Reacties voor: Bliep stapt over naar Tele2, niet langer onbeperkt internet

Bliep gaat weg bij T-Mobile - de virtuele provider gaat het netwerk van Tele2 gebruiken. Dat is niet zonder nadeel: je mag niet langer onbeperkt data verslingen voor 50 eurocent.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 26 reacties

  1. Doodzonde. *bliep is ten dode opgeschreven.

  2. Geweldig nieuw concept! 5 cent voor een belminuut of sms, top. Data zelf kiezen en over een paar maanden ipv 3G 4G voor het zelfde geld! Door m’n mb’s heen? Meteen voor 25 cent of 50 cent bij kopen. Prima stap hoor van *Bliep!

  3. Dit is het einde van bliep deze tekst verbloemd het een beetje maar het is in 1 woord klote

  4. Tele 2 is toch via het tmobile netwerk? Op het 4g deel na dan?

  5. Zeker jammer. *Bliep had veel potentie en het was ook nog vrij uniek wat ze deden. Ik was bijna van mijn abonnement afgegaan om een *Bliep prepaidkaartje aan te vragen, maar ben nu heel blij dat niet gedaan te hebben. Dit zijn geen superscherpe deals meer helaas. Onbezorgd internetten is het sleutelwoord, niet onbeperkt. Door het limiet zo laag te leggen zal je constant je tegoed in de gate houden en verandert het van onbezorgd naar bezorgd internetten. Onbeperkt hou je nooit vol, alles heeft grenzen, maar wanneer je die grens hoog genoeg legt kan het toch nog onbezorgd internetten zijn. Dat is dit dus niet. Doei *Bliep.

  6. zat er al aan te komen maar wel jammer

  7. Oftewel ze worden een normale provider inclusief de achterlijke prijzen voor internet. En verliezen daarmee dus hun onderscheid ten opzichte van de concurrentie. Dag bliep…..

  8. Jammer, want voor €0,50 kon je een hele dag ongelimiteerd Spotify beluisteren (daar is 384 kbps snel genoeg voor). Nu voor €0,50 heb je maar 67 MB ter beschikking. Dat icm sneller internet, dan jaag je dat er zo doorheen. Dit wordt waarschijnlijk het einde van *Bliep want er zijn niet echt voordelen meer tov andere prepaid providers. Nogmaals jammer, maar met hun huidige policy denk ik ook niet dat dat winstgevend is geweest. Eens kijken of de nieuwe opzet vanaf april nog steeds aan mijn behoeften kan voldoen of dat ik toch moet/ga switchen naar andere provider.

  9. @Jasper: Nee, Tele2 heeft een eigen netwerk.

  10. Doei Bliep. Ik kan dus geen spotify meer gebruiken met Bliep. 67MB is anno 2015 enorm weinig. Ik kan dus net zo goed een prepaidkaartje bij een willekeurige provider halen want onbeperkt bestaat toch niet meer. Jammer dit.

  11. Jammer, daar gaat het leuke concept van *bliep.
    Nu is het dus gewoon een provider als alle anderen.
    Binnnenkort kunnen we op de website lezen dat bliep helaas haar dienstverlening heeft moeten staken.
    Niet vreemd na zo’n prijsverhoging ……

  12. @Knarf: Ben het helemaal met je eens.
    Ik luister vaak Tunein radio, en met de onbeperkte snelheid was het echt fijn, maar die 67mb voor 50 cent is vele malen duurder.
    Ook ik ben benieuwd of dit in de praktijk beter of het zelfde blijft.

  13. Ik heb héél lang gebruik gemaakt van *bliep, sinds kort overgestapt omdat ik bij Hi sneller internet en fatsoenlijke dekking (KPN netwerk) goedkoper af was.

    Gaat *bliep hiermee niet voorbij aan hun ‘reden van bestaan’, de kleine lettertjes vermijden? Niet dat ze kleine lettertjes toevoegen, maar ze gaan volledig voorbij aan de duidelijkheid, en 67mb klinkt behoorlijk shady.

  14. Begreep dat T-Mobile alleen nog zaken wil doen met eigen dochterondernemingen, Simpel & Ben.

    Maar CHOOZZE is nu ook op het netwerk van T-Mobile. Vraag me af hoe lang dat dan duurt voor deze ook van het netwerk af moet. T-Mobile is nu al begonnen met Bliep.

    Iemand idee of Bliep dit uit zich zelf heeft gedaan of gedwongen is om over te stappen? Wel jammer hoor, dat ze zoveel inleveren 🙁

    @fp: Jij zegt het, ik dacht het direct.

    @Jasper: Heb van T-Mobile ergens een verhaal gelezen op internet met de melding dat ze alleen eigen verkoop nog willen behouden. En dan gaat het om T-Mobile, Ben & Simpel.

    Volgens mij willen ze ook met Tele2 stoppen. Als ik het mis heb dan hoor ik het graag 😉

  15. Nee ze stoppen met MTV en simpel omdat ze willen focussen op hun eigen merken, namelijk tmobile en ben. Ze verkopen nog wel capaciteit van hun netwerk aan anderen zoals Tele2. Ik denk dat bliep en tmobile er niet zijn uitgekomen voor een nieuwe deal

  16. Tele 2 is het slechtste netwerk dat er is.. Drama!! Rip Bliep

  17. Zonde. Bliep wordt om zeep geholpen.

  18. Goede stap voor *bliep! 2GB voor 15€ per maand is nog steeds ontzettend goedkoop. En 4G is helemaal top :-). Men moet natuurlijk wel reëel blijven als het gaat om data verbruik.

  19. Origineel geplaatst door Tijn
    Nee, Tele2 heeft een eigen netwerk.

    nee hoor, Tele2 maakt gebruik van het tmobile netwerk. Ik heb zelf Tele2 abo dus ik weet waar ik het over heb 🙂

  20. Allemaal snel over op Robin mobile ! Ben daar all meer dan 1 jaar tevreden klant .

  21. Gelukkig heeft Hi nog onbeperkt Prepay, ik ben voor 7,50 Pm onbeperkt online en ook hun internet is snel genoeg voor Deezer

  22. Tele2 is netwerk van KPN

  23. Tele 2 huurt bij T-Mobile! En zeker niet bij KPN!

  24. Jammer , daar gaat Bliep.
    Ben al jaren klant , ik begrijp dat het zo niet altijd kan voor die 50 cent onbeperkt internet , alles wordt duurder , maar wat ze nu doen is het einde van Bliep , dit kost klanten.
    Bye bye , Bliep…

  25. Hmm, de dekkingskaart is een verkapte kaart van T-Mobile. Ofterwijl, ben je 3G verbonden, dan ben je nog steeds op het T-Mobile netwerk. Zodra je 4G verbonden bent, dan ben je op het eigen Tele2 Netwerk.

  26. en als het zou werken , maar dat doet het niet ! heb allerlei problemen met die lui daar en dan ook nog duurder , gelukkig is het een prepaid simkaart .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.