van zo’n opvouwbaar toetsenbord voor mijn pda. Maar goed, da’s mijn mening.

  25. @Larss: Thanks, die kwam op de lijst met zoekwoord “trackpad” niet voor…

  26. @Brandius:

    en hoe heb je dat dan voor mekaar gekregen?

  27. @Larss: Inderdaad, dat is een zeer goede app.

  28. Nu nog de MagicMouse!!!

  29. Hoe kan je het voor elkaar krijgen met een iPhone 3GS met de update? Ik snap gewoon niet wat je moet doen, als ik Bluetooth inschakel dan kan me iPhone het toetsenbord niet vinden. Wat doe ik verkeerd?! Graag antwoord want het lijkt me wel super handig. (werkt het ook op ebuddy?)

  30. @Donna: Je moet ze wel pairen he. Als je een Apple wireless keyboard hebt (alu) houd dan het knopje aan de zijkant ingedrukt tot het lampje gaat knipperen. Je iPhone zou ‘m dan in het BT- menu moeten zien verschijnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.