Reacties voor: *bliep brengt officiële iPhone-app uit

De virtuele telecomprovider *bliep heeft een iPhone-applicatie uitgebracht, waarmee je voortaan je tarief kunt opwaarderen en van plan kunt veranderen. De app maakt het onofficiële Mijn *bliep niet langer nodig.
Lees het complete artikel → *bliep brengt officiële iPhone-app uit
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Is niks anders dan een portal naar de http://www.bliep.nl pagina. Als je namelijk http://www.bliep.nl in Safari uitvoerd heb je exact dezelfde Web app. Ik vind persoonlijk Mijn Bliep beter, niet officieel app by the way. Overigens ben ik een fan van Bliep, erg goede provider. Je weet waar je aan toe bent, en onbeperkt is echt onbeperkt internet.

  2. Bliep is geweldig, heb het gekocht voor mijn iPad en ben er heel blij mee. Afgelopen keren aan het water gelegen en het kost je dan slechts 1,- euro (snelle internet) en het is echt snel. Zo hoef ik niet elke dag internet te hebben, zeker niet voor mijn iPad.

    Dus voor wie denkt het ook te nemen, DOEN!! (nee, ik werk niet voor Bliep) En wat de app betreft, ook een zeer handige tool om te gebruiken!

  3. Dit mag volgens mij geen app heten, het is inderdaad gewoon de website. Ga je naar “info”, “Wat zijn de tarieven” en open je “Lees hier alle details” dan wordt de tarieven pdf geopend en zit er niets anders op dan de “app” hard te sluiten, omdat je anders niet meer uit de pdf komt.
    Overigens ben ik verder een enorme fan van *bliep omdat ze precies die tarievenstructuur hebben die bij mijn soort gebruik past.

  4. Complete UIWebView, die onofficiële is fijner.

  5. Ken het niet. Hele dag internet voor 1 euro per dag? Op de camping 5 euro per 250 mb betaald bij KPN. Dat werd 80 euro in 2 weken. Is mijn vergelijk goed? En beetje redelijke snelheid?

  6. @René Nieuwenhuis: wat doe je dan hemelsnaam op vakantie dat je zoveel data verstookt!?

  7. @René Nieuwenhuis: Bij *bliep heb je voor €0,50 per dag onbeperkt internet met een snelheid van 384 kbps down en 64 kbps up. Kies je er echter voor om €1,- per dag te betalen dan heb je een snelheid van 3,6 Mbps down en 1 Mbps up. Bij de snelle versie moet je er wel rekening mee houden dat hier een max van 2 GB per maand aan zit.

    Dus 14 dagen camping hadden je met snel internet van *bliep slechts 14 euro gekost. Daarmee kan je overigens ook nog eens onbeperkt sms’en en pingen.

    Hier lees je de complete tarieven: http://www.bliep.nl/static/pdf/tariff.pdf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.