Reacties voor: BlackBerry blijft marktleider in mobiele e-mail

Volgens onderzoek van J. Gold Associates blijft BlackBerry de komende drie jaar het dominante mobiele e-mailplatform. Zelfs Microsoft gaat groeien, sterker nog dan de iPhone.
Lees het complete artikel → BlackBerry blijft marktleider in mobiele e-mail
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Is een kosten kwestie. Als Apple het BlackBerry protocol zou ondersteunen op de iPhone zou het net zo duur zijn vanwege de compressie. Dan zou ik mijn BlackBerry bij het oud vuil zetten. Heb het de eerste drie maanden met mijn iPhone (1) gedaan. Tussen 2000 en 3000 Euro per maand aan data roaming kosten van Vodafone terwijl het met mijn BlackBerry ca. 500 per maand kost.

  2. meeste bedrijven investeringen ook in b.v. een enterprise omgeving zoals BES. en dat is dan ook niet iets wat je na een jaar of 2 weg doet. wij hebben het nu 3 jaar draaien voor een 75 blackberry’s en zelf na 3 jaar geen discussie om het te vervangen. om de simpelere rede dat er bijne geen ouderhouds kosten aan verbonden zijn.

  3. @glareskin. dan heb je niet het juiste abonnement gekozen bij je telefoon.

  4. @ remco: wat is dan het juiste abonnement? Vodafone biedt namelijk geen internationale flat-rate aan. We (zaak) hebben ook bij andere providers gekeken maar ook hier is data roaming belachelijk duur.

  5. Wij hebben hier een speciaal BB abonnement afgesloten waardoor pushmail binnen het abbo blijft. (surfen en andere flauwekul) gaat wel flink kosten dan.

  6. @ Remco: met welke provider en hoe heet dat abo?

  7. ga ik voor je uitzoeken!

  8. bedankt!

  9. lol, gesprek hier tussen 2 mensen… zwaar offtopic maarja xD
    wel interesant, dat alsnog apple 10% heeft en waarschijnlijk 16% gaat maken, k bedoel heej, t is een iPhone hoor, bestaat nog maar net anderhalf jaar ofzo?
    hoelang bestaat blackberry?

    niet echt gelijkwaardig maar ik vind dat de iPhone er veel beter voor staat.

  10. Dit is geen gesprek tussen twee mensen maar een openbare discussie over contract kosten gevoerd door twee iPjone fans!

    Het punt is namelijk dat m.i. BlackBerry al lang veel kleiner was als je met de iPhone voor dezelfde lage tarieven wereldwijd kunt emailen. Ik begrijp nog steeds niet waarom Apple zich zo aan die providers heeft gebonden…..

  11. nouw, ga jij maar in wat ist 70 landen ofzo? op elke 10km straathoek een zendmast neer zetten om die telefoontjes met mekaar te vebinden en dan nog het odnerhoud, daar weeer mensjes voor kopen, nieuwe klantesirvice blablabla.

    erg lastig allemaal maarja, i’ts good as it is, for now, mhuauaUAUAUAAAA!!!… dus.

  12. De Android kan alleen maar een ruwe schatting zijn, ze weten niet hoe die zal presteren in een kantoor omgeving. Aangezien het opensource is zal het wel stukken beter gaan doen dan wat ze nu schatten.

  13. Succes in de zakelijke markt hangt van een paar dingen af:
    1. Security
    2. MIS integratie (Exchange, MobileME)
    3. Advanced e-mail client

    1. heeft Apple verschrikkelijk lopen verklungelen
    2. heeft Apple erg goed gedaan (MobileME wel minder)
    3. heeft Apple onderschat (e.g. blokkeren van betere clients in appstore !?)

    Blackberry is (helaas) op al deze fronten ongeevenaard.
    Steve – had nou zelf eens zo’n berry gekocht voordat je aan dit avontuur begon…

  14. Als je een internationaal Data abonnement hebt op een BES server had je met 60 euro per maand klaar geweest. Wat je niet moet doen is browsen op vodafone life, maar op de blackberry browser. Alles gaat dan via je eigen server en valt binnen je bundel..

    Zo simpel is het..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.