Reacties voor: Blendle Trending-app werkt aanbevelingen sneller bij

Blendle Trending heeft voortaan een animatie als je terugbladert naar gisteren. Ook zijn er nog 15 andere kleine verbeteringen doorgevoerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Fijne update! Net weer wat meer puntjes op de i! Blijf het echt een zeer simpele en overzichtelijke app vinden!

  2. Alleen jammer dat alle artikelen zo duur zijn, ik zou gelijk blendle nemen als het een netflix-model zou zijn.

    Nu loopt het lezen zo uit de klauwen erg zonde voor een paar artikeltjes

  3. Origineel geplaatst door jan jansen
    Alleen jammer dat alle artikelen zo duur zijn, ik zou gelijk blendle nemen als het een netflix-model zou zijn.
    Nu loopt het lezen zo uit de klauwen erg zonde voor een paar artikeltjes

    Daar ben ik het mee eens, Blendle is leuk maar te duur op dit moment en dus niet interessant, beter een all- you-can eat model

  4. Ik merk nu helaas toch wat schokken/framerate-drops bij het vegen tussen artikelen op mijn iPhone 6. Of dat door die extra animaties komt die ze nu hebben toegevoegd?

    Een van de grotere verbeteringen is een animatie, die je te zien krijgt als je terugbladert naar artikelen van gisteren.

    Daar merk ik niks van, ik zie geen speciale animatie. :/

  5. @jan jansen: 100% eens

  6. Journalistiek is nu eenmaal duur jongens. Weet het te waarderen.

  7. Origineel geplaatst door Johan
    Journalistiek is nu eenmaal duur jongens. Weet het te waarderen.

    Inderdaad. Ook betaal je bij Blende gericht voor artikels die je wilt lezen (waarde voor het geld) én zijn ze erg coulant met het herstellen van aankopen. Met €0,10–0,30 per krantenartikel, met doorgaans meer informatie dan een vergelijkbaar artikel op nu.nl of NOS – waar hebben wij het dan over?

    Bij een abonnement op een krant zit je er dikwijls ook echt voor een paar maanden aan vast. Neem nou de NRC: daar betaal je minimaal €24,30 per maand voor digitale toegang, met een looptijd van drie maanden. Bij de Volkskrant betaal je maar €13 per maand, maar dan zit je er ook één jaar aan vast. Dat is wellicht goed voor de regelmatige lezer, maar een duur plezier voor iemand die slechts een paar artikels per dag leest en voor de rest alleen de kopjes en eerste alinea snelt. Ik durf te wedden dat deze groep inmiddels aanzienlijk groot is.

    Wat je bij deze abonnementen namelijk niet per se hebt is waarde (in de zin van persoonlijke appreciatie) voor het geld. Dikwijls haal je al veel informatie uit gratis apps en websites en hou je de kwaliteitskranten voor de verdieping over. Dát is waar Blendle op inspeelt. Voor de loyaliteit tot één krant die door een prijzig abonnement tot uiting komt, betaal je bij Blende juist voor de onafhankelijkheid daarvan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.