Blauwe lucht

Reacties voor: Bluesky iPhone-app nu te downloaden, bedacht door Twitter-oprichter

Hier heeft Jack Dorsey jarenlang aan gewerkt
Twitter-oprichter en voormalig CEO Jack Dorsey verliet het bedrijf afgelopen mei, toen de onderhandelingen met Elon Musk nog in volle gang waren. Hij werkte ondertussen aan een alternatief, dat nu in de App Store is verschenen: Bluesky.

Reacties: 10 reacties

  1. Op welke manier kan ik mijn mailadres achterlaten om op de wachtlijst te komen? Op de app Bluesky lukt niet, alleen met de uitnodigingscode. Ook in de AppStore kan ik geen bericht sturen naar de ontwikkelaar van Bluesky.

  2. Jammer dat er zoveel versplintering gaande is van dit type platform

  3. @Gert: Mij lukt het dus ook niet. Er wordt om een invite gevraagd.

  4. @Ronald: Misschien is er iemand van de beperkte groep die de app mag uitproberen en ons kan helpen hoe het mailadres door te geven .

  5. Je kan je e-mailadres opgeven via https://bsky.app, niet in de app.

  6. Laten we maar eens proberen op de wachtlijst.

  7. @Gert: Bedankt MLVC en Rednose voor jullie hulp. Gelukt!

  8. Geen idee waarom iemand überhaupt naar dit platform zou willen, is men de de-censurering alweer zat? Bij het oude Twitter was totaal geen vrijheid van meningsuiting, iets dat een democratie wél nodig heeft (of je het overal mee eens moet zin is een ander verhaal).

  9. @MLVC: 3 weken geleden met een mailadres via Apple (verborgen e-mailadres) doorgegeven. Nog steeds geen code ontvangen. Weet iemand hoe lang het ongeveer duurt dat je een code krijgt toegestuurd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.