Black Friday: Een voorproefje op de aanbiedingen van Apple

Black Friday is de dag na Thanksgiving en voor veel Amerikanen de perfecte gelegenheid om op zoek te gaan naar kerstcadeaus. Apple kondigde al eerder aan dat het ook dit jaar weer korting zou gaan geven op verschillende artikelen. Wij moeten hier nog even op wachten, maar in Australië is het middernacht geweest. Dit betekent […]
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

Black Friday is de dag na Thanksgiving en voor veel Amerikanen de perfecte gelegenheid om op zoek te gaan naar kerstcadeaus. Apple kondigde al eerder aan dat het ook dit jaar weer korting zou gaan geven op verschillende artikelen. Wij moeten hier nog even op wachten, maar in Australië is het middernacht geweest. Dit betekent dat Apple de aanbiedingen in Australië al bekend heeft gemaakt. Deze geven een goede indicatie van wat er mogelijk nog volgen gaat in de Nederlandse Apple Store.

De iPhone is helaas niet in de aanbieding in Australië en dat gaat hier (hoogstwaarschijnlijk) ook niet gebeuren. Als je van plan bent een iPad of iMac aan te schaffen heb je meer geluk. Deze en andere gadgets zijn wel in de aanbieding. Hieronder een greep uit het voordeel dat je kunt halen.

  • iMac: vanaf $1328,00 (was $1449,00). Dit vertaalt zich waarschijnlijk in €999,-
  • MacBook Pro: vanaf $1328,00 (was $1499,00). Dit vertaalt zich waarschijnlijk in €999,-.
  • MacBook Air: vanaf $1199,00 (was $1399,00). Dit vertaalt zich waarschijnlijk in €899,-.
  • iPad: vanaf $578,00 (was $629,00). Volgens de huidige wisselkoers kom je dan op ongeveer €425, maar dat wordt waarschijnlijk iets meer.
  • iPod Touch: vanaf $264,00 (was $289). Dit vertaalt zich waarschijnlijk in €199,-.

Er zijn ook verschillende accessoires in de aanbieding, zoals de Magic Mouse, Time Capsule, (iPad) keyboards, cases en oordopjes. De volledige lijst vind je op Apple.com/au/. Nogmaals: de Nederlandse prijzen kunnen hiervan afwijken. Vanaf vrijdag 1:00 uur kun je terecht op de Nederlandse actiepagina voor Black Friday.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2010, 0:57
Categorieën Apple, Providers, Round-up
Onderwerpen aanbieding, black friday, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.