Reacties voor: Binnenkijken bij nieuwe Apple Store Den Haag

Foto's genomen vanuit de Apple Store in Den Haag laten zien hoe ver de verbouwing van de winkel is gevorderd.
Lees het complete artikel โ†’ Binnenkijken bij nieuwe Apple Store Den Haag
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. pand verlaten?
    Zie toch echt een agent..

  2. @frank: 1 agent staat gelijk aan een verlaten pand ๐Ÿ˜‰
    Verder vind ik echt jammer van de glazen trap… ๐Ÿ™
    Die komt niet…

  3. Suggestie..

    De fotograaf is een agent in het centrum van DH, kwam tijdens zijn rondje met collega een open deur tegen van een verder verlaten pand, en ging dit dus even controleren. Vervolgens heeft hij als Apple fan ook even een paar plaatjes geschoten.

  4. @frank: Fotograaf kwam bij een verlaten en open pand, dus belde de politie om dit te melden. Vervolgens zijn ze samen naar binnen gegaan. Ik heb het artikel aangevuld.

  5. @ allen,

    Ah zo, dan heb ik niks gezegd,
    Dankjewel!

  6. Origineel geplaatst door tom
    Suggestie..De fotograaf is een agent in het centrum van DH, kwam tijdens zijn rondje met collega een open deur tegen van een verder verlaten pand, en ging dit dus even controleren. Vervolgens heeft hij als Apple fan ook even een paar plaatjes geschoten.

    Dit vind ik idd een wat geloofwaardiger verhaal! Een agent zal/mag geen vreemde binnen laten!!

  7. (Red.) Verwijderd: onnodig.

  8. Sowieso nietszeggende foto’s en daarmee nietszeggend artikel

  9. Nog aardige wat werk aan de winkel

  10. Bij ons in de buurt komt een nieuwe HEMA. Ziet er net zo uit….Helaas geen vermelding op een website. Als je als Apple fan kriebels krijgt van een stel gipsplaten en en kabelgootjes wordt het echt tijd voor een praatgroep.

  11. Heeft iemand een idee wie de aankleding van de Apple winkels verzorgd, en waar je op internet meer informatie over kunt vinden? Producten en materialen die ze gebruiken etc

  12. Ik snap niet waarom Apple 3 winkels opent die zo dicht bij elkaar liggen (Amsterdam, Haarlem, Den Haag). Waarom niet (bijvoorbeeld) Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen? Dan is hun klantbereik toch veel groter?

  13. Prachtig. Winkel begint er echt zeer goed uit te zien. Wat een design! Hmmhm.

  14. @Bart: Door juist veel winkels bij elkaar in de buurt te openen kan Apple getraind personeel van de ene winkel naar een nieuw filiaal sturen, om zo uit te breiden zonder dat er steeds alleen maar nieuw personeel klaargestoomd moet worden. Daar zagen we Apple in Haarlem ook al de vruchten van plukken: daar duurde het veel minder langer totdat personeel klaar was om in de nieuwe winkel te werken dan in Amsterdam.

    Daar komt bij dat de Randstad een zeer hoge bevolkingsdichtheid heeft.

  15. @Bart: Geld verdienen is voor Apple altijd belangrijker geweest dan service verlenen. 3 Apple Stores op een kluitje is commercieel gezien blijkbaar prima maar straalt minachting uit naar klanten die eerst meer dan 150 km moeten reizen (en terug). Voor service betaal je zo 40 euro extra aan reiskosten.

  16. Het is natuurlijk ook logisch, zeker als je in Amerikaanse steden denkt, dat er Apple stores in de enige serieuze stad worden geopend. Randstad.

  17. Lijkt er op dat ze vooral bezig zijn geweest met de plafonds. De vloeren kraakten zeker te veel. Ramen en deuren zijn nog hetzelfde.

  18. Origineel geplaatst door harko
    @Bart: Geld verdienen is voor Apple altijd belangrijker geweest dan service verlenen. 3 Apple Stores op een kluitje is commercieel gezien blijkbaar prima maar straalt minachting uit naar klanten die eerst meer dan 150 km moeten reizen (en terug). Voor service betaal je zo 40 euro extra aan reiskosten.

    Tsssk.. Geld verdienen is voor elk bedrijf het belangrijkste dat er is, of ze nu Microsoft, Google, Samsung of Apple heet. Daar hoef je je geen illusies over te maken!

  19. In mijn tijd als Apple Care Advisor maakte ik vaak afspraken voor klanten bij Apple Stores in Hamburg (Noord NL), het Ruhrgebied (Oost/Midden NL) of Keulen (Zuid NL). Keek men raar van op, maar wat afstand betreft was dat vaak dichterbij.
    De Passage is een mooie plek voor Apple, zal de dealer die ook in de Passage zit fijn vinden…

  20. Lol. Dit soort ‘nieuws’ vind je alleen op Apple forum’s. Jeuhhh foto’s van een winkel in aanbouw.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.