Reacties voor: Bloomberg: ‘Goedkopere HomePod en betere AirPods gepland voor 2020’

Mark Gurman van Bloomberg heeft traditiegetrouw een vooruitblik gegeven op de producten die we dit najaar van Apple kunnen verwachten. Gurman rekent op een goedkopere HomePod in 2020 en nieuwe AirPods, die wel iets duurder zullen uitpakken vanwege extra functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Heb al 2 HomePod’s dolblij mee maar zal eens tijd worden voor Nederlandse Siri ondersteuning.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Dus de titel had ook “Slechtere HomePod en duurdere AirPods gepland voor 2020” kunnen zijn. 😉

    Met de HomePod gaan ze zich dan dus meer richten op “smart” speakers dan op goede luidsprekers. Wel belangrijk dat Siri dan ook wat meer talen gaat ondersteunen.

    Nu de ivoor-banke Powerbeats Pro’s uit zijn ga ik me geld daar maar eens aan wagen. M’n oude Powerbeats bevielen goed (behalve de draad ertussen) en zo enthousiast ben ik nou ook weer niet over het geluid van me AirPods.

    Maar als ze iets gaan doen m.b.t. omgevingsgeluid gaat het huidige model niet voldoen. Daar gaat al het geluid gewoon langs heen. Misschien gaat het hier helemaal niet over de AirPods op basis van de EarPods maar gaat Apple zijn in-ear koptelefoon upgraden naar een draadloos model. (Die verkopen ze nog steeds en beviel mij vroeger ook goed, op de draden na.) Die zijn een stuk makkelijker waterbestendig te maken en sluiten veel beter af waardoor noise-cancellation ook makkelijker wordt.

  4. Nieuwe airpods die duurder gaan worden…..

    Goh, je verwacht het niet 😂

  5. Te laat! Alles hangt hier al vol met sonos icm Google Assistant en Alexa! Werkt super!

  6. In eerste instantie wilde ik gaan voor de nieuwe AirPods. Uiteindelijk had ik geen zin om (lang) te wachten op oortjes met al dan geen noise cancellation van Apple en heb gisteren de Sony WF-1000XM3 oortjes gekocht. Die werken perfect.

  7. In Duitsland waren de HomePods al fors goedkoper, maar er werd hier al geadviseerd er geen meer te kopen ivm naderende nieuwe. Ik wacht dus nog ff.

  8. Origineel geplaatst door Digilike
    In eerste instantie wilde ik gaan voor de nieuwe AirPods. Uiteindelijk had ik geen zin om (lang) te wachten op oortjes met al dan geen noise cancellation van Apple en heb gisteren de Sony WF-1000XM3 oortjes gekocht. Die werken perfect.

    Sorry maar oordopjes of een full blown nc hoofdtelefoon vind ik geen vergelijking…

  9. Origineel geplaatst door Patrik
    In Duitsland waren de HomePods al fors goedkoper, maar er werd hier al geadviseerd er geen meer te kopen ivm naderende nieuwe. Ik wacht dus nog ff.

    Wat heet fors goedkoper? Hoeveel?

  10. @Mike: Zoek anders die Sony eens op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.