Reacties voor: biteSMS 4.4 Beta 1 verstuurt mms-berichten via internet (jailbreak)

Het is vanaf biteSMS 4.4 mogelijk ook mms-berichten via de biteSMS-dienst te versturen.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Heel erg handig! Mijn favoriete app. Met mijn vodafone zakelijk is het heel handig om dit als SMS (en eventueel mms) applicatie te gebruiken. Momenteel is BiteSMS samen met SBSettings de enige reden om een jailbreak te doen!

  2. Origineel geplaatst door dna75
    Momenteel is BiteSMS samen met SBSettings de enige reden om een jailbreak te doen!

    Mee eens! Niet het enige maar wel reden nummer 1.

  3. Origineel geplaatst door WouWieJ
    Origineel geplaatst door dna75 Momenteel is BiteSMS samen met SBSettings de enige reden om een jailbreak te doen!Mee eens! Niet het enige maar wel reden nummer 1.

    Kan het niet beter zeggen. biteSMS is echt ideaal, vooral de letter/sms teller+de smsjes overal ter wereld voor 6 cent!

  4. goh, voor 10 euro kan je 1000 keer smsen bij vodafone en ook al bij andere providers, dat is 1 cent.

    voor de 3 weken dat 90% van de nederlanders in het buitenland zitten kan je dat dan toch beter doen, dus als je dit als nummer 1 om een jailbreak zie dan moet je je toch echt gaan verdiepen, waha

  5. @dna75
    +StatusNotifier + Rotation Inhibitor (sbsettings addon)

    🙂

  6. Origineel geplaatst door thomas
    goh, voor 10 euro kan je 1000 keer smsen bij vodafone en ook al bij andere providers, dat is 1 cent.voor de 3 weken dat 90% van de nederlanders in het buitenland zitten kan je dat dan toch beter doen, dus als je dit als nummer 1 om een jailbreak zie dan moet je je toch echt gaan verdiepen, waha

    ook sms versturen naar het buitenland voor 10 euro? hmm..

  7. Origineel geplaatst door thomas
    goh, voor 10 euro kan je 1000 keer smsen bij vodafone en ook al bij andere providers, dat is 1 cent.voor de 3 weken dat 90% van de nederlanders in het buitenland zitten kan je dat dan toch beter doen, dus als je dit als nummer 1 om een jailbreak zie dan moet je je toch echt gaan verdiepen, waha

    Moet je wel een abo bij Vodafone of die andere providers hebben he. Denk dat 90% ok vooruit 75% van de iPhone bezitters een i150, i300 of i500 abo hebben van T-Mobile. Met andere woorden, geen mogelijkheid om zo een bundel aan te schaffen. Dus kom niet met die simpele woorden aanzetten van goh moet je je maar verdiepen.

    Voor mij is BiteSMS ook 1 van de voornaamste redenen voor een jailbreak. Superhandig en supergoedkoop. En wie zegt dat je in het buitenland moet zitten om voordelig een sms te kunnen sturen. Wat dacht je van sms’en naar het buitenland of sms’en buiten je bundel?

  8. Quickreply en quickcompose zijn fijn in BiteSms. Jammer dat ze groepssms niet voor elkaar kunnen krijgen! Maar leuke update.

  9. w’rom is het zo moeilijk het sms scherm te sluiten met de rooie X…

  10. Hoe werkt dit nou precies in het buitenland op het gebied van sms? Loopt dit dan via je data netwerk of gewoon via het GSM netwerk?

    Maw: Ik zit zometeen 2 maanden in australië, is bytesms dan voordelig of krijg ik nog een klap data kosten er overheen?

  11. Origineel geplaatst door KillerBeeNLD
    Hoe werkt dit nou precies in het buitenland op het gebied van sms? Loopt dit dan via je data netwerk of gewoon via het GSM netwerk?Maw: Ik zit zometeen 2 maanden in australië, is bytesms dan voordelig of krijg ik nog een klap data kosten er overheen?

    Ja, ik snap daarom ook niet waarom iedereen hier in de comments zegt dat het handig in het buitenland is. Daarnaast moet je je 3G/EDGE/GPRS aanzetten, en de iPhone verbind constant, dus alleen al het aanzetten daarvan kost in het buitenland geld

  12. @Bauke:
    Dit is wel gewoon mogelijk hoor. Bij het maken van een nieuw bericht moet je degene die je een smsje wilt versturen selecteren door op het plus tekentje te drukken. Zodra je de eerste persoon gecelecteerd hebt kan je daarna gewoon nog een keer op het plus tekentje drukken om de 2e persoon toetevoegen.

    Origineel geplaatst door rudeboy
    w’rom is het zo moeilijk het sms scherm te sluiten met de rooie X…

    Ja daar heb ik ook last van. Hoop dat ze dat snel fixen. ga 4.4 is ff instaleren. kijken of het daar verholpen is.

  13. Origineel geplaatst door Thom
    Origineel geplaatst door KillerBeeNLDHoe werkt dit nou precies in het buitenland op het gebied van sms? Loopt dit dan via je data netwerk of gewoon via het GSM netwerk?Maw: Ik zit zometeen 2 maanden in australië, is bytesms dan voordelig of krijg ik nog een klap data kosten er overheen?Ja, ik snap daarom ook niet waarom iedereen hier in de comments zegt dat het handig in het buitenland is. Daarnaast moet je je 3G/EDGE/GPRS aanzetten, en de iPhone verbind constant, dus alleen al het aanzetten daarvan kost in het buitenland geld

    Zeker nooit BiteSMS gebruikt ofwel 😉 zowel, zou je moeten weten dat het via WiFi ook kan wat dus geen geld kost.

    OT: Zowiezo dat BiteSMS geweldig is 😀 SMScounter en al helemaal de lettercounter wat ik bij de normale SMS app zeer mis.

  14. Origineel geplaatst door Richard
    Zeker nooit BiteSMS gebruikt ofwel zowel, zou je moeten weten dat het via WiFi ook kan wat dus geen geld kost.

    Nee, klopt. Vandaar de vraag.
    Via wifi is mooi, maar dan moet ik dus wel steeds een open netwerk vinden. Hmm.. Is iets om te overwegen!

  15. Ik hoop dat ze heel snel andere landen gaan toevoegen.
    MMS’en is best leuk maar zo duur…

    BiteSMS ftw!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.