Reacties voor: BiteSMS Beta 7 uitgebracht voor iOS 7 (jailbreak)

BiteSMS voor iOS 7 is verschenen. Met de app heb je meer functies om sms-berichten te sturen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. (Bite)sms … vergane glorie!

  2. Nu hopen voor QR4whatsapp ondersteuning!

  3. Het lijkt een beetje een zuur bericht. BiteSMS was en is een briljante vervanger van de eigen berichten-app van Apple en bovendien de enige, waar je alle berichten en dialogen bij elkaar kunt blijven zien. Geen enkele app is zo goed geïntegreerd in het systeem als biteSMS. Bij alle andere apps krijg je nieuwe dialogen, en moet je ze allemaal volgen. En zolang de onbeperkte sms-bundels niet gratis zijn, blijf ik, prettig conservatief, bij biteSMS.

  4. Nog beter als ze Whatsapp zouden kunnen ondersteunen..
    iMessage werkt het wel mee maar niet iedereen die ik ken heeft (jammer genoeg) een iPhone.

  5. Ik wacht idd ook maar op BiteWhatsapp!;-)

  6. Heb nooit meegedaan aan de whatsapp en weet ik veel meer. Ze kunnen mij bereiken via de (bite)sms, krijg je ten minste ook geen 4 appjes om 1 ding te vertellen. Verder heeft bijna iedereen in mijn vriendenkring en werk een iPhone dus dan is er helemaal geen excuus voor whatsapp, gelukkig.

  7. De app is feature-wise fantastisch. Alleen jammer van de vele crashes die in geen enkele versie achterwege lijken te blijven.

    De vraag is sowieso: is er nog wel behoefte aan apps waarmee je kunt sms’en, nu bijna iedereen is overgestapt naar apps als WhatsApp, Facebook Messenger en Snapchat?

    Want we zijn voor het gemak iMessage vergeten?

  8. Quickreply moet terug komen, smsen is zoo 2001 haha

  9. Moest er net niet instaan die imessage, want dat zit ook in bitesms(wat maar normaal is). De plugin voor whatsapp zal ook wel update krijgen

  10. FYI: op het forum van bitesms staat duidelijk beschreven dat ze de ontwikkeling op whatsapp hebben opgeheven ivm een “klacht” van whatsapp zelf (helaas). Deze functie zal ook niet meer terugkomen.

    Ik vind bitesms handig, kan tenminste iMessage berichten sturen in-app. Zonder dat ik gelijk moet herladen etc. Callbar mis ik nog wel.

  11. Ik zweer bij bite. En de nieuwe versie is nog veel beter dan de oude. Swipe om the typen, afwipte naar rechts om een bericht te laten verdwijnen. Geniaal. We is super. Je wordt nooit meer uit een andere app gegooid.
    De belangrijkste reden dat ik jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.