Reacties voor: Bloomberg: ‘iPad mini met 7,85-inch scherm vanaf oktober te koop’

De iPad mini zal vanaf oktober verkocht worden en krijgt een 7,85-inch display. Dit stelt Bloomberg op basis van vier verschillende bronnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Dat er concurrentie zou zijn tussen de iPhone 5 en de mini iPad denk ik niet. Er is toch ook geen concurrentie tussen de iPod touch en de iPhone, 2 totaal verschillende toestellen met andere doelen. Laat maar komen die iPhone 5, iPad mini pas ik voor. Ik heb een iPad en een iPhone dus ik zie voor mij het nut van die mini iPad niet zitten.

  2. @Bart:
    Tussen iPhone en iPod touch is wel een concurrentie. Doordat iPhone erg geslaagd is worden er veel minder iPod’s verkocht dan voorheen.
    Zo zal er ook een concurrentie zijn tussen iPhone en iPad mini, vooral omdat allebei makkelijk mobiel te veplaatsen is.

  3. Het kan zomaar een nieuwe hype worden, omdat velen de iPad in handen hebben gehad maar de prijs, gewicht en grootte van het apparaat net te veel van het goede vonden nu verleid gaan worden.

  4. Ik zou er voor de kids ieder eentje kopen leeftijd 6 en 11 jaar. Een Nintendo met minder mogelijkheden is +/- de helft van de prijs en is qwa functies nij ons straks uit de tijd Nu is het haast vechten voor mijn iPad.

  5. Wellicht een concurrent van de Galaxy Note II die, naar verluidt, in het laatste kwartaal van dit jaar uitkomt?

  6. Ik bewaar liever mn geld om bij een ipad4 te doen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.