Reacties voor: Blendle Trending korte tijd weer te downloaden

Blendle Trending is dit weekend korte tijd weer te downloaden. Het gaat om een kleine update 1.0.1 waarin wat problemen zijn opgelost.
Lees het complete artikel → Blendle Trending korte tijd weer te downloaden
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Hou toch op over dat irri Blendle, ik hoop dat ze failliet gaan.

  2. Goeie reactie Jack!erg nuttig!!

    Gebruik Blendle dagelijks. Super App. Kan niet wachten op de zoek functie.

  3. Origineel geplaatst door Jack
    Hou toch op over dat irri Blendle, ik hoop dat ze failliet gaan.

    Je kunt je maar drukmaken zeg..

  4. @Jack: geef eens een hele goede reden waarom je dat vindt?

  5. Jack is waarschijnlijk zo iemand die Nederlandse succesverhalen niets gunt.

  6. Echt een prima service die mijn interesse in kranten weer heeft doen opbloeien.
    (ondanks de sterke argumentatie van jack)

  7. Ik gebruik toch liever de website. De app is mooi gemaakt, maar zonder zoekfunctie etc. heb ik er niets aan. @jack Dat jij alleen overgetypte ANP berichtjes genoeg vindt qua informatie betekent niet dat dit voor iedereen geldt. Ik vind het een superslim idee, ik lees verschillende achtergrondartikelen maar ben minder kwijt dan een krantenabonnee. Plus ik kan shoppen in álle kranten. Heerlijk

  8. Merkwaardige reactie Jack. Ik mis dan ook volledig jouw onderbouwing waarom jij zo graag ziet dat Blendle failliet gaat???? Blendle is wat mij betreft een top idee. Ik maak er dagelijks gebruik van. Dagelijks in een groot aanbod van kranten en tijdschriften en vervolgens de artikelen lezen op persoonlijke interesse. Top!!!

  9. Dank voor de tip iCulture! Erg leuk om blendle eens uit te proberen, ziet er als een top platform.

  10. @Jack: Zeer gefundeerd….

  11. Ik ben erg blij met de app. Minder keuze maar interessante artikelen op een presenteerblaadje. Top. Ik merk dat ik meer artikelen lees/koop.

  12. Helaas nog steeds iOS 8 only. Nogal jammer.

  13. Dit is geen discussiestuk maar mijn mening op dit moment met daarbij een motivatie over mijn mening.

    Ben het eens met Jack dat het een over gehypet product is. Druppelmatig zogenaamd de app gratis aanbieden. En maar hopen dat er dan weer diverse mensen hem installeren. Ja gratis… daar zijn we gek op. Kom op we creëren een hype en hopen dat dat meehelpt op een succes. Dan de antwoorden hierboven op Jack. Deze lijken wel te komen van Blendle zelf.
    Let wel … ik gun ze (Blendle) het succes en een dikkere boterham voor goede journalisten. Echter heb ikzelf bv niets gemist door openbare sites enz te volgen, lezen met bijvoorbeeld de aanslagen in Parijs.
    Nu werk ik toevallig bij een organisatie waar veel nieuwsgerichte mensen (communicatie professionals) werken. en ken er geen een die Blendle op zijn telefoon of Ipad heeft. Denk dat ook dat of het product nog lang niet toe is aan een betaalde versie of dat het niet gaat aanslaan zolang veel informatie gratis te verkrijgen is.

  14. Ik ben het met JoGu eens. Tviel mij op dat boze reacties op Jack allemaal een beetje dezelfde zinsopbouw hadden. Derhalve van zelfde bron afkomstig? Ook ik vind Blendle een hype, die niet een lang leven zal hebben. Bij een eerder artikel van iCulture over Blendle waren uitstekend gemotiveerde kritiekpunten. Meest bleef mij bij: alleen sensationele koppen en artikelen zullen gelezen worden. Een brede alg kennis zal niet opgedaan worden. Als laatste: als vader van 2 puber kinderen op een middelbare (vwo ) school weet ik inmiddels dat iemand die voor kranten artikelen op internet betaalt een enorme loser is, zoals de hele klas zegt. En zij zijn de toekomst.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.